בלוג עדכונים: אוכל
הם תמיד באים טוב, אבל הפעם הם מטריפים במיוחד
| 7 חשיפות | 3/127
לאן שאנחנו לא מסתכלים, הנה הן רודפות אותנו: גרסאות מיניאטוריות של קינוחים אהובים טובעות בתוך קערת חלב. מה שהתחיל בטירוף הקורנפלס מיני פנקייקס כבר מזמן גדל והפך לטרנד הלוהט של הרגע, והנה כמה דוגמאות
| 10 חשיפות | 3/111
מי היה משער, לפני חודשים אחדים בלבד, שנמצא את עצמנו מתענגים על כל שביב שגרה. לאכול חומוס עם חבר, למשל. חומוס הכרם 3 כתובת: הרכבת 28, תל אביב שעות פעילות: א'-ה' 7-16:00, ו' עד 14:30 טלפון: 03-5278777 אין כמו חומוס בצהריים עם חבר שמזמן לא ראית, כדי להרגיש את עצמך מחוזל"ש. בטח כשמדובר ביואב לרמן, חבר שזחל לצדי בשוחות בקרבות שעוד יסופרו. כבר מזמן ניסינו להפגש, עוד לפני הקורונה, והיום סופסוף זה קרה (עדכון: ...
אבו שוקי המקורי |
| 9 חשיפות | 3/154
השף של אחת מהמסעדות המצליחות והטובות בארץ פותח מקום חדש דווקא עכשיו, בתקופה שבה מסעדנים נאלצים להמציא את עצמם מחדש, לסגור מקומות ולהקפיא תוכניות. המקום החדש ייקרא ג'נגו, והוא יתמקם ממש מול מסעדת שילה. התפריט עוד לא סופי, אבל כבר מצליח לעורר תיאבון
| 8 חשיפות | 3/116
נכנענו, והכנו ארוחת בוקר של עוגיות קטנטנות
| 10 חשיפות | 3/113
רוב הזמן השף פטיסייר הישראלי טל שפיגל פועל בכלל בפריז, משם הוא מעלה תמונות מגרות של קינוחים מטריפים על רקע מבחר זוגות נעליים מעוררי קנאה. אבל עכשיו, בגלל או בזכות הקורונה, שפיגל נמצא בישראל ואנחנו הרווחנו פופ אפ של קינוחי הוויטרינה המרהיבים שלו
| 7 חשיפות | 3/107
כמה ביצים, הקצפה נמרצת – ויש לכם חביתה נימוחה ורכה. מה הקסם? מדע!
| 7 חשיפות | 3/102
ושוב אנחנו בפינתנו: דברים שלמדנו בטיקטוק, והפעם: משתמשת שחשפה טריק פשוט וחכם לחיתוך עוגה, עם כלי שככל הנראה כבר יש לכם במטבח. להתראות פרוסות עוגה מעוכות ומתפרקות ושלום לכן פרוסות עוגה משולשות וחתיכיות
| 11 חשיפות | 3/102
לפעמים טעויות או אלתורים מניבים את התוצאות הכי יציריתיות שיש, ואלה 5 מאכלים אהובים שמוכיחים את זה: כולם נולדו מתוך הכרח או התפשרות, ונשארו איתנו. בלי כוונה, ככה נוצרו קלאסיקות
| 13 חשיפות | 3/131
הרשת מלאה בטיפים מבית סבתא, ניסויים מדעיים רציניים ומיליון תשובות שונות לשאלת השאלות: איך גורמים לאבוקדו קשה להבשיל? לאחרונה כולם מדברים על שיטה חדשה, ומביני עניין טוענים שמדובר בחזון אחרית הימים של הטוסט-עם-אבוקדו, לא פחות. והחדשות הטובות באמת? היא יותר פשוטה מכל אלה שניסיתם בעבר
| 10 חשיפות | 3/103
אחרי שנתנו לו לשבת אצלנו בארון כמה שבועות, פתחנו את מכשיר הסו ויד שקיבלנו והפכנו את המטבח הביתי למעבדת ניסויים קטנה של בישול בוואקום. התוצאות היו טעימות, יפהפיות ועסיסיות. אז למי כדאי להשקיע במכשיר כזה, ומה חשוב לדעת עליו לפני?
| 12 חשיפות | 3/144
אחרי חודשים ארוכים בהם אכלנו בעיקר במטבח הביתי, אפשר סוף סוף לחזור למקומות שהכי התגעגענו אליהם, המסעדנות ודוכני הרחוב, ואין מקום יותר טוב להתחיל בו מאשר חיפה. ריטה גולדשטיין קפצה לביקור באחת הערים שהכי מזוהות עם שווארמה, פלאפל ובורקס והתענגה על כל ביס. גם אתם מוזמנים לצאת לאכול בחוץ ביום שכולו פירגון לאנשים שהתגעגעו אליכם כל כך. הקולה עלינו
| 8 חשיפות | 3/107
פיצה פורטו כבר הצליחה לעשות כמעט הכל: להגיש קולינריה איכותית לפריפריה, לשלב בין אוכל לאווירה ולגרום לקהל להתאהב. אלא שאת הקורונה, כמו כולנו, גם הם לא צפו. מה שכן, לעומת מסעדות רבות שהחליטו להוריד פרופיל בתקופה האחרונה, בפיצה פורטו החליטו למנף את המצב, להשתדרג ואפילו לפתוח סניף חדש ממש בחודש הבא
| 14 חשיפות | 3/149
היפיופה הזאת? סתם עוגה בחושה
| 17 חשיפות | 3/145
"הסביח של עובד" בגבעתיים נצרב בתודעה של כולנו לא רק בגלל הסביח הטעים שמוגש בו, אלא בעיקר בגלל הצבעוניות של המקום והאופי המיוחד של בעליו, עובד דניאל. עכשיו, כשהמסעדות ודוכני האוכל חוזרים סוף סוף לשגרה, תפסנו את עובד לשיחה קצרה ומחוייכת על הפתיחה המחודשת ועל ההתרגשות שמציפה את כולם
| 11 חשיפות | 3/112
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.