נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

1/1/2018 0:00 רוטב שמנת פטריות לפסטה או רביולי
עוד מנות עיקריות
| 15 חשיפות | 2/261
2eat.co.il - מתכונים, מתכוני מסעדות, מתכוני שפים | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/3/2017 11:45 ספארקלינג פונצ’
1/2 בקבוק טקילה לבנה.  1/3 בקבוק טריפל סק. זילוף שרי ברנדי/ליקר תות. זילוף גרנדין. 2 ליטר (פחית גדולה) תרכיז לימונדה קפוא. 1 ליטר סודה. 2 (750 מיליליטר) בקבוקי סיידר תוסס. 1 כף סוכר לבן....הפוסט ספארקלינג פונצ’ הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 15 חשיפות | 3/249
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/1/2017 6:44 מוזמנים לטעימה של פעם בשנה – “הכל פתוח” בסוגרים חודש ביקב שורק
מוזמנים לטעימה של פעם בשנההפוסט מוזמנים לטעימה של פעם בשנה – “הכל פתוח” בסוגרים חודש ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/228
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/2/2018 22:00 למה שורף בפה אחרי שאוכלים אננס?
אננס הוא ללא ספק אחד הפירות המלכותיים והמקסימים שיש לטבע להציע לנו, אבל יחד עם הטעם האקזוטי והמיוחד שנשאר בפה אחרי שאוכלים אותו תמיד נשאר גם עקצוץ טורדני. מדוע הוא מופיע וכיצד ניתן להפחית את תחושת השריפה הזאת? בואו, תגלו עולם חדש
| 15 חשיפות | 3/214
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/12/2016 9:45 מדריך הסופגניות הגדול
עשינו לכם סדר: כל הסופגניות המצטיינות (והמצטיינות פחות) של 2016
| 14 חשיפות | 3/239
עכבר העיר, עכבר אוכל | תגובות (0) | למעלה : למטה

5/10/2016 21:43 רכה ועסיסית: עוגת שוקולד עם טוויסט אקטואלי
הכינו את אוסף העוגות הקבועות למצטרפת החדשה
| 15 חשיפות | 3/244
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/12/2020 14:52 סוסו דיינר רחובות
"הבשר שנצלה בדיוק מושלם היה עסיסי בטירוף, הורגש בכל ביס, וביחד עם הלחמנייה הנהדרת וכל המרכיבים יצר פיצוץ מושלם של טעמים בפה". עוד ארוחת השבוע
| 30 חשיפות | 2/293
2eat.co.il - מאמרים וביקורות על מסעדות, בתי קפה, ברים ו-סדנאות בישול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/2/2016 21:41 ארוחת שבת חלבית ומגניבה: בר פסטות במרכז השולחן
בר פסטות עם מלא רטבים ותוספות ששמים באמצע השולחן וכולם חולקים? קנינו. לפעמים כל מה שצריך בשביל ארוחת שבת מצוינת זה רעיון מגניב, ותודה לספר "שמחות קטנות" על שהעניק לנו כזה
| 19 חשיפות | 3/228
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/12/2016 2:37 נצטרך ללכת לשלוש מסעדות
מה בא לכם לאכול? אני שואלת את האורחים הרעבים שלי. מרק אטריות, אומר אבא שלי. עוף בגריל, אומרת אחותי. קציצות שרימפס, אומר הדוד. נצטרך ללכת לשלוש מסעדות שונות, אני אומרת (ותמיד נשמעת הרבה יותר קשוחה ממה שהתכוונתי). בדרך כלל אני מנסה להסביר את העניין בעזרת דוגמאות מישראל. לא תנסו, למשל, להזמין פסטה במסעדת חומוס-פול. ברור, […]
| | 24 חשיפות | 2/261
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/12/2015 21:23 באמת כמו בשוק: הזמנו משלוח מפסטה בסטה
הדיל המשתלם של פסטה בסטה פיתה אותנו להזמין משלוח למשרד. בסוף יצא ששילמנו הרבה, חיכינו שעה וחצי למשלוח וקיבלנו מנות מאוד לא אחידות ברמתן. אבל לא הכל היה נורא - התה קר הביתי שלהם דווקא אחלה
| 24 חשיפות | 3/226
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/12/2015 13:34 פחות מחצי שנה לאחר הפתיחה ארוחת ערב קבלייר של רושפלד בירושלים תיסגר בסוף החודש
אחרי לונץ ארוחת ערב של יונתן רושפלד ועודד סיידא שנסגרה לאחר פחות מ-4 חודשי פעילות, בסוף החודש תיסגר גם מסעדתו השנייה של השף, ארוחת ערב קבלייר בירושלים
| 20 חשיפות | 2/258
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/3/2016 8:48 יורם ניצן הוא השף החדש של מסעדת בינדלה האיטלקית
אחרי שריפת מול ים הרבה ספקולציות נזרקו לאוויר באשר לעתידו של השף יורם ניצן. עכשיו מודיעה מסעדת בינדלה האיטלקית כי השף המוערך עובר לשורותיה. לכם אין מה לדאוג, המחירים לא יעלו
| 14 חשיפות | 3/224
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/4/2016 22:46 כרעי עוף עם ירקות שורש ברוטב יין אדום
כרעי עוף עם ירקות שורש ברוטב יין אדום של שף אבי ביטון וקובי אריאלי מתוך “ארוחת שבת”, ערוץ האוכל (5 מנות) מרכיבים 1/2 כוס קמח 5 כרעי עוף 1/2 כוס שמן זית 1 שורש...
בר-סקול | | 16 חשיפות | 3/217
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/6/2016 18:14 לאכול, לצלם, לאהוב
הפודיסטים עם חשבונות האינסטגרם הכי מגרים, מורידים את הפילטר. מדור חדש
| 15 חשיפות | 3/229
עכבר העיר, עכבר אוכל | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/11/2017 22:36 מה ההבדל בין פלפל עם 4 אונות לפלפל עם 3?
לפני מספר ימים שמענו שמספר האונות של הפלפלים משפיע על טעמם, וחשבנו שגילינו את אמריקה. כשבדקנו עם אגרונום רציני הבנו שלא מדובר בשיטה מוכחת (אתם יכולים לגחך, אנחנו רק רצינו לוודא), אבל גילינו שיש משהו אחר שמבדיל בין פלפלים טעימים יותר וטעימים פחות
| 17 חשיפות | 3/212
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.