בלוג עדכונים: סגנון חיים
המתכון הוא מתוך ספרו המופלא של אוסטין בוש, “האוכל של צפון תאילנד". בדרך כלל אני לא מפרסמת מתכונים שאי אפשר להשיג את חומר הגלם העיקרי שלהם בישראל, אבל את שיטת ההתססה שמובאת כאן אפשר ליישם גם על ירוקים אחרים, כמו בוק צ'וי או כרוב סיני (נאפה), ואצל ירקנים מסוימים אפשר למצוא עלי חרדל, אם כיThe post עלי חרדל מותססים עם צ'ילי וסוכר first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 3 חשיפות | 1/9
המאפים התימניים המסורתיים של נתנאל צריכים להגיע עם אזהרה: ריח הסמנה שעולה מהם מוציא את בלוטות הרוק מאיזון. להציע לנסוע לאליכין להצטייד בבצקים אולי יישמע כמו הגזמה, אבל זאת באמת המלצה מכל הלב
| 2 חשיפות | 1/9
פיצויים על נזקי גוף קשה להעריך זמן קצר לאחר שהאירוע שבו נפגעתם קורה, משום שלעתים יש השלכות שונות לאירוע כזה שנמשכות גם שנים אחר כך. את הידע הזה יש לעורכי דין שמייצגים אתכם במקרי תביעות נגד חברות ביטוח וגורמים שגרמו לנזק אם בזדון ואם ברשלנות ולכן יש לפנות לייעוץ של מי שמבין בכך. לא תמיד אתם לוקחים בחשבון שתאונה כלשהי שנראית לכם קלה ולא בעייתית בהתחלה עלולה לגרום לכם לנזקי גוף מתמשכים ...
תוכן שיווקי |
| 3 חשיפות | 3/16
כולם יודעים שאש היא דבר מסוכן, אך לא כולם יודעים הרבה על החומרים שעוזרים לכבות דליקה. מטף כיבוי אש הוא מכשיר בטיחות חיוני שנועד להילחם בשריפות קטנות ולמנוע את התפשטותן. מיכל המטף מלא בחומרים מדכאי אש כמו מים, קצף או כימיקלים יבשים. בעזרת מנגנון פשוט אך יעיל, המטף יכול לשחרר במהירות את תכולתו בעת ההפעלה, וליצור ערפל עדין או תרסיס החונק את האש על ידי מניעת חמצן. המטפים הם בדרך כלל מקודדי...
תוכן שיווקי |
| 3 חשיפות | 2/12
חרירה? צ'ק. עדשים? צ'ק. בצל? בטח ובטח שצ'ק. מינסטרונה? אפילו שניים. קבלו את הבחירות שלנו למרקים שינעימו לנו את סוף השבוע הגשום שבא עלינו כל כך, אבל כל כך לטובה
| 1/1
נדמה שכבר ראינו כל דבר אפשרי בצורת פודטראק והנה מצאנו עוד אחד שמצליח להפתיע אותנו. זה קורה במתחם חוצות שפיים ובמתחם הידית בפרדס חנה, שם חנו לאחרונה משאיות אוכל שמביאות את הדברים הטעימים מהצפון הרחוק, מעסקים שלא פעילים מאז ה-7 באוקטובר
| 2 חשיפות | 1/5
אורז מלא אסייתי עם טופו, מרק עדשים שאין בו שום מרכיב מיותר או חזה עוף במרינדה של חרדל ודבש, שנצלה לצד ראשי שום חצויים? כל מנה שתבחרו לפתוח איתה את השבוע תהיה בחירה מצוינת, אנחנו מתכוונים פשוט ללכת עליהן לפי הסדר
| 2/3
אז תפריט התותים החורפי של מקס ברנר שוב איתנו, ויש גם קינוחים חדשים בגולדה, חידושים והמצאות ברחוב רוטשילד בראשון לציון ומבצעים ליום המשפחה. כל חדשות האוכל המעניינות לשבוע הקרוב
| 2 חשיפות | 1/5
דירות למכירה בנווה שאנן חיפה מייצגות פלח ייחודי בשוק הנדל"ן בעיר ישראלית דינמית זו. נווה שאנן, שכונה בולטת בחיפה, ידועה בקהילה המגוון, במיקומה האסטרטגי ובמגוון אפשרויות הדיור, מה שהופך אותה לאזור אטרקטיבי עבור קונים ומשקיעים שונים.נווה שאנן ממוקמת בחלקה המזרחי של חיפה, על מורדות הכרמל. מיקום זה מציע לדייריו נופים מרהיבים של הסביבה, לרבות מפרץ חיפה, נמל הקישון והרי הכרמל. גובה השכ...
