נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

2/12 21:08 כמה זמן מותר לשמור פסטה מבושלת במקרר?
פסטה יבשה היא חומר גלם שיכול להחזיק הרבה זמן בארון, אבל מרגע שמבשלים אותה - העמידות באופן טבעי יורדת, ובאופן משמעותי. אז עד מתי אתם יכולים לאכול את הפסטה שהכנתם לסוף השבוע, בלי להסתכן בכאב בטן?
| 4 חשיפות | 2/21
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/12 21:00 מוכנים מראש: 3 ארוחות צהריים לתחילת שבוע חדש
סיר של לייזה פאנלים עם אורז, גרגירי חומוס, גזרים ופרגיות; סיר עוף, אורז וירקות של יונית צוקרמן או סיר בשר טחון ופתיתים של רון יוחננוב. מה שלא תבחרו - לא תטעו עם נבחרת המתכונים המנצחים האלה
| 4 חשיפות | 2/15
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/11/2023 23:55 4 מתכונים לארוחת שבת מליגה אחרת
קובה סלק עיראקי, קציצות מרוקאיות עם חומוס וארטישוק ירושלמי, סלט גזר ובוכרי ולקינוח עוגת שמרים שוקולד פרווה רכה וטובה. ארוחת שבת שמתחילה בשיא ומשם רק מגבירה
| 4 חשיפות | 3/16
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/12 21:00 קל, מהיר, טעים: 3 ארוחות צהריים לתחילת השבוע
אם רק היינו יכולים לדעת שהשבוע הזה יהיה פחות קשה מקודמו, כנראה היינו קצת יותר רגועים. אז את זה אנחנו לא יכולים להבטיח, אבל הצעות לארוחות חמות שיקבצו את כל המשפחה יחד ויהוו רגע של שפיות - את זה אנחנו יכולים בהחלט
| 4 חשיפות | 3/13
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/1 22:02 לחם בשקית
לחם הוא אחד המאכלים הבסיסיים ביותר. בואו להכין אותו בשיטה מיוחדת – בעזרת שקית
| 4 חשיפות | 3/15
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/1 22:21 5 מתכונים לארוחת שבת חורפית בלתי נשכחת
מתחילים עם מרק עדשים כתום חרפרף, ממשיכים לקציצות המושקעות של אבנר לסקין ולאורז המלא הצבעוני והנפלא של אייל שני, מתרעננים בסלט שורשים ועוברים לסלון עם שושני שמרים לוטוס, כוס תה ותפילות לשבת שקטה
| 4 חשיפות | 3/19
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/2/2023 1:22 מתכון בסיסי לטופו-חומוס (טופו שאן) ורוטב צ'ילי ושומשום
בצפון תאילנד ובאזורים הגבול עם בורמה אפשר לראות מסעדות ודוכנים שמגישים מגוון מאכלים ממרכיב שנראה כמו טופו רך וצהבהב. הטופו הזה, שעשוי מקמח חומוס (נטול גלוטן ועם תכולת חלבון של כ-44 אחוז), נקרא Shan tofu או טופו בורמזי והוא מאוד מאוד טעים. הכנת ה”טופו" פשוטה ומהירה מאוד: מבשלים את הקמח במים ויוצקים את הדייסה לתבניתThe post מתכון בסיסי לטופו-חומוס (טופו שאן) ורוטב צ'ילי ושומשום first appeared on סאנוק, ב...
עדי | | 4 חשיפות | 3/33
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/2/2023 5:26 ניוזלטר מס' 2 – פברואר 2023
שלום וברוכים הבאים לניוזלטר של סאנוק. אם עוד לא נרשמתם לקבלת הניוזלטר במייל, או אם יש לכם חברים שעשויים להתעניין, אנא פנו לעמוד ההרשמה. החודש תמצאו פה מתכונים לטופו שעשוי מקמח חומוס ולעגבניות ירוקות כבושות בלמון גראס. בואו נתחיל. טופו-חומוס רב שימושי להכנה מהירה במטבח הביתי באחד מביקורי בצפון תאילנד נחשפתי למרכיב מעניין שלא ראיתיThe post ניוזלטר מס' 2 – פברואר 2023 first appeared on סאנוק, בלוג ע...
