בלוג עדכונים: אוכל
יש לנו בלב מקום לא קטן בכלל ששמור לקבב: הנסיך של כל על האש, המלך של כל שיפודייה. זה שחוצה עדות ומגזרים, ושנוסעים במיוחד בשבילו, אם הוא אחד ששווה את זה. איך תדעו מי שווה ומי לא? אל דאגה, אנחנו חולקים איתכם פה את רשימת הקבבים האהובים עלינו. לגזור ולשמור, כמו שאמא שלנו אומרת
| 7 חשיפות | 3/69
רמז: זה קשור לחודש הרמדאן. ויש גם סניף חדש לריבר, מבצעים לסוף השבוע של יום העצמאות, פופ אפ קוסקוס, בראנץ' עיראקי ועוד. חדשות האוכל שהכי חבל לפספס
| 7 חשיפות | 3/71
לפני שאנחנו ניגשים לעניין - אל תתחילו עם "אבל אני לא אוהב כוסברה", סבבה? פלאפל חייב כוסברה, נקודה. אחרי שסגרנו את זה, בואו לשמוע מאריק רוזנטל, הוא הקוסם, את כל מה שאתם צריכים לדעת בדרך לפלאפל מהחלומות. פה גדול, פרק 18
| 6 חשיפות | 3/67
בסוף נשארים עם הזכרונות: השירים שאהבו, הבדיחות שאמרו והאוכל שכל כך אהבו. שון ז"ל אהב במיוחד לזניה, שי ז"ל התענג על הפשטידה המצרית של אבא ולגיא ז"ל היה מתכון מעולה למרק תירס. אלו המתכונים הנפלאים של אנשים שהם לא כאן יותר אבל הטעמים מזכירים אותם תמיד
| 6 חשיפות | 3/71
אנחנו מכירים אתכם (וגם את עצמנו). ביום העצמאות כולנו נאכל הרבה יותר ממה שאנחנו יכולים להכיל, ככל הנראה הרוב בשר, ולמחרת כנראה שהארוחה האחרונה שנרצה היא של צלי וקציצות. אז מה כן? או, שמחים ששאלתם
| 6 חשיפות | 3/66
זו אחת הדרכים הכי פשוטות וטעימות להכין חציל, למרות שבמתכון הזה לא קולים אלא מבשלים אותו. אפשר להגיש חם או קר, בכריך או בצלחת והכי הכי כיף – בפיתה עם טחינה. דודה חיה, אחותו הגדולה של אבא, הייתה אשה בלתי רגילה. בין מעלותיה הרבות, היא הייתה גם אופה ובשלנית נהדרת. האוכל שלה היה תמיד עדין ומדויק, פשוט וטעים כמו שרק אוכל ביתי יכול להיות. היא ידעה להפוך מנות פשוטות כמו סלט ביצים או לביבות תפו...
אבו שוקי המקורי |
| 11 חשיפות | 3/113
אם בעבר היינו מתכוננים מראש, רצים אל הקצב ומשריינים שיפודים וסטייקים, היום סוגיית ההתארגנות למנגל חגיגי הפכה לנוחה וקלה מתמיד. יותר ויותר מסעדות וקצביות מציעות מארזים מפנקים, אתם רק צריכים להזמין. 8 קצביות שמסדרות לכם את המנגל
| 8 חשיפות | 3/80
איטליז טוב הוא הרבה יותר מחנות. זו מערכת יחסים שמבוססת על אמון ביניכם לבין הקצב, שלא רק מוכר לכם, אלא מבין מה אתם צריכים, נותן עצות מדויקות וגם זוכר לשאול איך יצא. רגע לפני יום העצמאות, חברי קהילת הקולינריה פוּדוֹס סיפרו לנו איפה הם קונים את הבשר שלהם. למנגל הקרוב ולחיים בכלל
| 8 חשיפות | 3/66
אחרי שנדדה ועברה כמה גלגולים, חומוסיית הבקתה עוגנת ברחוב דרך שלמה ("סלמה") בדרום תל אביב. בגלגול הנוכחי היא נועזת ומרגשת קצת פחות, אבל האוכל עדיין טוב ועכשיו אפשר גם לשבת. חומוסיית הבקתהכתובת: דרך שלמה 44, תל-אביבשעות פתיחה: א-ה' 8-22:00 ו' עד 16:00טלפון: 03-6594373כשר בהשגחת הרבנות ת"אחומוסיית הבקתה בפייסבוקהזמנות אונליין על חומוסיית הבקתה כתבתי כבר לפני כחמש שנים, כשהייתה במשכנה הקודם ברח...
אבו שוקי המקורי |
| 9 חשיפות | 3/107
השף ברק אהרוני ומסעדת אלנה כבר לא; אמרו שלום לצמד דניאל צור ועומר שדמי, שזו להם הפעם הראשונה בראש מסעדה. האם החברות מגיל שש תעזור לשניים להביא את המקום לשיאים חדשים? אנחנו עוקבים
| 5 חשיפות | 3/69
רבים חושבים שתרבויות שהתפתחו באזורים חמים פיתחו העדפה לאוכל חריף, כהגנה מפני זיהומים. אך מחקר חדש קובע: הראיות לא משכנעות
| 7 חשיפות | 3/70
בכל פעם ששרי אנסקי מוציאה ספר בישול אנחנו דבר ראשון רוקדים ריקוד קטן, ואז מפשילים שרוולים ונכנסים למטבח. היום אנחנו הולכים לצאת ממנו עם שני סוגים של קציצות וסיר אחד של תפוחי אדמה בשיטת הכנה מיוחדת. נו, שרי אנסקי
| 8 חשיפות | 3/64
כשמתחילים שבוע עם לאפות שמכינים לבד בבית, החיים נראים יפים יותר
| 7 חשיפות | 3/67
יש המון פעולות במטבח שאנחנו עושים באופן אוטומטי כמעט בכל פעם שאנחנו מבשלים או אופים ולא תמיד משרתות אותנו. הנה כמה מקיצורי דרך שאפשר לעשות אחרת מהדרך המוכרת לכולנו, ולחסוך לנו זמן, לכלוך וכאב ראש
| 13 חשיפות | 3/90
עוגיות מגולגלות פריכות עם שוקולד וקוקוס
| 6 חשיפות | 3/70
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.