נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל - המטבח

אוכל - המטבח | אל האתר | הזנה
עדכון: 20-1-2022 4:34:00 (עדכון)
| דירוג: 3/1348 ( 5 4 3 2 1 )
20/1 4:34 6 עוגות של קרן אגם שאני מכינה בלי סוף
המדור האהוב "המאפייה של קרן אגם" מסיים את דרכו (אל דאגה! קרן חוזרת בקרוב עם פרויקט חדש ומלהיב), ובשביל העורכת של "אוכל טוב" זו הזדמנות לחגוג שוב עם כמה מהמתכונים הכי בולטים שעלו בו, אלה שהתקבעו אצלה חזק במטבח ולא עומדים לזוז לשום מקום
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/1 4:30 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
הרבה מרקים, הרבה פחמימות - הקדישו את סוף השבוע למתכונים האלה, ויהיה טעים אש
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/1 3:49 לאור בן אוליאל מתחשק משהו מתוק - ועכשיו
מכירים את הימים האלה, שאתם רק רוצים להישאר בבית ולנוח? אז זה מה שאור בן אוליאל קיווה לעצמו. מה קרה בפועל? הרבה כביסות, קצת ספורט ועל הדרך גם קינוח אחד פשוט ומושלם. איך זה קרה? צפו בסרטון
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/1 3:57 עוגת שוקולד בחושה וקלאסית: הכי טעים שיש
נזכרתם ברגע האחרון שאתם חייבים עוגה? לא רוצים להתפשר ולהביא את העוגה הכי טעימה שיש? בשביל זה אנחנו פה. הבאנו לכם מתכון פשוט וקל לעוגה בחושה קלאסית. 25 דקות הכנה ויש לכם את זה
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/1 3:34 מתכון לפנקייק וניל אוורירי וטעים
אין כמו להתעורר ליום שבת חורפי וגשום, ולהתענג בארוחת בוקר של פנקייקים מתוקים. עם מייפל, שוקולד או חמאת בוטנים, וכמה אוכמניות לקישוט. עשינו לכם חשק? כמה דקות עבודה ויש לכם פנקייק אוורירי וטעים לכם וילדים
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/1 22:10 המולטיקוקר: טיגון, אידוי, בישול וצלייה בסיר אחד
כששמענו על המולטיקוקר הבנו שנהיה חייבים לנסות אותו. קודם כל כי חיפשנו תירוץ לטיגון עמוק, ואז גם בשביל שאר הפעולות שהוא מציע: צלייה, בישול ואידוי. היתרון המשמעותי: נשאר לנו מקום בארון גם לשאר הסירים והכלים, וזה חתיכת יתרון
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/1 21:16 4 מתכונים פשוטים לארוחת שבת לתפארת
השבוע אנחנו מתחילים עם מרק עדשים ועגבניות שאצלנו בבית כבר התקבע חזק, ממשיכים עם גולאש של תום פרנץ ועם האורז הכרוך בו, מתרעננים קצת עם סלט כרוב סגול ומסיימים בעוגת שיש שמזל שקרן אגם הגתה אותה, כי אחרת כנראה שאיש לא היה עושה את זה
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/1 21:12 נדהמנו לגלות אילו מאכלים אנשים שומרים במקפיא
קבוצת הפייסבוק "קרן מקלילה את המטבח" סיפקה לנו כבר הרבה טיפים מעולים וגם כמה מתכונים מצוינים, והנה היא עושה את זה שוב. כל כך הרבה פנינים וחידושים היו בדיון על הקפאת המזון שנערך שם בימים האחרונים, שפשוט היינו חייבים לתעד
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/1 22:02 החיים שלנו תותים
העושר התזונתי והבריאותי, האיזון המושלם בין מתיקות לחמיצות – ולמה רק נדמה לנו שהוא פרי. מדעי התות
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/1 21:01 ברוקולי מוקפץ מושלם ברבע שעה
מכירים את אלה שטובים בהכל? נגיד, ברוקולי. הוא גם בריא, גם טעים וגם כל כך קל להכין אותו שאנחנו לא ממש מבינים למה בכלל לטרוח על תוספת אחרת (סליחה, פירה. זה לא קשור אליך). ריכזנו עבורכם כמה כללים פשוטים וגם מתכון כיפי לברוקולי מוקפץ עם שום ולימון בכלום עבודה
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/1 4:34 7 טיפים לבראוניז מושלמים
ההבדל בין בראוניז סבבה-לגמרי לבראוניז וואו-אלוהים עובר דרך כמה כללי מפתח שכדאי להכיר. מזמן האפייה הנכון ועד הדברים שאתם באמת רוצים להוסיף לבראוניז שלכם, הרשימה הזאת הולכת להכניס אתכם לעולם שכולו פאדג'יות דחוסה ושוקולדיות שמימית
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/1 4:30 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
רוצים לנצל היטב את שישי-שבת? הקדישו אותם למנות הבאות
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/1 21:00 חממו תנורים: זה הטיפ של מיקי שמו לעוגת שמרים אלוהית
מיקי שמו, אחד הקונדיטורים המובילים בישראל, מתארח באולפן "אינטימי עם רפי רשף" ומגלה את הטיפ שלו לבצק לעוגת השמרים המושלמת. "אני חשבתי שזה משהו כמו הנוסחה של קוקה קולה - שאתה שומר קרוב לחזה כדי שאף אחד לא יראה"
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/1 21:11 5 מתכונים לארוחת שבת שכולם יתקנאו בה
מתחילים עם בורקס בשר גדול שמוציא מכולם "וואו", ממשיכים במנת אורז ופרגיות שהיא הוואו הפרטי שלנו, מוסיפים כרובית מעולה עשויה במחבת וסלט חצי צרוב ומקנחים בתה ועוגת קינמון. עכשיו רק שיגיע שישי
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/1 4:16 אפשר לשאול הכל: 24 שעות של שאלות על החטיף המוביל תפוצ'יפס
למה יש כל כך הרבה אוויר בשקיות של החטיף? למה יש הרבה מלח בחטיפים? למה לא מביאים עוד טעמים שקיימים בחו"ל? האם אפשר לאכול את החטיפים אחרי התוקף? כנסו ותצפו
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.