בלוג עדכונים: אוכל
המשימה הערב (ב') ב"מאסטר שף" התחילה כדו קרב אכזרי, והפכה במהירות לאתגר זוגות מפתיע ומאתגר. המסקנה: מוחות גדולים עובדים טוב יחד, במיוחד במטבח. לא הייתה לנו ברירה אלא להשיג את המתכונים הבולטים, כדי שנוכל להכין את המטעמים בעצמנו. רצוי בשניים, אבל ממש לא חייב. קדימה למטבח
| 2 חשיפות | 3/5
קחו שתי פרוסות לחם, מלאו בגבינות, ירקות מכל טוב והמחמירים יכולים להוסיף גם ביצה קשה - ותקבלו את הטוסט המושלם. מתמודדי התחרות נדרשו לגלות יצירתיות ולעשות את הבלתי אפשרי: להמציא טוסט חדש ומשודרג משלהם. אבישג, איתי, מירי ועמית הכינו כריכים שלא תצליחו להפסיק לזלול - אז מזל שהמתכונים כבר כאן. לטוסטר ובתיאבון, רק לא לשכוח לגרד את כל הגבינה המותכת
| 16 חשיפות | 3/5
כמה סוגים של בורקס, כולל אחד דיאטטי, אבל גם קציצות, שקשוקה ועוד
| 2 חשיפות | 3/5
מרק ירקות וחומוס שמגישים עם קוסקוס, קציצות של פרגית ותירס עם קיק אסייתי ופסטה פשוטה פשוטה שבאה טוב לבטן בימים שלא תמיד קל להתמסר לארוחה. שבו עם המשפחה, תאכלו, תהיו אסירי תודה על מה שיש
| 4 חשיפות | 2/5
נכון ש"אונטריב" נשמע כמו שם עיירה ציורית לחופי הריביירה הצרפתית? בפועל, למרבה השמחה, מדובר בנתח בשר נהדר, שמסתתרים בו עולם של טעמים ושומניות גבוהה יחסית, והוא מתאים בצורה מושלמת לתבשילים ארוכים וכל סוגי הקציצות. ניר עופר מדלישס עם שלושה מתכונים פשוטים שיגרמו לכם לרייר
| 2 חשיפות | 2/5
במטבח היהודי, הדרך המסורתית לחמינדוס (ביצים חומות) היא ארוכה למדי: צריך לבשל ביצים קשות בחמין (או במים עם קליפות בצל) במשך 10-12 שעות כדי שהן יקבלו צבע חום עמוק. גם בתאילנד אוהבים ביצים חומות, אבל בישול ארוך הוא לא מאוד פופולרי במטבח המקומי. האקלים החם מוציא לאנשים את החשק להדליק אש למשך שעות ארוכות. ישThe post כל הדרכים לחמינדוס מזרח-אסיאתי first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 3 חשיפות | 3/4
אפשר להכין את המרק עם סוגים שונים של בשר, לפי טעמכם האישי, ולהשתמש בו כבסיס למרקי איטריות. כדי להכין מרק איטריות מהציר מבשלים לחוד את האיטריות (אורז או חיטה) במים רותחים ומעבירים אותן לקערות מרק אישית. חולטים במים רותחים נבטי שעועית רק עד שהם מתחממים ומוסיפים לקערות, ומוזגים לכל קערה כוס אחת (או קצת יותר)The post מרק בשרי בסגנון יונאני מצפון תאילנד first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 3 חשיפות | 2/5
אז מה נכין לצהריים - פסטה אלוהית עם בטטות צלויות ושמנת, נודלס מוקפצים עם בשר טחון או עוף בלימון כמו של מסעדות? האמת, לא צריך לריב, יש מספיק ארוחות צהריים בשבוע לכולן (ועוד קצת)
| 3 חשיפות | 2/4
אם הצלחתם להשיג ירקות עלים תאילנדיים כמו פָּאק קָאנָה או פָָּאק בֻּונְג, השתמשו בהם. אם לא, אפשר להשתמש בירקות אחרים, כמו בוק צ'וי, ברוקולי מופרד לפרחים קטנים או עלי מנגולד. החומרים ל-2 מנות * 350 גרם ירק * 100 גרם פתיתי סויה + 1 כוס מים רותחים, או 200 גרם חלבון אחר (רידיפיין, טבעול אוThe post ירקות עלים, צ'ילי ושום מוקפצים עם פתיתי סויה first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 2 חשיפות | 2/4
