נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

1/8/2020 21:16 מבשלים עם הילדים - תפריט שבועי
עוד שבוע של חופש גדול נפרש לפניכם כמו אוקיינוס? תנו לנו לעזור בדרך היחידה שאנחנו מכירים, שהיא אוכל: הרכבנו עבורכם תפריט שבועי של מנות שכיף להכין עם החבר'ה הצעירים ולא פחות כיף לחסל ביחד איתם, אז מבחינת אחר צהריים וארוחת ערב - אתם מסודרים
| 10 חשיפות | 3/106
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/8/2020 10:00 במיה מטוגנת בשום ולימון
אחד המתכונים הפשוטים והמהירים לבמיה. יופי של מנת פתיחה שכיף לאכול עם פיתה או חלה. במיה היא לא מהדברים שמומלץ להתפשר בהם, אבל ככל שעוברות השנים נדרשות פחות ופחות פשרות. כיום מגדלים בישראל כמה זנים של במיה, ובשנים טובות זה אומר עונה ממושכת שמתחילה ביוני ומסתיימת עמוק בתוך ספטמבר. מלבד הבמיה ההודית/תאילנדית, שהיא עמידה יותר ונטולת ריר, ישנם גם כמה מוצרי במיה קפואה לא רעים, שמתאימים לרוב ...
אבו שוקי המקורי | | 11 חשיפות | 3/161
חומוס להמונים | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/7/2020 4:30 הקרפ שמשגע את ירושלים מגיע לתל אביב
סיורי אוכל מרתקים במטה יהודה ובגליל, מיזם חדש לחקלאים בשוק הנמל, חיים כהן מארח שפים לסדרת ארוחות מיוחדות, משלוחי דגים ופירות ים עד אליכם הביתה וקרפ ירושלמי אחד שהגיע לכבוש את שוק הכרמל. כל חדשות האוכל
| 11 חשיפות | 3/137
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/7/2020 4:15 5 סימנים שהגיע הזמן לזרוק את המחבת
מעבר לסכנה הבריאותית בשימוש במחבת שאינה תקינה, קיימות עוד סיבות להפסקת השימוש במחבת פגומה - ולא משנה כמה דירות היא עברה איתכם וכמה חביתות טוגנו בה. אלה הסימנים שצריך להכיר
| 9 חשיפות | 3/104
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/7/2020 1:30 הכריך הכי טעים בעולם נאפה עם המילוי בילט אין
הכירו את כריכי הפיצה האפויים של קרן אגם
| 14 חשיפות | 3/109
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/7/2020 22:00 6 כריכי בשר והמבורגרים חדשים
כנראה שגם מציאות הקורונה החדשה לא תצליח לדכא את התשוקה של הישראלים להמבורגרים ולכריכים בשריים. בהתאם לזאת ריכזנו עבורכם רשימה של 6 מקומות חדשים, בחלקם בהזמנת משלוח בלבד, שתמצאו בהם כריכים מושקעים, מיוחדים ומוגזמים. זה כולל שלוחה תל אביבית ראשונה ליומנגס וכריך עוף מטוגן חלומי
| 10 חשיפות | 3/112
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/7/2020 21:31 5 מרכיבים: ככה מתקתקים לחם שום טעים טילים
זהירות, אין ספור קלוריות מיותרות לפניכם
| 8 חשיפות | 3/112
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/7/2020 21:27 התפריט שלנו לשבת: 4 מנות לארוחה קיצית קלילה
השבוע הרכבנו לכם (וגם לנו) תפריט מהמם לארוחת שבת שאומנם כוללת רק 3 מנות וקינוח, אבל אתם הולכים לצאת ממנה מפוצצים ושמחים ברמות. והקינוח - וו-הו איזה קינוח
| 9 חשיפות | 3/138
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/7/2020 5:54 המשבר נמשך: רשת ההמבורגריות האהובה סוגרת את אחד הסניפים
רשת ההמבורגריות הכשרה ממפיס של אורי מלמד הודיעה היום על סגירת הסניף בירושלים. הרשת, שפועלת מאז שנת 2016, זוכה להצלחה בין היתר בקרב הקהל הדתי. מלמד בפוסט בפייסבוק: "עוד יבואו ימים טובים מאלה"
| 8 חשיפות | 3/119
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/7/2020 21:30 זה המתכון הכי טוב שאנחנו מכירים לשווארמה
יש לכם פרגיות במקפיא? זה הדבר להכין מהן
| 9 חשיפות | 3/119
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/7/2020 21:22 הערב אנחנו מתקתקים מאפינס חביתות משודרגים
ארוחה קלילה של חביתות אווריריות עם תוספות
| 10 חשיפות | 3/99
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/7/2020 23:00 מישלן מי? 6 מנות מרשימות בכלום עבודה
אמש נדרשו הזוגות של MKR המטבח המנצח להרשים את השופטים עם מנות בהשראת שפים מעוטרים בכוכבי מישלן - משימה לא פשוטה עבור רוב המתמודדים, שלא התנסו בעבר עם טכניקות ברמה גבוהה ועם הדיוק הנדרש ממנות בסדר גודל שכזה. ולמרות זאת, האמת היא שממש לא חייבים להיות שפים של מישלן כדי להגיש מנות מורכבות ומפוארות
| 9 חשיפות | 3/114
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/7/2020 22:00 מה יעלה בגורל הכריך המיתולוגי?
אחרי 63 שנות פעילות, עתידה של הכריכייה המיתולוגית "איציק ורותי" בשנקין תל אביב לא ברור. דודי פליישר, הבעלים: "בשלב הזה אני לא רואה שום אפשרות לפתוח ואני מתחיל להתעייף מכל הסיפור הזה של הוראות לפתוח ולסגור. ממרץ אנחנו לא פתחנו בכלל"
| 13 חשיפות | 3/103
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/7/2020 21:15 הנאגטס הצמחוניים: נגיסי תירס אפויים
שעה - ויש לכם ערימה טעימה שמתחסלת בדקות
| 11 חשיפות | 3/99
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/7/2020 1:30 סוף סוף בשורות משמחות: חנן מרגילן נפתחת מחדש
לאחר שבתחילת החודש המסעדה הוותיקה נסגרה באופן מפתיע מהיום למחר, היום אנחנו מתבשרים כי מסעדת הפועלים הבוכרית חוזרת לפעילות
| 13 חשיפות | 3/110
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.