נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

10/9/2017 21:17 צלי הבקר החדש שלנו הוא הדבר הכי מגרה שיש
למה לא סיפרו לנו שאפשר להכין צלי מאסאדו?
| 3 חשיפות | 3/16
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/9/2017 6:08 איך אומרים מים מוגזים באיטלקית?
מחפשים משקה עם גיזוז עדין וטבעי המכיל כמות משמעותית של סידן? ferrarelle הוא הפתרון המתאים ביותר עבורכם
| 7 חשיפות | 3/39
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/9/2017 4:41 כבוד: ברברי של מחניודה היא המסעדה הטובה ביותר בלונדון
קצת יותר משנה חלפה מאז פתחה קבוצה מחניודה את מסעדת ברברי בלונדון - וכבר היא כבשה את המקום הראשון ברשימה המכובדת של מגזין "טיים אאוט" הלונדוני. קפצנו לירושלים כדי לשמוע יד ראשונה מאסף גרניט איך זה קרה, ולמה מדובר בהישג כל כך מטורף
| 7 חשיפות | 3/93
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/9/2017 21:38 טבעות בצל מהירות שישכיחו לכם את הצרות
טבעות בצל בבלילת בירה הן החטיף האהוב עלינו
| 5 חשיפות | 3/28
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/9/2017 2:07 laf laf: החומוס (והפלאפל) הכי טוב בוורשה
ברייקינג: ניימן, האיש שלנו למשימות מיוחדות במזרח אירופה, מצא סופסוף חומוסיה טובה בבירת פולין – עם חומוס טוב, פיתות אמית&#...
אבו שוקי המקורי | | 8 חשיפות | 3/104
חומוס להמונים | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/9/2017 11:21 אבי ביטון עושה לכם בית ספר
מה לא הייתם נותנים כדי ששף מוכשר יגאל אתכם פעם אחת ולתמיד ממאבקי הבוקר על הסנדוויץ' לבית הספר? למשפחת לוגסי זה קרה. צפו בהפתעה ותתמלאו בקנאה
| 5 חשיפות | 3/81
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/9/2017 5:54 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
פסטרמה ביתית, עוגה לשבת וגם הכנה לראש השנה
| 6 חשיפות | 3/64
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/9/2017 4:52 4 הסלטים שהם חובה בכל ארוחת שישי
רגע לפני שקצצנו שתי-עגבניות-שני-מלפפונים, כמדי שישי, נפל לידינו ספר הבישול החדש של אביגיל מייזליק, "פשוט טעים לשבת". זה נגמר בשולחן עמוס בסלטים פיקנטיים ומפוצצים בטעמים, שגרמו לסלט הקבוע שלנו להחוויר ולהסמיק בו זמנית
| 11 חשיפות | 3/182
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/9/2017 4:45 10 מתכוני העוגיות שאנחנו הכי אוהבים
הכי בעולם אנחנו אוהבים לאפות עוגיות. כמעט אנחנו יכולים לומר שהקטע של התוצר הפיזי - משהו מתוק ליד הקפה - הוא רק בונוס (כמעט). אז הכנו רשימה של מתכוני העוגיות האהובים עלינו ביותר: מתוקות ועשירות, סופר-בריאות, אלה של סבתא ואלה שחבל לנו לתת בהן ביס מרוב שהן יפות, ויש אפילו מלוחות. לא היה קל - אבל היה כיף חיים
| 4 חשיפות | 2/31
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/9/2017 2:59 זה קר ומתוק: הגלידריות הכי טובות בארץ
נשארו לנו רק עוד כמה שבועות של גלי חום קיציים, וזה הרגיש לנו בדיוק כמו הזמן לצנן קצת את הרוחות לפני תקופת החגים. איך עושים זאת? עם רשימת הגלידריות הכי שוות בארץ, מצפון עד דרום, בגביע או בכוס, הכל כדי שתדעו איפה לעצור בפעם הבאה שיעלה לכם החשק למשהו מתוק
| 10 חשיפות | 3/163
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/9/2017 23:48 בינו גבסו: "כל מי שמגיע לו כסף מרפי יקבל אותו חזרה"
בזמן שהתנהל נגדו הליך משפטי, נמלט השף המוערך רפי כהן לפריז. הלילה הוא חזר לארץ ונעצר מיד עם נחיתתו בנתב"ג, ובהמשך היום יובא לדיון בבית משפט השלום בתל אביב להארכת מעצרו. חברו הטוב של כהן, בינו גבסו (ד"ר שקשוקה), משוכנע שמדובר בסערה בכוס תה, ואף רמז על פרויקט משותף של השניים בעתיד
| 5 חשיפות | 3/49
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/9/2017 21:32 אז איך מרכיבים את מנת הפלאפל המושלמת?
ריטה גולדשטיין ו"חי בלילה" יצאו למסע בחיפוש אחר 12 המנות הכי ויראליות בארץ, והתחילו - איך לא - בפלאפל הקוסם בתל אביב. המסקנה מהביקור (חוץ מזה שלכל דבר יש חוקיות, גם למילוי של הפיתה) היא שהכלל הראשון בוויראליות הוא "אל תנסה להיות ויראלי"
| 5 חשיפות | 3/53
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/9/2017 21:10 שעת התה: אחת המסורות הקולינריות הטעימות בעולם מגיעה לירושלים
לא ברור למה, אבל למרות שאנחנו מקפידים להחשיב את עצמנו אירופאים לכל דבר - מסורת שעת התה מעולם לא הצליחה לתפוס אצלנו. לשמחתנו השף ישי שופן החליט לא לומר נואש, והחל להציע במלון וילה בראון הירושלמי את אחד ממגשי התה (וכיבוד!) הכי שווים שיש. אז ברור שביקשנו מתכונים
| 12 חשיפות | 3/176
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/9/2017 21:06 איזה כיף, מצאנו לנו עוגה קבועה לשבת!
ובתוכה: השילוב הנהדר של פקאן, קינמון ומייפל
| 4 חשיפות | 3/29
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/9/2017 5:38 רוצים לבשל עם חיים כהן?
לברק, קציצות דגים וחורשט סבזי עם אינטיאס: ביום ראשון (10.9) חיים כהן חוזר לבשל לכם במשדר החי בפייסבוק mako. הנה כל המצרכים שאתם צריכים להכין מראש כדי שלא תפספסו אף מתכון
| 5 חשיפות | 3/48
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.