נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/2001 ( 5 4 3 2 1 )
13/2/2020 16:04 Ventolin Prix Suisse – Soutien en ligne 24 heures – Bonus Livraison gratuite
Ventolin Prix Suisse Note 4.3 étoiles, basé sur 91 commentaires. létablissement. Une réduction de bruit ajustable, une charge ultra-rapide, et des commandes intuitives. Et puis quand il aura vaincu son cancer il mourira d’une...The post Ventolin Prix Suisse – Soutien en ligne 24 heures – Bonus Livraison gratuite appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
nimi | | 14 חשיפות | 3/210
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/2/2019 1:04 איך להכין שניצלונים בבלילת בירה – קל מהיר וטעים
The post איך להכין שניצלונים בבלילת בירה – קל מהיר וטעים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/165
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/3/2017 9:07 במשק היין הנס שטרנבך
גדי שטרנבך מספר על יקבו שבגבעת ישעיהו והיינות. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.com משק יין הנס שטרנבך הוא מישלב חקלאי תיירותי המורכב מ: – כרם​ – יקב​ ​- מסעדה​ – מקום לאירועים קטנים, ​- גינת...הפוסט במשק היין הנס שטרנבך הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/169
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/5/2016 0:07 עשוי כהלכה – כבד ברוטב יין אדום
השף חגי אברהמי והרב שניאור זלמן רווח מציגים את תוכנית הבישול הכשרה היחידה בישראל. במהלך התוכנית יעלו מתכונים והלכות הקשורות בהכנתם. בפרק זה יכין השף חגי כבד ברוטב יין אדום המתכון: מצרכים 500 גרם...
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/220
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/4/2016 12:09 מוסקו מיול (פרד מוסקבאי)
ה- Moscow Mule הוא אחד מהקוקטיילים המפורסמים ביותר, היות והוא היה אחד המנועים של מהפכת הוודקה בארצות-הברית בשנות החמישים.את המשקה ערבבו לראשונה ג‘ק מרטין, שהיה יבואן של וודקה סמירנוף בארצות-הברית, וג‘ק מורגן, בעל בר ומשווק של ג‘ינג‘ר ביר, מורגן נתקע עם מלאי ג'ינג'ר גדול ומרטין חיפש דרך לשווק טוב יותר את הוודקה שלא הלכה טוב בארצות הברית בה שלט מסורתית הוויסקי .
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/197
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/8/2017 21:18 ביקור במזקקת הוויסקי מילק אנד האני ביפו
ברחוב התחיה 16 ביפו ניצבת מזקקת הוויסקי Milk & Honey. הסרטון צולם בסיור שנערך בין מתקני ייצור הוויסקי. במקום נערכים סיורים לקהל הרחב ויש גם מרכז מבקרים. לתאום ביקור 03-6320491. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט ביקור במזקקת הוויסקי מילק אנד האני ביפו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/143
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/4/2016 1:09 כבדי עוף עם סילאן ובירה
חומרים לכבדים: 300 גרם כבדי עוף נקיים 3 כפות שמן זית 1 קורט נדיב של מלח גס 1/2 קורט פלפל גרוס 1 בצל אדום קצוץ דק מאוד 2 כפות סילאן 1/3 כוס בירה טובורג...
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/223
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/1/2017 6:44 מוזמנים לטעימה של פעם בשנה – “הכל פתוח” בסוגרים חודש ביקב שורק
מוזמנים לטעימה של פעם בשנההפוסט מוזמנים לטעימה של פעם בשנה – “הכל פתוח” בסוגרים חודש ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/227
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/5/2016 15:53 פסטיבל הבירה בירושלים מתקרב …
אחד מהאירועים הגדולים של תעשיית הבירה בישראל הוא פסטיבל הבירה בירושלים. הפסטיבל, שנערך לראשונה בשנת 2004, הפך למסורת ירושלמית. הוא מושך אליו מדי שנה עשרות מותגי בירה מקומיים ובינלאומיים, ועשרות אלפי מבקרים מכל רחבי...
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/170
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/4/2017 12:43 חדש במשקאות משיח
שחר זיו מספר על הקונספט החדש של חנות היין והאלכוהול “משקאות משיח”, שבראשון לציון. כל היינות שבחנות הם כשרים, וכל יין הנמכר בחנות עבר בחינת טעימה. רק הטובים ואלה המתומחרים הגיונית, מוצעים למכירה. צילם...הפוסט חדש במשקאות משיח הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/96
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/1/2018 13:31 הכנת תמד MEAD מבושל – לפי שיטת טרויניאק
טרויניאק (Trójniak) – תמד פולני המכיל כמות כפולה של מים לכל כמות דבש. בפרק הראשון אני מראה איך מכינים תסיסה לתמד מבושל מדבש איקליפטוס שרוף. השיטה הזאת מאוד קלאסית למשקאות MEAD איכותיים במיוחד שנעשים...הפוסט הכנת תמד MEAD מבושל – לפי שיטת טרויניאק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/198
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/11/2017 10:00 הכנת ליקר מחיצות אגוזי מלך – צבע של קוניאק או וויסקי
לליקר מחיצות אגוזי מלך יש טעם מתקתק עדין של אגוזים וצבע מאוד יפה של קוניאק www.facebook.com/MashkeLChaim רכיבים: כהל או תזקיק ביתי או וודקה טובה – 1.5 ליטר מחיצות של אגוזי מלך – 10 גרם...הפוסט הכנת ליקר מחיצות אגוזי מלך – צבע של קוניאק או וויסקי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/160
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/5/2016 3:36 בורבון סלאש (ברד בורבון)
תערובת פונץ' פירותית של מיצים, תה קר, וויסקי בורבון, במירקם של ברד, קפוא למחצה עם תוספת ספרייט/7up .... הכנת הפונץ' ארוכה מהממוצע, אבל שווה את המאמץ.
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/182
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/4/2016 15:16 רוטב יין אדום וכבדי עוף
שגב בא לבשל עם הכבאים בשדרות
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/190
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/5/2017 9:02 במערות בכרמי יקב פסגות
יעקב ברג, מבעלי יקב פסגות, מראה שתי מערות שנחפרו בתקופת בית שני וייצרו בהם יין. המערות נמצאות ליד כרמי יקב פסגות. צילם ישראל פרקר winesisrael.comהפוסט במערות בכרמי יקב פסגות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/150
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.