בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/1995
(
5
4
3
2
1
)
הפוסט מוזמנים לסגור שנה בחגיגת טעמים ומבצעים הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 24 חשיפות | 2/342
אסף ודר’ יאיר מרגלית מספרים על יקב מרגלית ועל יינותיו החדשים. צילם ישראל פרקרהפוסט עם אסף ודר’ יאיר מרגלית מיקב מרגלית הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/266
הפוסט יינות סופר טוסקן. הסבר, היסטוריה, מקור השם והמלצות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 18 חשיפות | 2/280
חותכים את הבשר לסטייקים גדולים ומכניסים לסיר עם מים ועלה דפנה מבשלים עם מכסה סגור במשך 3 שעות מרגע רתיחה ..
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/236
סלמון צרוב על מחבת עם שמן בזיליקום,מרווה ושום.המשכו בכלי אידוי עם יין לבן (שרדונה), עד מוכנות ... אורז לבן מבושל.הפוסט סלמון צרוב במחבת ומאודה ביין שרדונה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 17 חשיפות | 3/238
1/2 בקבוק טקילה לבנה. 1/3 בקבוק טריפל סק. זילוף שרי ברנדי/ליקר תות. זילוף גרנדין. 2 ליטר (פחית גדולה) תרכיז לימונדה קפוא. 1 ליטר סודה. 2 (750 מיליליטר) בקבוקי סיידר תוסס. 1 כף סוכר לבן....הפוסט ספארקלינג פונצ’ הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 15 חשיפות | 3/249
מוזמנים לטעימה של פעם בשנההפוסט מוזמנים לטעימה של פעם בשנה – “הכל פתוח” בסוגרים חודש ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/227
מתכון להכנת קוקטייל קליל ופירותי על בסיס וודקה (עדיף וודקה צרפתית Cîroc על בסיס ענבים) , ליקר פטל ומיץ אננס
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/226
2 oz מאליבו 1 ליקר מלון מידורי 3 – 4 מיץ אננס 1 זילוף מיץ קראנברי ( cranberry juice ) למלא כוס קוקטייל גבוהה או כוס הייבול עם קוביות קרח. למזוג מאליבו, לאחר מכן למזוג את ליקר...
בר-סקול |
| 15 חשיפות | 3/244
1/3 + וודקה בטעם קפה ( למשל Smirnoff® Espresso Flavoured Vodka ) 1/3 + אייריש קרים 1/3 + שמנת (או חלב) כמה פולי קפה הוראות הכנה: לנער היטב בשייקר עם קרח, לסנן לכוס אולד פשן מלאה בקרח....
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/222
יקב שורק מזמינכם להשקה חגיגית של יינות לבנים, רוזה ובלאן דה נואר בציר 2015 !!ולאוהבי היינות האדומים הכבדים... בלנד קברנה מרלו 2013ההשקה תתקיים במסגרת "סוגרים חודש ביקב שורק" המתקיים בכל שישי – שבת האחרון של החודש.
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/213
הפוסט פילה לברק ביין לבן של אבי ביטון הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 18 חשיפות | 3/226
כרעי עוף עם ירקות שורש ברוטב יין אדום של שף אבי ביטון וקובי אריאלי מתוך “ארוחת שבת”, ערוץ האוכל (5 מנות) מרכיבים 1/2 כוס קמח 5 כרעי עוף 1/2 כוס שמן זית 1 שורש...
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/207
השף חגי אברהמי והרב שניאור זלמן רווח מציגים את תוכנית הבישול הכשרה היחידה בישראל. במהלך התוכנית יעלו מתכונים והלכות הקשורות בהכנתם. בפרק זה יכין השף חגי כבד ברוטב יין אדום המתכון: מצרכים 500 גרם...
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/215
ביקב מורד מייצרים שכרים וליקרים מפירות ומירקות. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב מורד שביקנעם הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/222
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.