תוכן שיווקי |
| 3 חשיפות | 2/9
וכשאנחנו אומרים חביתה אנחנו מתכוונים לכל הקשת שבין לחם-חביתה לאומלט צרפתי אמיתי, כולל מקושקשות פלאפיות, ביצי עין משודרגות ואפילו ביצים על טוסט בגרסה של שף גורדון רמזי. שמישהו יחמם מחבת, אנחנו מתחילים
| 1/1
לפני 4 חודשים שנדמים עכשיו כנצח טעמנו את נקניקיות הבראטוורסט של רידיפיין מיט בחגיגות האוקטוברפסט שנערכו באותו זמן, והתלהבנו מהן ללא כל הסתייגות. עכשיו הן מגיעות סוף סוף למרכולים, מה שאפשר לנו לבדוק איך הן עומדות בציפיות בלי כל הרוח והצלצולים. והן עומדות
| 1 חשיפות | 2/4
מתחילים עם מרק שעועית ובשר שהוא טירוף של עושר וטעם, ממשיכים עם קציצות עוף וכרובית לימוניות של אהרוני, הום פרייז שמתנשנשים מעצמם וסלט שורשים שהוא בול לעכשיו, ומסיימים בתה נענע ובמתוק האולטימטיבי להגיש לצידו
| 2 חשיפות | 0/1
שלום וברכה לקוראי הניוזלטר. הפעם אני רוצה להתמקד בכמה מוצרים לא טריוויאליים מתאילנד שאפשר להשיג בחנויות בישראל – מוצרים שאולי לא קניתם עד היום כי לא ידעתם מה להכין מהם. המרכיב העיקרי שבישלתי החודש הוא עלי חרדל כבושים. אפשר להכין מהם המון דברים והם לא מתקלקלים בקלות. זה מוצר-מזווה קלאסי שכדאי שיהיה בבית כי אפשרThe post ניוזלטר מס' 13, ינואר 2024 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 3 חשיפות | 2/10
שלום לקוראי הניוזלטר הטבעוני. החודש גיליתי כמה מוצרים תאילנדיים שאפשר להשיג בחנויות בישראל ואולי מעולם לא השתמשתם בהם כי הם קצת אזוטריים. ברוב החודש החולף בישלתי דברים עם עלי חרדל כבושים – ככל הנראה החמוצים הכי פופולריים בתאילנד. אפשר להכין מהם המון דברים והם לא מתקלקלים בקלות. זה מוצר שכדאי להחזיק בבית כי אפשר להכיןThe post ניוזלטר טבעוני מס' 13, ינואר 2024 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל ת...
עדי |
| 3 חשיפות | 2/9
מלח במאכלים מתוקים נעשה אופנתי לאחרונה במערב (ע”ע קרם קרמל עם מלח), אבל בתאילנד הוא אופנה עתיקה מאוד. בדרך כלל מוסיפים את המלח לקרם קוקוס, ומשדכים אותו למשהו מתוק. המייצג הכי מוכר של קרם הקוקוס המלוח הוא הרוטב שמוסיפים למנגו-סטיקי-רייס, אולי הקינוח הכי פופולרי בקרב תיירים בתאילנד. המנגו והאורז מתוקים, והרוטב שלהם קצת מלוח. קאנוםThe post קָאנוֹם טֻואָיי – קרם דו שכבתי בקערית פיצפונת first ap...
עדי |
| 3 חשיפות | 1/8
« 1 ...
7 8 9 (10) 11 12 13 ...
716 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.