נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל - המטבח

אוכל - המטבח | אל האתר | הזנה
עדכון: 12-5-2021 21:33:00 (עדכון)
| דירוג: 3/1246 ( 5 4 3 2 1 )
11/5 21:19 7 מתכונים לארוחת שבועות מופתית (עכשיו רק שיחזור השקט)
יש המון מתכונים לשבועות, המון מתכונים מעולים לשבועות אפילו, אבל בתוך כל זה - לכו תדעו איך וממה בדיוק להרכיב את ארוחת החג. אז השנה אתם לא צריכים לדעת - אנחנו עשינו את העבודה בשבילכם, ואם יורשה לנו להעיד על עיסתנו, מדובר בארוחה מטריפה ברמות
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/5 4:27 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
השבוע זכינו לארח כאן עוגת גבינה אצילית ברמות, ועוד כמה מנות מרהיבות לא פחות
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

5/5 4:14 כל הסודות לכבד קצוץ נהדר
המאכל חסר הסקס אפיל, בעל המראה האפרפר, הוא ללא ספק מהמעדנים אהובים והמענגים ביותר, שכבר מזמן לא מזוהה עם אשכנזים בלבד. למשקיענים שיכינו לבד בבית יש לנו טיפים קריטיים, ולא פחות חשוב: איפה קונים כבד קצוץ מעולה?
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/5 21:30 ארוחת שישי טעימה, פשוטה וקלילה לפני שבועות
עוד רגע הרי תהיו קבורים בגבינות על שלל אחוזי השומן שלהן ותתרכזו בתפריטים לארוחות חג. עד אז סידרנו לכם ארוחה טעימה וקלה לשבת, כזאת שלא תעבדו עליה קשה מדי, אבל עדיין תקצרו מחמאות
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5 22:09 המסעדות המדוברות של מאי 2021
המסעדות שוב פתוחות, לא תמיד קל להשיג שולחן ולפעמים אפשר לשכוח שכמעט שנה לא יצאנו לאכול בחוץ לא על ארגזים. אלה 10 המסעדות הכי טרנדיות ומדוברות: דוכן של הצמד הכי מתוק בMKR, פתיחה טרייה ומסקרנת של אחד השפים שהכי התגעגענו אליהם, מקום עם נוף מרהיב בעכו וגם המון שפים צעירים, קינוחים וגלידות
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/4 4:27 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
השבוע בילינו די מעט במטבח, ועדיין אכלנו מעולה. זה מה שהכנו
| 1 חשיפות | 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/4 21:19 ככה מכינים בבית את הפנקייק המושלם
אבקת אפייה, סודה לשתייה או שתיהן? מה עושים עם הגושים? ומה הסיפור עם הפנקייק היפני הענני? ריטה גולדשטיין ונדב בורנשטיין מארחים את שף ברק אהרוני לשיחה שתשדרג לכולנו את ארוחת שבת בבוקר
| 4/2
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/4 21:29 4 מתכונים לארוחת שבת מנצחת
תנו לנו להתחיל עם גרסה שוברת מסורת של אושפלאו, להמשיך עם קציצות מעולות וטיפונת חרוכות, בצד לנשנש סלט קראנצ'י וצבעוני, ואז לקנח עם בראוניז שמוציאים שם טוב לקינוחי פרווה באשר הם. ארוחה למופת באחריות
| 1 חשיפות | 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/4 21:22 הטיפים של נוף עתאמנה לכנאפה ביתית מושלמת
אם יש כנאפה שהיינו מתים לטעום הרי זו הכנאפה של נוף, זוכת "מאסטר שף" ובעלת ידי הזהב. עד שזה יקרה אנחנו יכולים ללמוד ממנה איך מכינים את הכנאפה האידיאלית, וגם לשמוע איפה קונים את הכנאפה הכי טובה שיש
| 1 חשיפות | 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/4 21:14 4 מתכונים לארוחת שבת קלילה להכנה
4 מתכונים לארוחת שבת קלילה להכנה
| 2 חשיפות | 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/4 1:33 כל הטיפים להכנת הפלאפל הביתי המושלם
לפני שאנחנו ניגשים לעניין - אל תתחילו עם "אבל אני לא אוהב כוסברה", סבבה? פלאפל חייב כוסברה, נקודה. אחרי שסגרנו את זה, בואו לשמוע מאריק רוזנטל, הוא הקוסם, את כל מה שאתם צריכים לדעת בדרך לפלאפל מהחלומות. פה גדול, פרק 18
| 1 חשיפות | 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/4 21:58 זו העוגה שעמית כלפו בן יגאל ז"ל אהב במיוחד
בסוף נשארים עם הזכרונות: השירים שאהבו, הבדיחות שאמרו והאוכל שכל כך אהבו. שון ז"ל אהב במיוחד לזניה, שי ז"ל התענג על הפשטידה המצרית של אבא ולגיא ז"ל היה מתכון מעולה למרק תירס. אלו המתכונים הנפלאים של אנשים שהם לא כאן יותר אבל הטעמים מזכירים אותם תמיד
| 1 חשיפות | 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/4 21:15 5 מתכונים לארוחת שבת מעולה
אנחנו מכירים אתכם (וגם את עצמנו). ביום העצמאות כולנו נאכל הרבה יותר ממה שאנחנו יכולים להכיל, ככל הנראה הרוב בשר, ולמחרת כנראה שהארוחה האחרונה שנרצה היא של צלי וקציצות. אז מה כן? או, שמחים ששאלתם
| 1 חשיפות | 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/4 21:00 הוויכוח המר על המזון החריף
רבים חושבים שתרבויות שהתפתחו באזורים חמים פיתחו העדפה לאוכל חריף, כהגנה מפני זיהומים. אך מחקר חדש קובע: הראיות לא משכנעות
| 1 חשיפות | 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/4 4:55 "האוכל מוכן": 3 מתכונים שחייבים לנסות מהספר החדש של שרי אנסקי
בכל פעם ששרי אנסקי מוציאה ספר בישול אנחנו דבר ראשון רוקדים ריקוד קטן, ואז מפשילים שרוולים ונכנסים למטבח. היום אנחנו הולכים לצאת ממנו עם שני סוגים של קציצות וסיר אחד של תפוחי אדמה בשיטת הכנה מיוחדת. נו, שרי אנסקי
| 1 חשיפות | 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.