בלוג עדכונים: אוכל
אחרי יותר משנה של הסתגרות בפרובינציה הנידחת שלי בדרום מזרח תאילנד אזרתי אומץ לזחול ממאורתי ולבלות כמה ימים בבנגקוק. כמו תמיד, בחירת המסעדה היתה תהליך מתיש למדי, אבל הפעם היא גם לוותה בחשש מסוים, כי בביקורי הקודם בעיר אכלתי בשתי מסעדות, אחת בעלת כוכב מישלן והשנייה עם המלצת-מישלן, ולא כל כך נהניתי. המנות במסעדה שעוטרהThe post בלי טיפת תה. ביקור בחדר התה הסיאמי first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל ...
עדי |
| 6 חשיפות | 3/61
זהו מטבל שמזכיר קצת את ה-nam prik ong הצפוני, אבל פרופיל הטעמים שלו שייך למרכז תאילנד: חריף-מלוח-חמוץ-מתוק. כמו כל המטבלים בתאילנד, מגישים אותו עם אורז (רצוי דביק אבל אפשר גם רגיל), מבחר ירקות טריים או מאודים, חביתת ירק או ביצים חצי רכות, ועשבי תיבול טריים (בזיליקום, נענע, כוסברה). החומרים ל-4 מנות: 300 גרם עוף טחוןThe post מטבל עוף ולמון-גראס (nam prik gai takrai) first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 6 חשיפות | 3/48
סלמון מוקפץ בבזיליקום, שום וצ'ילי הוא לא מנה תאית מסורתית. סלמון אינו דג שגדל בתאילנד והוא יקר יחסית לדגים המקומיים, לכן זוהי מנה אופנתית שנאכלת בעיקר על ידי נובורישים וסתם רישים. בכל זאת, זה טעים מאוד וממש קל להכנה. אפשר להכין את המנה כמו שמכינים פָּאד קְרָפָּאוֹ רגיל – חותכים את הדג לקוביות ומתחילים בטיגוןThe post פָּאד קְרָפָּאוֹ סלמון first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 6 חשיפות | 3/47
במהלך חודש נובמבר אהיה בישראל ואעביר כמה סדנאות בישול. השנה, בגלל שחורף ובא לי לעשות משהו קצת שונה מהרגיל, אתמקד במרקים ובמאכלי אטריות תאילנדיים (קְוִויטִיָיאוֹ) ואלמד להכין כמה גרסאות שלהם, עם סוגים שונים של אטריות, תוספות ורטבים. אני פותחת הרשמה לשתי סדנאות – אחת לאוכלי בשר ואחת טבעונית. הן יימשכו כארבע שעות ובמהלכן נלמד להכיןThe post סדנאות בישול תאי, חורף 2022 first appeared on סאנוק, בלוג ...
עדי |
| 6 חשיפות | 3/47
כדי לעזור לכם להתעדכן בענייני אוכל תאי – פוסטים ומתכונים חדשים באתר, סדנאות בישול תאי ועוד תוכן תאילנדי שאני חושבת שעשוי לעניין אתכם, פתחתי ניוזלטר ואתם מוזמנים להירשם. זה בחינם ולא יהיו פרסומות צד שלישי. העדכונים יכללו גם את התוכן שמתפרסם בחלק הטבעוני של האתר. הניוזלטר יישלח אליכם בכל פעם שתוכן חדש מתפרסם באתר.The post חדש בסאנוק – ניוזלטר על אוכל תאי first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאי...
עדי |
| 6 חשיפות | 3/56
אם אתם רוצים לקבל עדכונים במייל על סדנאות בישול, פוסטים ומתכונים טבעוניים שמתפרסמים באתר, אני מזמינה אתכם להירשם לניוזלטר חדש שיכלול רק תכנים טבעוניים. אני מבטיחה לא להכניס פרסומות ולא להטריד אתכם שלא לצורך.The post חדש בסאנוק הטבעוני – עדכונים במייל first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 6 חשיפות | 3/61
בתאילנד יש שני מתכונים עיקריים למרק אורז. ההבדל ביניהם הוא צורת ההכנה של האורז. במרק קָאוֹ טוֹם משתמשים באורז ששמר על צורתו, ואילו בג'וֹק (Jok. ובאנגלית Rice porridge או Congee) משתמשים בדייסת אורז סמיכה. במסעדות שמתמחות בג'וק מכינים את דייסת האורז בסיר אחד ואת ציר הבשר בסיר אחר, ומחממים אותם ביחד לפני ההגשה עם תוספותThe post ג'וֹֹֹק – מרק אורז סמיך first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 6 חשיפות | 3/40
זיקקנו 70 ליטר בירה והכנו בייר שנאפס beer schnapps עם דניאל אייזן בירה לא מוצלחת, קצת חמוצה, ללא גוף, ללא גזים, פג תוקף? בשבילנו חומר גלם מוכן ומצוין לזיקוק! כמובן שבירה יותר טובה וטעימה...The post זיקוק בירה והכנת בייר שנאפס – beer schnapps בירה מזוקקת עם דניאל אייזן appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 6 חשיפות | 3/118
1/2 טריפל סק 1/2 קרם דה קקאו כהה 1/2 ליקר תפוזים / קירסאו הוראות הכנה: לנער בשייקר עם קרח, למזוג לכוס קוקטייל מקוררת, לקשט עם פלח פריThe post אלף ואחד לילות – 1001 nights appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 6 חשיפות | 3/131
פאלומה בספרדית היא יונה - סמל השלום בתרבויות רבות, מתכון לקוקטייל קליל ומרענן במיוחד לקיץ.The post פאלומה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 6 חשיפות | 3/123
כאן חדשות | טוסקנה באיטליה, שמפיין בצרפת ו-גם חבל היין “יהודה” בישראל. באזור היין שזוכה להכרה בינלאומית, 50 יקבים מהרי ירושלים ועד עמק האלה. האקלים הייחודי של האזור משפיע על איכות הגפנים ולבסוף גם...The post הטוסקנה של מטה יהודה: מאחורי חבל היין הראשון בישראל appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 6 חשיפות | 3/63
כאן חדשות | למה מחיר בישראל כאן הרבה יותר ביחס לעולם? הסיבה מתחילה בשולטות בשוק הבירה הישראלי טמפו וקוקה קולה ששולטות ברוב השוק, ומסתתרות מאחורי רוב השמות בתפריט שלכם. זה, יחד עם המס הלא...The post מחיר המונופול: למה הבירה בישראל כל כך יקרה? appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 6 חשיפות | 3/59
היא ראשונה מסוגה ולכאורה לא קשורה לנוף של רחוב ביאליק, אבל שפע חומוס השתלבה יפה ועושה עבודה לא רעה, ואם אתם מגיעים לסביב&...
אבו שוקי המקורי |
| 6 חשיפות | 3/110
ברחוב בן-גוריון (פעם מודיעין), על גבול רמת-גן גבעתיים, שוכן מזה 39 שנה אחד מדוכני הפלאפל המיתולוגיים. מאחורי הדלפק עומד זוג ...
אבו שוקי המקורי |
| 6 חשיפות | 2/121
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.