נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

1/10/2020 21:22 דיסקיות סויה מיובשות
לכל מדינות צפון ודרום מזרח אסיה, מיפן וקוריאה דרך סין, בורמה ומלזיה, יש גרסאות של סויה מותססת בשלל פורמטים. הסוג הנפוץ של סויה מותססת בתאילנד הוא רוטב צהוב (tao jiew), המכיל גרגרי הסויה מבושלים ומותססים, שהושארו שלמים או נטחנו לרוטב סמיך ומלוח. למיטב ידיעתי, הרוטב הטעים הזה (בדרך כלל מתוצרת Healthy Boy) נמכר גם בישראל,
| 6 חשיפות | 2/91
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/10/2020 4:16 5 עוגות פאי שיעשו לכם שמח
אנחנו מאלה שאוכלים קודם כל עם העיניים. אם זה יפה - אנחנו רוצים את זה, ואלוהים כמה שפאי יכול להיות דבר יפה. קבלו חמש אופציות מעולות לעוגות פאי צבעוניות וטעימות שאתם יכולים להכין, ואפילו בקלות
| 4 חשיפות | 3/14
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/10/2020 3:32 בול בזמן: סניף חדש לבית הפנקייק TLV
הסגר הוא שעתו הגדולה של הפנקייק, על צורותיו השונות, ואם אפשר לא להכין אלא להזמין אז מה טוב. ויש גם סניף נוסף לטוסטבורגר, ערכות להכנת מנות של שאול בן אדרת ועוד כמה סימני חיים משמחים בתחום שלא מפסיק לחטוף
| 7 חשיפות | 3/69
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/10/2020 2:03 זאת העוגה שאנחנו רוצים לרחם על עצמנו איתה
עוגת תפוזים ושוקולד צ'יפס רכה רכה וטעימה
| 5 חשיפות | 2/15
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/9/2020 7:11 דווקא בקורונה: השף הוותיק שפתח סושיה
צריכים להיות יצירתיים: השף ירון בן חמו ממסעדת "טורו סושי" באשדוד, הגיע לתכנית הבוקר של גלית ויואב כדי לספר איך זה לפתוח מסעדה בתקופת הקורונה, על הביקוש הגדול של המשלוחים בחודשים האחרונים ועל המבצע המפתה 'משלוח שבא בטוב'
| 8 חשיפות | 3/14
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/9/2020 5:00 מבשלים עם מיקי שמו מאפינס גבינת פטה, סלט ים תיכוני ופנקייקס
רגע לפני החג והסופ"ש, הקונדיטור האהוב יגיע לתוכנית ישראל מבשלת יחד וילמד אותנו להכין ארוחה מהחלומות - עם מאפים, סלט וקינוח טבעוני שאפילו לא תשימו לב שהוא כזה. רשימת המצרכים המלאה
| 2 חשיפות | 3/14
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/9/2020 0:30 עוגיות הבננה והקוקוס האלה הן בבחינת נס
למה? כי אלה המרכיבים היחידים שיש בהן
| 5 חשיפות | 2/46
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/9/2020 21:21 5 מתכונים לארוחת סוכות צנועה אך מעולה
זה נכון שאושפיזין הם חלק בלתי נפרד מהחג, אבל מכיוון שהשנה נצטרך להסתדר בלעדיהם - ארגנו לכם ארוחת סוכות שתבטיח שיהיה לכם חג שמח וטעים, אפילו במסגרת המשפחה הגרעינית בלבד. ואיך יותר טוב להתחיל ארוחה כזאת מאשר בחלה עם סלט ביצים
| 7 חשיפות | 3/39
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/9/2020 2:50 מבשלים עם שאול בן אדרת סביח, לחם ממולא בבשר וסלט קיסר
נכון, זו לא ממש תקופה לארח בה, אבל זה לא אומר שאי אפשר להתפנק עם מנות שהן לכאורה פשוטות, אבל הן הכי מרשימות שיש: סביח, סלט קיסר על נייר פרגמנט, כיכר לחם ממולאת בבשר ופלטת שוקולד ופיצוחים לקינוח. את כל אלה ילמד אותנו השף שאול בן אדרת להכין, וזאת רשימת המצרכים המלאה
| 8 חשיפות | 3/18
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/9/2020 22:00 חיים כהן ארגן לכם פסטה שהיא בדיוק להיום
קלילה ומהירה, עם עגבניות וכמה הפתעות
| 5 חשיפות | 3/49
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/9/2020 21:36 6 טעויות נפוצות בחימום שאריות אוכל
אוכל שבושל מראש וחומם הוא פתרון טוב לימים שבהם אין לכם כוח או זמן לתקתק ארוחה מאפס, אבל צריך לדעת איך לעשות את זה נכון. כמה ימים אחרי הבישול עוד מותר ליהנות מהשאריות, ומה חייבים לעשות אם בוחרים לחמם במיקרוגל?
| 6 חשיפות | 3/42
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/9/2020 21:31 תודה לאל על הנחמות הקטנות והטעימות של החיים
בורקס גבינה משפחתי שמכינים בקלי קלות
| 5 חשיפות | 3/33
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/9/2020 4:27 פוקצ'ת קיצורי הדרך של איל שני
כל הטריקים להכנת פוקצ'ה אמיתית ב-45 דקות
| 3 חשיפות | 3/25
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/9/2020 2:38 5 מתכונים משאריות של פירה
אנחנו לא יכולים לספור את כמות הפעמים שמלמלנו בזעף "לא חבל?" בזמן שזרקנו לפח חצי סיר של פירה מצוין, שבני הבית איבדו בו עניין כי הוא, ובכן, מאתמול. חברים, לא עוד! את בני הבית נואשנו מלחנך, אבל את הפירה נחנך ועוד איך: קבלו ופל בלגי, לזניה ואפילו פיצה שמכינים משאריות פירה
| 6 חשיפות | 3/22
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/9/2020 2:05 אופים עם מיקי שמו מאפה פילו במילוי גבינה ופלפלים
אנחנו ממשיכים ללמוד להכין ארוחות טעימות, מגרות ויצירתיות עם השפים המובילים בישראל, והיום היה זה הקונדיטור המצליח מיקי שמו, שהגיע לתוכנית ישראל מבשלת יחד (12:00 בקשת 12) ולימד אותנו להכין מאפים מתוקים ומלוחים שיהיה לכם קשה לשכוח
| 7 חשיפות | 3/45
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.