נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/1996 ( 5 4 3 2 1 )
28/10/2018 11:00 יין ואוכל ההתאמה המושלמת
The post יין ואוכל ההתאמה המושלמת appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/154
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/10/2018 5:53 יין שני – מה זה? משקה או תסיסה, לשתות או לזקק?
יין שני זה בעצם פתרון זול לקבל יין נוסף (מהקליפות ושאריות של היין) שהוא יהיה יותר קליל ותהליך תעבור יותר מהר (עד הביקבוק) ניתן חופשי לשלוט על רמת האלכוהוליות, מתיקות וסוכרים בהכנה (הרי אנחנו...The post יין שני – מה זה? משקה או תסיסה, לשתות או לזקק? appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/155
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10/2018 9:45 עוף ביין לבן עם פטריות ונקניקיות
מתכונים של סבתא וילמה רגלי עוף מלח פלפל תבלין לעוף כף של מרק עוף של אוסם פטרוזיליה יין לבן פטריות נקניקיות של זוגלובק לגרד קליפה של לימוןThe post עוף ביין לבן עם פטריות ונקניקיות appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 2/143
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/10/2018 9:38 הכנת מיץ ענבים טבעי ביתי לקידוש מענבי יין קריניאן בשיטה מסורתית
הכנת מיץ ענבים בשיטה מסורתית הקדומה מכ-8 קילוגרמים של ענבים – כ-3 ליטר מיץ טבעיThe post הכנת מיץ ענבים טבעי ביתי לקידוש מענבי יין קריניאן בשיטה מסורתית appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/152
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/6/2018 0:12 הכנת יין ביתי – תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני
תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני ענבים נקנו מכרם של אייל גולדינר במפגש של מזקקי ומכיני אלכוהול 2017 ליד יישוב עמיקם הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה מבצעים...The post הכנת יין ביתי – תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 15 חשיפות | 2/176
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/6/2018 2:50 סוגרים חודש עם סדנאות בזק ביקב שורק
 בסוגרים חודש הקרוב נקיים סדנאות בזק סדנת טעימה עיוורת וסדנת בלנדים. מספר המקומות מוגבל. עלות למשתתף 30 ש”ח לסדנה. להרשמה דברו עם יעל : 050-9450844 לפרטים נוספים בואו לכאן – https://www.soreq.co.il/closing-monthThe post סוגרים חודש עם סדנאות בזק ביקב שורק appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 15 חשיפות | 3/180
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/2/2018 1:51 גראפה (צ’צ’ה) – הכנת תסיסה עם שמרים תרבותיים
הכנת משקה גראפה (Grappa) איטלקית או צ’צ’ה (Chacha) גרוזינית עם שמרים תרבותיים (שמרי אפייה יבשים) www.facebook.com/MashkeLChaim פרק 2: ******************************************************************** מתכון ורכיבים (–...
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/171
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/2/2018 3:37 הכנת תמד MEAD לא מבושל – לפי שיטת טרויניאק
טרויניאק (Trójniak) – תמד פולני המכיל כמות כפולה של מים לכל כמות דבש. הפעם אני מכין תמד לא מבושל וזה נותן עוד יותר טעמים של הדבש ו...
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/169
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/2/2018 1:43 ביקור ביקב מורד שביקנעם
ביקב מורד מייצרים שכרים וליקרים מפירות ומירקות. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב מורד שביקנעם הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/222
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/1/2018 23:08 חדר טעימות כרם מונטיפורי
חדר טעימה כרם מונטיפיורי, של יקב מונטיפיורי, נפתח ברובע היווני ביפו, סמוך לשוק הפשפשים. ארנון גבע, מבעלי המקום מספר על המקום החדש והיקב. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט חדר טעימות כרם מונטיפורי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 10 חשיפות | 2/204
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/1/2018 13:31 הכנת תמד MEAD מבושל – לפי שיטת טרויניאק
טרויניאק (Trójniak) – תמד פולני המכיל כמות כפולה של מים לכל כמות דבש. בפרק הראשון אני מראה איך מכינים תסיסה לתמד מבושל מדבש איקליפטוס שרוף. השיטה הזאת מאוד קלאסית למשקאות MEAD איכותיים במיוחד שנעשים...הפוסט הכנת תמד MEAD מבושל – לפי שיטת טרויניאק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/192
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/11/2017 10:00 הכנת ליקר מחיצות אגוזי מלך – צבע של קוניאק או וויסקי
לליקר מחיצות אגוזי מלך יש טעם מתקתק עדין של אגוזים וצבע מאוד יפה של קוניאק www.facebook.com/MashkeLChaim רכיבים: כהל או תזקיק ביתי או וודקה טובה – 1.5 ליטר מחיצות של אגוזי מלך – 10 גרם...הפוסט הכנת ליקר מחיצות אגוזי מלך – צבע של קוניאק או וויסקי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/150
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/11/2017 2:11 יינות סופר טוסקן. הסבר, היסטוריה, מקור השם והמלצות
הפוסט יינות סופר טוסקן. הסבר, היסטוריה, מקור השם והמלצות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 18 חשיפות | 2/280
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/10/2017 7:11 תמד MEAD, יין דבש, שיכר דבש, בירת דבש – תיאוריה
פרק ראשון על הכנת משקה תמד MEAD (תיאוריה המלאה) יש הרבה תיאוריה בנושא משקאות לא מזוקקים כמו יין, בירה, תמד, סיידר וכו’ דבש מכוורת נגוהות: http://www.negohoney.co.il בפרק זה אני נוגע בכל ההיבטים של התהליך...הפוסט תמד MEAD, יין דבש, שיכר דבש, בירת דבש – תיאוריה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/148
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/10/2017 7:01 זיקוק כוהל 96.6 אלכוהול
בפרק ראשון נכין צינור רקטיפיקציה החדש לשימוש ראשוני ונבצע זיקוק מים (קבלת מים מזוקקים) לצורך ניקוי סופי של היחידה ורשת פנצ’נקוב שבתוכה זיקוק מים כשלב ניקוי – פרק 2: תהליך רקטיפיקציה – פרק 3:...הפוסט זיקוק כוהל 96.6 אלכוהול הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/168
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.