נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

26/12 21:00 4 מתכונים לארוחת שבת מנצחת
למנה עיקרית הולכים על סיר מטריף של תחתיות ארטישוקים ממולאות בבשר וגרגירי חומוס בתיבול חמצמץ, לידו מג'דרה מהממת וסלט כרוב לבן פריך, ומה לקינוח? עוגה בחושה עסיסית ופשוטה עם תפוחי עץ ירוקים
| 2 חשיפות | 3/3
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/3 21:31 אונטריב: לא סתם המסעדנים הכי אוהבים את הנתח הזה
נכון ש"אונטריב" נשמע כמו שם עיירה ציורית לחופי הריביירה הצרפתית? בפועל, למרבה השמחה, מדובר בנתח בשר נהדר, שמסתתרים בו עולם של טעמים ושומניות גבוהה יחסית, והוא מתאים בצורה מושלמת לתבשילים ארוכים וכל סוגי הקציצות. ניר עופר מדלישס עם שלושה מתכונים פשוטים שיגרמו לכם לרייר
| 1 חשיפות | 3/4
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/3 3:45 פינוק גדול לחג: עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות
לא רק שוקולד צ'יפס, יש בפנים גם ליבת שוקולד
| 1 חשיפות | 3/3
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/4 11:40 יוקרתי או ביתי? המתכונים מ"מאסטר שף" שאתם חייבים להכין
בין אם אתם חובבי מנות יוקרתיות או מעדיפים מאכלים בייתים ופשוטים- ל"מאסטר שף" יש מה להציע לכולם. המתמודדים התחלקו לשתי קבוצות והתבקשו להכין את המנות הטעימות ביותר בעזרת חומרי גלם שנבחרו עבורם מראש. והתוצאות? מעל המצופה. אלה המתכונים
| 2 חשיפות | 3/4
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/12 22:00 ככה קרס כל מה שחשבנו שאנחנו יודעים על סלק בוואקום
שמתם לב שהסלקים הארוזים בוואקום תמיד מתוקים יותר מאלה שקונים בתפזורת? למה זה קורה, והאם מדובר בסיבה להעדיף את השורש הטרי? החלטנו לקפוץ ראש לתחום הסלק, ויצא שזה השתלם לנו בטירוף
| 2 חשיפות | 3/3
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/8/2023 21:00 השקשוקה הזאת אפילו לא מתחילה לספר את הסיפור של גודנס
במיקום חדש ועם בראנץ' חדש (שמוגש כל היום, יאיי!), גודנס מוכיחה שוב שלא במקרה היא הפכה למקדש של הרבה טבעונים. מכירים אומלטים טבעוניים? אז זה הזמן לשכוח מהם, כי האומלט כאן הוא משהו אחר לגמרי
| 2 חשיפות | 3/3
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/1 21:30 מקום חדש וסופר מסקרן לשף חמודי עוקלה בחיפה
וגם: סניף נוסף לקפה מלה האהוב, ראשון לציון מתחדשת בבר יין, הוד השרון חונכת רשת פאן אסייתית חדשה בשירות עצמי, ויש גם סינית כשרה וקפה אל מול הרי הגולן. המקומות החדשים ששווה להכיר
| 3 חשיפות | 2/5
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/12 3:15 8 טיפים לעוגת שוקולד מושלמת
תסמכו עלינו שלא צריך להיות אסון במטבח כדי להרוס עוגת שוקולד - כי יש כל כך הרבה מקומות שאפשר ליפול בהם. מזל שאם תעקבו אחרי הכללים שלנו, תצליחו להוציא תחת ידכם עוגת שוקולד מעולה בכל פעם מחדש
| 2 חשיפות | 2/3
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/12 21:00 3 ארוחות צהריים קלות שיעזרו להתחיל את השבוע
מרק ירקות וחומוס שמגישים עם קוסקוס, קציצות של פרגית ותירס עם קיק אסייתי ופסטה פשוטה פשוטה שבאה טוב לבטן בימים שלא תמיד קל להתמסר לארוחה. שבו עם המשפחה, תאכלו, תהיו אסירי תודה על מה שיש
| 2 חשיפות | 2/3
