נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/2007 ( 5 4 3 2 1 )
11/1/2018 13:31 הכנת תמד MEAD מבושל – לפי שיטת טרויניאק
טרויניאק (Trójniak) – תמד פולני המכיל כמות כפולה של מים לכל כמות דבש. בפרק הראשון אני מראה איך מכינים תסיסה לתמד מבושל מדבש איקליפטוס שרוף. השיטה הזאת מאוד קלאסית למשקאות MEAD איכותיים במיוחד שנעשים...הפוסט הכנת תמד MEAD מבושל – לפי שיטת טרויניאק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/202
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/2/2020 15:49 Billigt Professional Viagra. Bitcoin betalning är tillgänglig
Billigt Professional Viagra Gradering 4.4 stjärnor, baserat på 237 kund röster Läkemedel 100 mg Professional Viagra Köpa Säker webbplats för att köpa Professional Viagra 100 mg Spanien Inköp Professional Viagra 100 mg utan recept...The post Billigt Professional Viagra. Bitcoin betalning är tillgänglig appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
nimi | | 14 חשיפות | 2/175
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/2/2018 1:43 ביקור ביקב מורד שביקנעם
ביקב מורד מייצרים שכרים וליקרים מפירות ומירקות. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב מורד שביקנעם הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/235
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/7/2017 14:21 פרויקט יין נטו
את פרויקט יין נטו יזם ומוביל רמי נעמן מיקב נעמן. היקבים המצטרפים לפרוייקט מתחייבים להשתמש ביינותיהם במינימום תוספים. רמי נעמן מספר בפגישה שנערכה באיש הענבים על הפרויקט ומטרתו. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט פרויקט יין נטו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/163
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/4/2016 12:09 מוסקו מיול (פרד מוסקבאי)
ה- Moscow Mule הוא אחד מהקוקטיילים המפורסמים ביותר, היות והוא היה אחד המנועים של מהפכת הוודקה בארצות-הברית בשנות החמישים.את המשקה ערבבו לראשונה ג‘ק מרטין, שהיה יבואן של וודקה סמירנוף בארצות-הברית, וג‘ק מורגן, בעל בר ומשווק של ג‘ינג‘ר ביר, מורגן נתקע עם מלאי ג'ינג'ר גדול ומרטין חיפש דרך לשווק טוב יותר את הוודקה שלא הלכה טוב בארצות הברית בה שלט מסורתית הוויסקי .
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/211
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/8/2017 21:18 ביקור במזקקת הוויסקי מילק אנד האני ביפו
ברחוב התחיה 16 ביפו ניצבת מזקקת הוויסקי Milk & Honey. הסרטון צולם בסיור שנערך בין מתקני ייצור הוויסקי. במקום נערכים סיורים לקהל הרחב ויש גם מרכז מבקרים. לתאום ביקור 03-6320491. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט ביקור במזקקת הוויסקי מילק אנד האני ביפו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/150
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/2/2020 16:04 Ventolin Prix Suisse – Soutien en ligne 24 heures – Bonus Livraison gratuite
Ventolin Prix Suisse Note 4.3 étoiles, basé sur 91 commentaires. létablissement. Une réduction de bruit ajustable, une charge ultra-rapide, et des commandes intuitives. Et puis quand il aura vaincu son cancer il mourira d’une...The post Ventolin Prix Suisse – Soutien en ligne 24 heures – Bonus Livraison gratuite appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
nimi | | 14 חשיפות | 3/210
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/5/2016 3:36 בורבון סלאש (ברד בורבון)
תערובת פונץ' פירותית של מיצים, תה קר, וויסקי בורבון, במירקם של ברד, קפוא למחצה עם תוספת ספרייט/7up .... הכנת הפונץ' ארוכה מהממוצע, אבל שווה את המאמץ.
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/197
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/5/2016 15:53 פסטיבל הבירה בירושלים מתקרב …
אחד מהאירועים הגדולים של תעשיית הבירה בישראל הוא פסטיבל הבירה בירושלים. הפסטיבל, שנערך לראשונה בשנת 2004, הפך למסורת ירושלמית. הוא מושך אליו מדי שנה עשרות מותגי בירה מקומיים ובינלאומיים, ועשרות אלפי מבקרים מכל רחבי...
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/186
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/2/2019 1:04 איך להכין שניצלונים בבלילת בירה – קל מהיר וטעים
The post איך להכין שניצלונים בבלילת בירה – קל מהיר וטעים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/168
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/1/2017 6:44 מוזמנים לטעימה של פעם בשנה – “הכל פתוח” בסוגרים חודש ביקב שורק
מוזמנים לטעימה של פעם בשנההפוסט מוזמנים לטעימה של פעם בשנה – “הכל פתוח” בסוגרים חודש ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/237
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/5/2016 0:07 עשוי כהלכה – כבד ברוטב יין אדום
השף חגי אברהמי והרב שניאור זלמן רווח מציגים את תוכנית הבישול הכשרה היחידה בישראל. במהלך התוכנית יעלו מתכונים והלכות הקשורות בהכנתם. בפרק זה יכין השף חגי כבד ברוטב יין אדום המתכון: מצרכים 500 גרם...
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/232
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/11/2018 6:12 הכנת יין ביתי – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן
הכנת יין ביתי – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן כל השלבים החשובים בעשיית יין בתנאים ביתיים ועם כלים יחסית פשוטים ונפוצים בכל בית
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/161
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/3/2017 14:09 סנגריה לבנה
1/2 כוס שנאפס אפרסק 1/2 כוס ברנדי 1/4 כוס סוכר לבן 4 תפוזים, חתוכים לעיגולים דקים 2 מנגו, קלופים וחתוכים. 4 (750 מיליליטר) בקבוקי יין לבן יבש, מצונן היטב 1 ליטר ג’ינג’ר אייל, מצונן...הפוסט סנגריה לבנה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/132
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/10/2018 9:38 הכנת מיץ ענבים טבעי ביתי לקידוש מענבי יין קריניאן בשיטה מסורתית
הכנת מיץ ענבים בשיטה מסורתית הקדומה מכ-8 קילוגרמים של ענבים – כ-3 ליטר מיץ טבעיThe post הכנת מיץ ענבים טבעי ביתי לקידוש מענבי יין קריניאן בשיטה מסורתית appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/164
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.