נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/1995 ( 5 4 3 2 1 )
20/12/2016 8:40 מוזמנים לסגור שנה בחגיגת טעמים ומבצעים
הפוסט מוזמנים לסגור שנה בחגיגת טעמים ומבצעים הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 24 חשיפות | 2/342
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/4/2017 16:50 עם אסף ודר’ יאיר מרגלית מיקב מרגלית
אסף ודר’ יאיר מרגלית מספרים על יקב מרגלית ועל יינותיו החדשים. צילם ישראל פרקרהפוסט עם אסף ודר’ יאיר מרגלית מיקב מרגלית הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/266
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/11/2017 2:11 יינות סופר טוסקן. הסבר, היסטוריה, מקור השם והמלצות
הפוסט יינות סופר טוסקן. הסבר, היסטוריה, מקור השם והמלצות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 18 חשיפות | 2/280
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/3/2016 3:33 צלי כתף ביין אדום – מסעדת הפועלים של שגב
חותכים את הבשר לסטייקים גדולים ומכניסים לסיר עם מים ועלה דפנה מבשלים עם מכסה סגור במשך 3 שעות מרגע רתיחה ..
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/236
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/6/2017 2:52 סלמון צרוב במחבת ומאודה ביין שרדונה
סלמון צרוב על מחבת עם שמן בזיליקום,מרווה ושום.המשכו בכלי אידוי עם יין לבן (שרדונה), עד מוכנות ... אורז לבן מבושל.הפוסט סלמון צרוב במחבת ומאודה ביין שרדונה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 17 חשיפות | 3/238
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/3/2017 11:45 ספארקלינג פונצ’
1/2 בקבוק טקילה לבנה.  1/3 בקבוק טריפל סק. זילוף שרי ברנדי/ליקר תות. זילוף גרנדין. 2 ליטר (פחית גדולה) תרכיז לימונדה קפוא. 1 ליטר סודה. 2 (750 מיליליטר) בקבוקי סיידר תוסס. 1 כף סוכר לבן....הפוסט ספארקלינג פונצ’ הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 15 חשיפות | 3/249
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/1/2017 6:44 מוזמנים לטעימה של פעם בשנה – “הכל פתוח” בסוגרים חודש ביקב שורק
מוזמנים לטעימה של פעם בשנההפוסט מוזמנים לטעימה של פעם בשנה – “הכל פתוח” בסוגרים חודש ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/227
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/5/2016 3:02 מרטיני צרפתי
מתכון להכנת קוקטייל קליל ופירותי על בסיס וודקה (עדיף וודקה צרפתית Cîroc על בסיס ענבים) , ליקר פטל ומיץ אננס
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/226
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/3/2016 23:05 ראגיי מאליבו
2 oz מאליבו 1 ליקר מלון מידורי 3 – 4 מיץ אננס 1 זילוף מיץ קראנברי (  cranberry juice  ) למלא כוס קוקטייל גבוהה או כוס הייבול עם קוביות קרח. למזוג מאליבו, לאחר מכן למזוג את ליקר...
בר-סקול | | 15 חשיפות | 3/244
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/4/2016 2:57 אספרסו רוסיה לבנה
1/3 + וודקה בטעם קפה ( למשל Smirnoff® Espresso Flavoured Vodka ) 1/3 + אייריש קרים 1/3 + שמנת (או חלב) כמה פולי קפה הוראות הכנה: לנער היטב בשייקר עם קרח, לסנן לכוס אולד פשן מלאה בקרח....
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/222
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/3/2016 6:14 השקה חגיגית של יינות ביקב שורק
יקב שורק מזמינכם להשקה חגיגית של יינות לבנים, רוזה ובלאן דה נואר בציר 2015 !!ולאוהבי היינות האדומים הכבדים... בלנד קברנה מרלו 2013ההשקה תתקיים במסגרת "סוגרים חודש ביקב שורק" המתקיים בכל שישי – שבת האחרון של החודש.
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/213
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/7/2017 3:04 פילה לברק ביין לבן של אבי ביטון
הפוסט פילה לברק ביין לבן של אבי ביטון הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 18 חשיפות | 3/226
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/4/2016 22:46 כרעי עוף עם ירקות שורש ברוטב יין אדום
כרעי עוף עם ירקות שורש ברוטב יין אדום של שף אבי ביטון וקובי אריאלי מתוך “ארוחת שבת”, ערוץ האוכל (5 מנות) מרכיבים 1/2 כוס קמח 5 כרעי עוף 1/2 כוס שמן זית 1 שורש...
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/207
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/5/2016 0:07 עשוי כהלכה – כבד ברוטב יין אדום
השף חגי אברהמי והרב שניאור זלמן רווח מציגים את תוכנית הבישול הכשרה היחידה בישראל. במהלך התוכנית יעלו מתכונים והלכות הקשורות בהכנתם. בפרק זה יכין השף חגי כבד ברוטב יין אדום המתכון: מצרכים 500 גרם...
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/215
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/2/2018 1:43 ביקור ביקב מורד שביקנעם
ביקב מורד מייצרים שכרים וליקרים מפירות ומירקות. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב מורד שביקנעם הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/222
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.