בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/1979
(
5
4
3
2
1
)
חותכים את הבשר לסטייקים גדולים ומכניסים לסיר עם מים ועלה דפנה מבשלים עם מכסה סגור במשך 3 שעות מרגע רתיחה ..
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/235
2 oz מאליבו 1 ליקר מלון מידורי 3 – 4 מיץ אננס 1 זילוף מיץ קראנברי ( cranberry juice ) למלא כוס קוקטייל גבוהה או כוס הייבול עם קוביות קרח. למזוג מאליבו, לאחר מכן למזוג את ליקר...
בר-סקול |
| 15 חשיפות | 3/244
יקב שורק מזמינכם להשקה חגיגית של יינות לבנים, רוזה ובלאן דה נואר בציר 2015 !!ולאוהבי היינות האדומים הכבדים... בלנד קברנה מרלו 2013ההשקה תתקיים במסגרת "סוגרים חודש ביקב שורק" המתקיים בכל שישי – שבת האחרון של החודש.
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/212
כרעי עוף עם ירקות שורש ברוטב יין אדום של שף אבי ביטון וקובי אריאלי מתוך “ארוחת שבת”, ערוץ האוכל (5 מנות) מרכיבים 1/2 כוס קמח 5 כרעי עוף 1/2 כוס שמן זית 1 שורש...
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/203
מתכון להכנת קוקטייל מתקתק עם טעם מפתיע מאד וצבע מעניין .... ממש כמו של עוגת גזר.הקוקטייל על בסיס שנאפס קינמון גולדשלגר, אייריש קרים וקלואה
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/204
1/3 + וודקה בטעם קפה ( למשל Smirnoff® Espresso Flavoured Vodka ) 1/3 + אייריש קרים 1/3 + שמנת (או חלב) כמה פולי קפה הוראות הכנה: לנער היטב בשייקר עם קרח, לסנן לכוס אולד פשן מלאה בקרח....
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/219
ה- Moscow Mule הוא אחד מהקוקטיילים המפורסמים ביותר, היות והוא היה אחד המנועים של מהפכת הוודקה בארצות-הברית בשנות החמישים.את המשקה ערבבו לראשונה ג‘ק מרטין, שהיה יבואן של וודקה סמירנוף בארצות-הברית, וג‘ק מורגן, בעל בר ומשווק של ג‘ינג‘ר ביר, מורגן נתקע עם מלאי ג'ינג'ר גדול ומרטין חיפש דרך לשווק טוב יותר את הוודקה שלא הלכה טוב בארצות הברית בה שלט מסורתית הוויסקי .
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/191
חומרים לכבדים: 300 גרם כבדי עוף נקיים 3 כפות שמן זית 1 קורט נדיב של מלח גס 1/2 קורט פלפל גרוס 1 בצל אדום קצוץ דק מאוד 2 כפות סילאן 1/3 כוס בירה טובורג...
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/217
שגב בא לבשל עם הכבאים בשדרות
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/182
תערובת פונץ' פירותית של מיצים, תה קר, וויסקי בורבון, במירקם של ברד, קפוא למחצה עם תוספת ספרייט/7up .... הכנת הפונץ' ארוכה מהממוצע, אבל שווה את המאמץ.
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/175
אחד מהאירועים הגדולים של תעשיית הבירה בישראל הוא פסטיבל הבירה בירושלים. הפסטיבל, שנערך לראשונה בשנת 2004, הפך למסורת ירושלמית. הוא מושך אליו מדי שנה עשרות מותגי בירה מקומיים ובינלאומיים, ועשרות אלפי מבקרים מכל רחבי...
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/163
השף חגי אברהמי והרב שניאור זלמן רווח מציגים את תוכנית הבישול הכשרה היחידה בישראל. במהלך התוכנית יעלו מתכונים והלכות הקשורות בהכנתם. בפרק זה יכין השף חגי כבד ברוטב יין אדום המתכון: מצרכים 500 גרם...
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/214
מתכון להכנת קוקטייל קליל ופירותי על בסיס וודקה (עדיף וודקה צרפתית Cîroc על בסיס ענבים) , ליקר פטל ומיץ אננס
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/221
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.