עדי | | 4 חשיפות | 3/33
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/2/2023 1:21 סלט טופו-שָאן עם רוטב תמרהינדי
סלט ממוצא בורמזי, עם רוטב חמוץ-מתוק-חריף. לקריאה נוספת ולמתכון להכנת טופו-שאן לחצו כאן. החומרים ל-2 מנות: * 250 גרם טופו-שאן * 10 עגבניות שרי * 1 צ'ילי אדום ארוך, פרוס לפרוסות אלכסוניות * 1 כוס נבטי שעועית חלוטים במים רותחים לכ-10 שניות לרוטב: * 2 כפות שמן שומשום * 2-3 שיני שום בגודל בינוני, מעוכותThe post סלט טופו-שָאן עם רוטב תמרהינדי first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 4 חשיפות | 3/34
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/2/2023 5:26 ניוזלטר טבעוני מס' 2 – פברואר 2023
שלום וברוכים הבאים לניוזלטר הטבעוני של סאנוק. אם עוד לא נרשמתם לקבלת הניוזלטר במייל, או אם יש לכם חברים שעשויים להתעניין, אנא פנו לעמוד ההרשמה. החודש כל המתכונים כאן הם טבעוניים וקלים להכנה: טופו שעשוי מקמח חומוס ולעגבניות ירוקות כבושות בלמון גראס. בואו נתחיל. טופו-חומוס רב שימושי להכנה מהירה במטבח הביתי באחד מביקורי בצפון תאילנדThe post ניוזלטר טבעוני מס' 2 – פברואר 2023 first appeared on סאנוק, ...
עדי | | 4 חשיפות | 3/34
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/4/2023 6:17 חביתה עם אטריות שעועית ושרימפס/ירקות
חביתה שהיא ארוחה קלה, וכשהיא יוצאת טוב היא תפוחה וגבוהה כמו עוגה. בתאילנד מטגנים אותה בהמון שמן כדי לתת לה פריכות, אבל במהלך הנסיונות שלי בבית גיליתי שאפשר להפחית את כמות השמן מ-1/2 כוס ל-2 כפות. גורם חשוב הוא קוטר הכלי – מחבת עמוקה או סיר – שבו מטגנים את החביתה. בכמויות של המתכון בהמשך,The post חביתה עם אטריות שעועית ושרימפס/ירקות first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 4 חשיפות | 3/32
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/4/2023 6:17 דג מאודה ברוטב סויה וג'ינג'ר
להבדיל מהמתכון לדג מאודה עם רוטב צ'ילי וליים, שבו שופכים את הרוטב על הדג אחרי האידוי, במקרה הזה מאדים את הדג עם הרוטב, לכן האידוי נעשה בצלחת עמוקה או בתבנית מיוחדת, ולא על רשת אידוי. התחילו במציאת הכלים המתאימים לאידוי. תזדקקו, כאמור, לצלחת שתכיל בנוחות את הדג ולסיר שבו יתבצע האידוי. אם יש לכם סלסלתThe post דג מאודה ברוטב סויה וג'ינג'ר first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 4 חשיפות | 3/37
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/4/2023 6:54 ניוזלטר מס' 4, אפריל 2023
שלום וברוכים הבאים לניוזלטר מס' 4, שמסכם את חודש אפריל. אם עוד לא נרשמתם לקבלת הניוזלטר במייל, או אם יש לכם חברים שעשויים להתעניין, כאן אפשר להירשם. החודש תמצאו פה שלושה מתכונים חדשים, מחשבות על המעמד החברתי של הגשר לשיניים ועל הבחירות שייערכו כאן באמצע מאי, המלצות על מוזיקה תאילנדית ועל אנשים שמושפעים ממנה, קיטוריםThe post ניוזלטר מס' 4, אפריל 2023 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 4 חשיפות | 3/33
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/4/2023 6:54 ניוזלטר טבעוני מס' 4, אפריל 2023
שלום וברוכים הבאים לניוזלטר הטבעוני שמסכם את חודש אפריל. אם עוד לא נרשמתם לקבלת הניוזלטר במייל, או אם יש לכם חברים שעשויים להתעניין, כאן אפשר להירשם. החודש תמצאו פה מתכון לאטריות ברוטב תמרהינדי, תובנות על מעמדו של הגשר לשיניים, המלצות על מוזיקה תאילנדית ועל אנשים שמושפעים ממנה וקיטורים על גינוניו הגרועים של קונאן אובראיין. מתכוןThe post ניוזלטר טבעוני מס' 4, אפריל 2023 first appeared on סאנוק, בלו...
עדי | | 4 חשיפות | 3/36
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/5/2023 0:43 מֻו יוֹר – נקניק חזיר וייטנאמי
מֻו יוֹר הוא לא ממש נקניק. מדובר בגליל בשר מתובל בעדינות, שאותו עוטפים בעלי בננה ומאדים מעל מים רותחים. בוייטנאמית הוא נקרא chả lụa heo. בתאילנד בעיקר מוסיפים אותו לסלטים, למשל סלט אטריות שעועית (הנה מתכון שלי לסלט הזה. רק החליפו את חזה העוף בנקניק). בעבר נהגו לעטוף את הנקניק רק בעלים, אבל כיום מקובלThe post מֻו יוֹר – נקניק חזיר וייטנאמי first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 4 חשיפות | 3/19
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.