נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

17/4 1:48 הדגם המשופר של הנינג'ה הכי פופולרי
יש אנשים שמאז שהנינג'ה התיישב להם על השיש לא הדליקו כיריים, ודגם הנינג'ה גריל הוא הכי פופולרי בארץ. עכשיו יצאה לו גרסה משופרת ומחודשת שמדברת עברית, אז ברור שבדקנו אותה. התוצאות מעולות, אבל למה היא בכל זאת לא מתאימה לכל בית ואיך מנקים אחרי ההכנות? סקירה מלאה
| 1 חשיפות | 5/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/3 7:03 מנות אחרונות לפסח - מתכונים לקינוחים הכי שווים
ליל הסדר כבר ממש מעבר לפינה, ואם לא נפציץ בארוחת החג עם קינוח באמת מטריף עוד יגידו עלינו שאנחנו לא יודעים לארח. מודאגים? אל תהיו, יש לנו כאן את כל המתכונים שאתם צריכים, ויותר מזה
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/4 4:00 צלחת פסח: ככה תארגנו את קערת ליל הסדר
החלטתם השנה לארח אצלכם את ארוחת ליל הסדר? ברכות! דבר ראשון, בלי פאניקה. איך עושים את זה? מה המתכונים הכי שווים? ומה בכלל שמים בקערת ליל הסדר? הכנו לכם מדריך שיש בו את כל שאתם צריכים בשביל צלחת פסח ארוחת החג
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/4 21:00 עוגיות כשרות לפסח
21 מתכונים שווים לעוגיות לפסח, שימשיכו ללוות אתכם גם הרבה אחרי החג
| 2/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/4 0:28 מנות עיקריות לפסח
עוף, בקר, דג או בכלל מנה צמחונית? תלוי בתקציב, בפנאי וכמובן בחשק. קבלו את כל המתכונים שאתם צריכים בשביל להרים ארוחת חג כהלכתה, שתסתיים בים של מחמאות ובשריון מקום לשנה הבאה
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/4 22:25 האם זה כשר לפסח?
אחת ולתמיד: אבקת אפייה זה כשר לפסח? ואינסטנט פודינג, חומוס, שוקולית וקינואה? רגע, ומה עם סולת ושיבולת שועל? הנה התשובות לשאלות שאנחנו נתקלים בהן בכל שנה מחדש. שמרו, שננו ושימו לב - בסוף יש מבחן
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/4 23:00 עוד עוגה מנצחת לפסח: עוגת שוקולד פאדג'ית רצח
הרי אי אפשר לטעות עם שוקולד ושקדים
| 1 חשיפות | 2/4
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/4 21:00 מתכון לתבשיל קארי ירוק כמו בתאילנד
והרציניים יכולים להכין לבד את הקארי, יש הסבר
| 1 חשיפות | 4/6
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/4 3:20 מבחינתנו לאכול כל יום את הקציצות האלה
קציצות תפוחי אדמה ובשר לפסח
| 3/5
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/4 12:55 "יש לנו צרות של עשירים": מנות החמש קרב שהטריפו את השופטים
מתמודדי "מאסטר שף" התבקשו לזרום עם הטרנדים מהאינסטגרם, ולהכין מנות שעוברות את מבחן הטעם הנוקשה של השופטים - והתוצאות היו מרשימות ביותר. איתי דגן הכין פסטה תרד חלומית, מירי עזרא בישלה קובה סלק אותנטי ונטלי אמרל מזרחי הפתיעה בריזוטו לימון היסטרי. המתכונים כבר כאן, באים למטבח?
| 3/3
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/4 13:06 "ככה פנקייק יפני צריך להיראות": מתכוני החמש-קרב הראשונים ב"מאסטר שף"
האודישנים הסתיימו, ומכאן הקצב רק עולה. מאבקי החמש-קרב נפתחו, והמנות שיצאו תחת ידי המתמודדים נוצצות במיוחד. אסתר ביטון הכינה טורטליני חומוס ודג מרוקאי שהפתיע את אהרוני, אבישג פארי חשבה שהמנה התפקששה אבל השופטים אהבו מאוד - והבאן קריספי צ'יקן האוורירי של אורי אהרונוביץ' קיבל גם הוא מקום של כבוד. המתכונים כאן, בתיאבון
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/4 11:34 קלאסיקות עם טוויסט: המתכונים שאתם חייבים להכין
משימת ההדחה הראשונה של "מאסטר שף" מוכיחה ללא ספק שאף אחד לא חסין. המתמודדים קיבלו את חומרי הגלם הבסיסיים ביותר בכל מטבח – אורז, פסטה ופתיתים והיו צריכים להוציא מנות ייחודיות וטעימות בזמנים קצרים במיוחד. קובה אורז, לינגוויני ארטישוק וריזוטו פתיתים אלו רק חלק מהמתכונים שמחכים לכם כאן. בדרך למטבח?
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/4 13:07 פיצחו את העניין: המתכונים מהפרק של "מאסטר שף" שאין מצב שלא תנסו בעצמכם
ככה פותחים תחרות. 15 הגדולים נדרשו למשימה לא פשוטה בכלל של פיצוחים, ואם זה לא מספיק אז נוסף טוויסט מפתיע: הם בישלו בקבוצות, כשבכל פעם רק אחד התקדם וכמעט ללא תקשורת. פושה צ'רנוב, אריה רוזנשטוק, אסתר ביטון, ליאור שנידמן ובר לוי הצטיינו במיוחד עם פסטייה מלוחה ופאי שקדים מתוק שזכה למחמאות. המתכונים כאן, ולא לדאוג - אפשר להכין את זה גם לבד
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/4 12:48 "יש לנו בעיה, כולם יפים וחכמים": מתכוני החמש-קרב של "מאסטר שף" ממשיכים
רגע האמת הגיע - המתמודדים של "מאסטר שף" עמדו מול המשימות המורכבות שרקחו להם השופטים, ויצרו מתכונים מרהיבים. אם גם אתם מתפתים להכנס למטבח ולהתחיל לבשל - דאגנו לכם למתכונים. כן, גם לאותו מאפה מדובר של אריה רוזנשטוק
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/4 21:05 עוד רעיון לעיקרית לפסח: קדירת בשר וכרובית
ההכנה קלי קלות. האתגר הוא להמתין שיהיה מוכן
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.