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/12 21:00 3 ארוחות צהריים קלות ומעולות לתחילת השבוע
אז מה נכין לצהריים - פסטה אלוהית עם בטטות צלויות ושמנת, נודלס מוקפצים עם בשר טחון או עוף בלימון כמו של מסעדות? האמת, לא צריך לריב, יש מספיק ארוחות צהריים בשבוע לכולן (ועוד קצת)
| 2 חשיפות | 2/3
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/12 4:17 נקניק קֻונְצ'יאָנְג מוקפץ עם ירקות עלים, צ'ילי ושום
המרכיב הבשרי כאן הוא קֻונְצ'יאָנְג, נקניק סיני מתוק שנעשה פופולרי מאוד גם בתאילנד. אפשר להכין אותו בבית בלי להסתבך יותר מדי. אם יש לכם גישה לירקות עלים תאילנדיים כמו פאק קאנה או פאק בונג, השתמשו בהם. אם לא, אפשר להשתמש בירקות אחרים, כמו בוק צ'וי, ברוקולי מופרד לפרחים קטנים, או עלי מנגולד. החומרים ל-2 מנותThe post נקניק קֻונְצ'יאָנְג מוקפץ עם ירקות עלים, צ'ילי ושום first appeared on סאנוק, בלוג על אוכ...
עדי | | 2 חשיפות | 2/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/3 10:34 תתחילו לגדל: המדריך המלא של עומר מזרחי להכנת מחמצת
כל אופה חובב יודע שלגדל מחמצת בבית, זה החלום הכי גדול והכי מפחיד בו זמנית. אחרי שצפינו באודישן של עומר מזרחי ב"מאסטר שף", היינו חייבים לקבל ממנו את הטיפים שלו להתעסקות עם הפלא הזה, שיכול להפוך לחם רגיל ומשעמם - ליצירת אומנות. קבלו את המדריך המלא
| 1 חשיפות | 4/1
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/12 4:18 ירקות עלים, צ'ילי ושום מוקפצים עם פתיתי סויה
אם הצלחתם להשיג ירקות עלים תאילנדיים כמו פָּאק קָאנָה או פָָּאק בֻּונְג, השתמשו בהם. אם לא, אפשר להשתמש בירקות אחרים, כמו בוק צ'וי, ברוקולי מופרד לפרחים קטנים או עלי מנגולד. החומרים ל-2 מנות * 350 גרם ירק * 100 גרם פתיתי סויה + 1 כוס מים רותחים, או 200 גרם חלבון אחר (רידיפיין, טבעול אוThe post ירקות עלים, צ'ילי ושום מוקפצים עם פתיתי סויה first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 2 חשיפות | 2/2
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/12 4:19 פתיתי סויה וטופו מוקפצים עם הל שחור ועשבי תיבול
גרסה טבעונית למנה שהגיעה לתאילנד מפרובינציית יונאן שבסין. החומרים ל-4 מנות * 200 גרם פתיתי סויה יבשים * 200 גרם טופו חתוך לקוביות (1X1 ס"מ) * 3-4 שיני שום * 3-4 צ'ילי תאילנדי אדום טרי קטן (אם אין, השתמשו בצ'ילי אדום טרי שיש בישראל) * 100 גרם עלי מנטה * 100 גרם עלי כוסברה *The post פתיתי סויה וטופו מוקפצים עם הל שחור ועשבי תיבול first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 2 חשיפות | 1/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/12 4:19 מרק בשרי בסגנון יונאני מצפון תאילנד
אפשר להכין את המרק עם סוגים שונים של בשר, לפי טעמכם האישי, ולהשתמש בו כבסיס למרקי איטריות. כדי להכין מרק איטריות מהציר מבשלים לחוד את האיטריות (אורז או חיטה) במים רותחים ומעבירים אותן לקערות מרק אישית. חולטים במים רותחים נבטי שעועית רק עד שהם מתחממים ומוסיפים לקערות, ומוזגים לכל קערה כוס אחת (או קצת יותר)The post מרק בשרי בסגנון יונאני מצפון תאילנד first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 2 חשיפות | 1/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.