סופשנה טעים ונעים לכל קוראי הבלוג. מפה לשם הניוזלטר הזה קיים כבר שנה שלמה ואני די מרוצה מזה. החודש תמצאו כאן לא פחות מתשעה מתכונים חדשים, היכרות עם חומר גלם שחור וסקסי מאוד, סקירת שיטות להכנת ביצים חומות בסגנון אסיאתי והסבר לתופעה המוזרה של גושישים בחלב קוקוס מבושל. אפשר ומומלץ להירשם לניוזלטר ולקבל אותו במייל.The post ניוזלטר מס' 12, דצמבר 2023 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 2 חשיפות | 2/4
המרכיב הבשרי כאן הוא קֻונְצ'יאָנְג, נקניק סיני מתוק שנעשה פופולרי מאוד גם בתאילנד. אפשר להכין אותו בבית בלי להסתבך יותר מדי. אם יש לכם גישה לירקות עלים תאילנדיים כמו פאק קאנה או פאק בונג, השתמשו בהם. אם לא, אפשר להשתמש בירקות אחרים, כמו בוק צ'וי, ברוקולי מופרד לפרחים קטנים, או עלי מנגולד. החומרים ל-2 מנותThe post נקניק קֻונְצ'יאָנְג מוקפץ עם ירקות עלים, צ'ילי ושום first appeared on סאנוק, בלוג על אוכ...
עדי |
| 2 חשיפות | 2/3
שילוב מושלם של מתיקות הנקניק עם חמיצות מרעננת של מיץ ליים ועקיצה קטנה של צ'ילי טרי. יש לסלט הזה גרסאות מינימליסטיות שכוללות רק מלפפון, סלרי סיני ונקניק, ויש כאלה (כמו בתמונה למטה) שכוללות ירקות נוספים, כמו גזר, עגבניות, בצל ובזיליקום. לקח לי הרבה זמן והרבה נקניק שרוף כדי להבין שצריך להספיג אותו במים תוך כדיThe post יָאם קֻונְצֹ'יאֶנְג, סלט מלפפון עם נקניק סיני מתוק first appeared on סאנוק, בלוג על ...
עדי |
| 2 חשיפות | 1/3
גרסה טבעונית למנה שהגיעה לתאילנד מפרובינציית יונאן שבסין. החומרים ל-4 מנות * 200 גרם פתיתי סויה יבשים * 200 גרם טופו חתוך לקוביות (1X1 ס"מ) * 3-4 שיני שום * 3-4 צ'ילי תאילנדי אדום טרי קטן (אם אין, השתמשו בצ'ילי אדום טרי שיש בישראל) * 100 גרם עלי מנטה * 100 גרם עלי כוסברה *The post פתיתי סויה וטופו מוקפצים עם הל שחור ועשבי תיבול first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 3 חשיפות | 1/4
אני לא ממש מופתעת שאי אפשר להשיג בישראל את הנקניק הסיני המתוק שנקרא בתאילנד קֻונְצֹ'יאֶנְג. אפילו אם היה יבוא של נקניקים מתאילנד לישראל, אני בטוחה שזה לא היה הנקניק הראשון במכולה. קונצ'יאנג הוא טעם נרכש. בהתחלה הייתי קצת בשוק מהמתיקות שלו, אבל ככל שהתרגלתי לנוכחותו התחלתי להבין שהשילוב שלו במנות מסוימות הוא פשוט מושלם. סלטThe post קֻונְצֹ'יאֶנְג, נקניק סיני מתוק first appeared on סאנוק, בלוג על ...
עדי |
| 2 חשיפות | 1/2
זהו מתכון שאפשר למצוא בצפון תאילנד, באדיבות תושבים שהגיעו לאיזור מפרובינציית יונאן שבסין. אפשר לראות בו גרסה סינית לפאד קרפאו – מוקפץ עם בזיליקום קדוש – המאכל הכי פופולרי בתאילנד. האמריקאי שמדגים את המתכון בווידאו שלמטה הוא חלק מצמד שכולל אשה סינית. היא מספקת את האותנטיות לערוץ שלהם, שעוסק לרוב באוכל סיני. הוא מציע למיThe post בקר יונאני מוקפץ עם הל שחור ועשבים first appeared on סאנוק, בלוג ...
עדי |
| 2 חשיפות | 1/2
« 1 ...
578 579 580 (581)
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.