בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
וואו, יש כמה וכמה סיבות, והראשונה היא שזה מצמצם משמעותית את הפרשת הנוזלים של הבשר במחבת. ומה כל כך טוב בצמצום הפרשת הנוזלים במחבת? טוב ששאלתם: ככה הבשר עובר טיגון טוב במקום אידוי (בע), מתקרמל יפה ומתקבל עסיסי ולא צמיגי. יותר מזה?
| 1 חשיפות | 3/1
תחילת שבוע חדש, חלקנו עוד גמורים מיום העצמאות, חלקנו מהסופ"ש, ובנוהל - אנחנו דואגים לכם לשלושה מתכונים לארוחות ערב שיסגרו לכם את הפינה בלי יותר מדי מאמץ: פנקייקס חמאתיים מתירס, פשטידת פתיתים ועוגת בורקס גבינות
| 2/3
בתור רוצחים סדרתיים של עשבי תיבול התרגשנו מאוד מהספר החדש "ירקות והעיר הגדולה", ששם לו למטרה לעזור לכל בן תמותה שחפץ בכך לטפח גינת ירקות קטנטנה, אפילו על אדן החלון(!). אז בואו נתחיל בקטן: קראו את פרק עשבי התיבול, וצאו לדרך
פשטידת טונה ופסטה שכנראה תישאר איתנו שנים, צ'יפס אלוהי ועוד אוכל טעים
ארוחות שישי צמחוניות או טבעוניות לא נופלות מאלו שכוללות מנה עיקרית של עוף או בקר, את זה אנחנו יודעים כבר מזמן. תוסיפו לזה את העובדה שסוך השבוע הזה יוצא בול יום אחרי חג המנגלים, השיפודים והנפנופים ותקבלו ארבעה מתכונים לארוחה צמחונית לתפארת המדינה: קיצ'רי, תבשיל כרובית מהיר, סלט ברוקולי מהמם ולקינוח גלידה ביתית
| 1 חשיפות
אין כמו יום העצמאות כדי לתהות על הכימיה המופלאה שהופכת גרגירי חומוס טחונים לכדורים העסיסיים של המאכל הישראלי ביותר
הלביבות שדודה של ארז הכינה במיוחד בשבילו, המופלטה ששון הזמין מאמא שלו, המרק שכיכב בארוחות השבת אצל אילון, עוגיות הזיתים שליאור הכי אהב וקציצות הקיפודים שזאב נהג לקחת איתו לבסיס. 5 חללי צה"ל, 5 מתכונים שעוזרים לזכור. מתוך אתר "מתכון עם זיכרון"
| 1 חשיפות
במקום שתצטרכו לשאול את חבריכם איפה לאכול ולאן כדאי ללכת, ריכזנו לכם כאן את כל מה שצריך לדעת: המסעדה הירושלמית הפופולרית שהתרחבה עם עוד סניף, בר האוכל הלוהט של השף רז רהב, מתחם הפוד טראקס החדש בת"א ועוד
| 1 חשיפות
גם שבוע קצר הוא שבוע, וגם בו צריך לדאוג לארוחות ערב מסודרות, ואם אפשר - כאלה שיתאימו לאנרגיות של סוף היום ולא יתבעו יותר ממה שיש לכם לתת. מה למשל? חצ'פורי מהיר במחבת, פשטידת טונה ומאפינס קוטג' וזיתים. בואו
אלוהים נמצא בפרטים, כולם יודעים, וכשמכינים טוסט במחבת זה ברור באופן מיוחד. יש המורחים אותו במיונז, יש המעדיפים חמאה, וישנם המקצוענים האמיתיים, שפשוט ניסו את כל האפשרויות הידועות למדע וחזרו עם תשובה מפתיעה
פסח הותיר את כולנו מרוטים ותשושים, ואחרי שבוע לא פשוט של חזרה לשגרה, הכנו תפריט כיפי, קליל וסוחף: סלמון בקראסט פיסטוק, פסטה מעולה, סלט עשיר ומזין וקינוח ממכר
כמה פעמים קרה שהכנתם לכם כוס קפה טובה, ואז שכחתם ממנה כליל וכשנזכרתם היא כבר הייתה פושרת ודלוחה? לנו זה קורה המון, וברוב הפעמים אנחנו בוחרים לחמם את הקפה שלנו מחדש במיקרו - ואחר כך מתפלאים שמגעיל. ככה עושים את זה נכון
אם היה לנו שקל על כל טיפ ששמענו לבישול ביצים, כנראה כבר היינו מספיק עשירים בשביל לשכור אדם שכל מלאכתו היא לבשל לנו ביצים. אבל מדי פעם עדיין מגיעה איזו עצה שגורמת לנו לעצור ולחשוב. וככה קרה הפעם
מה הכלל החשוב ביותר כשעושים על האש, מה ההבדל בין בשר טרי לקפוא ואיך תשדרגו את הטעם בתוך שניות? רגע לפני כניסתו של "חג המנגל" הלאומי, החלטנו לשתף אתכם בכמה טיפים מנצחים שיהפכו את חווית הברביקיו הבאה שלכם לבלתי נשכחת
פנקייק מפנק ברמות מתירס טרי, פסטה עם רוטב טעים טעים של שני מרכיבים ופשטידת שאריות פתיתים עם הפתעות - סוף סוף קיבלנו את השגרה שלנו בחזרה, ואנחנו מתכוונים לחגוג את זה בארוחות קטנות, ממוקדות ונהדרות שמתקתקים בכלום זמן
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.