נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

3/5/2021 12:40 כנפיים ממולאות
למלא כנפיים? כן!
| 6 חשיפות | 3/67
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/5/2021 12:37 פרנץ' טוסט מלחם מחמצת
ככה פותחים שבת בבוקר
| 4 חשיפות | 3/65
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/5/2021 12:34 מרק לחם
הדרך הכי נהדרת להציל את הלחם של אתמול
| 6 חשיפות | 3/68
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5/2021 22:09 המסעדות המדוברות של מאי 2021
המסעדות שוב פתוחות, לא תמיד קל להשיג שולחן ולפעמים אפשר לשכוח שכמעט שנה לא יצאנו לאכול בחוץ לא על ארגזים. אלה 10 המסעדות הכי טרנדיות ומדוברות: דוכן של הצמד הכי מתוק בMKR, פתיחה טרייה ומסקרנת של אחד השפים שהכי התגעגענו אליהם, מקום עם נוף מרהיב בעכו וגם המון שפים צעירים, קינוחים וגלידות
| 8 חשיפות | 3/67
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5/2021 22:00 תענוג: פורטובלו בשרניות מלאות בגבינות
מנת הפתיחה האולטימטיבית לארוחת שבועות
| 6 חשיפות | 3/71
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5/2021 22:00 אחרי סוסו: זה העסק החדש של עומר מילר
העסק החדש של השף לא ממש מזכיר את ההמבורגרים וכדורי הפירה של סוסו, וגם לא את הטוסטייה השובבה. תחשבו פחות מזללה ופחות תל אביב - אלא מעדנייה מושקעת עם מאפים, גבינות, נקניקים וכמה להיטים של השף (כן, סוכריית פסטה, אנחנו מדברים עלייך)
| 8 חשיפות | 3/83
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5/2021 12:22 הירושימה – Hiroshima
1/2 אייריש קרים 1/2 ליקר אבסינט כמה טיפות גרנדין הוראות הכנה: למזוג בעדינות על גבי כפית אל כוס שוט ליצירת שכבות      The post הירושימה – Hiroshima appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/115
בר סקול – קורס ברמנים ברשת | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5/2021 12:22 הירושימה – Hiroshima
1/2 אייריש קרים 1/2 ליקר אבסינט כמה טיפות גרנדין הוראות הכנה: למזוג בעדינות על גבי כפית אל כוס שוט ליצירת שכבות      The post הירושימה – Hiroshima appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 2/127
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5/2021 8:58 אלף ואחד לילות – 1001 nights
1/2 טריפל סק 1/2 קרם דה קקאו כהה 1/2 ליקר תפוזים / קירסאו הוראות הכנה: לנער בשייקר עם קרח, למזוג לכוס קוקטייל מקוררת, לקשט עם פלח פריThe post אלף ואחד לילות – 1001 nights appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 6 חשיפות | 3/132
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5/2021 8:58 אלף ואחד לילות – 1001 nights
1/2 טריפל סק 1/2 קרם דה קקאו כהה 1/2 ליקר תפוזים / קירסאו הוראות הכנה: לנער בשייקר עם קרח, למזוג לכוס קוקטייל מקוררת, לקשט עם פלח פריThe post אלף ואחד לילות – 1001 nights appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/130
בר סקול – קורס ברמנים ברשת | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5/2021 5:51 דלעת מוקפצת עם ביצה
אין במטבח התאי הרבה מנות שמתבססות על ירקות ואינן מכילות מרכיבים בשריים. אפילו במנה כמו ירקות מוקפצים תמצאו לעיתים קרובות פיסות קטנות של חזיר או עוף, ובסלטים תמצאו שרימפס ודגים מיובשים. דלעת מוקפצת עם ביצה, מנה קלאסית של מסעדות קארי-אורז, היא מהמנות היחידות שיספקו את מי שלא רוצה לאכול בשר בכל מנה (אם מחליפים את
| 7 חשיפות | 3/122
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5/2021 3:03 הערב מגיע לנו לרדת על מגש של סמבוסק גבינות
וזה בדיוק מה שאנחנו מתכוונים לעשות
| 5 חשיפות | 3/63
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/5/2021 22:59 מתכון לרטטוי של אייל שני
הסוד הוא בטיגון ובבישול נפרד של הרוטב
| 5 חשיפות | 3/64
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/4/2021 4:45 מתגעגעים לסטארבקס? אתם תתרגשו לקרוא את זה
חוץ מפופ אפ משקאות קפה של סטארבקס בדיזנגוף סנטר נפתחו גם מעדנייה חדשה בבאר שבע ופטיסרי חדש בירושלים, הושקו פיצות חדשות (ושמנתיות) של פיצה האט ועוד דברים מסקרנים. לא רעבים? עכשיו תהיו
| 10 חשיפות | 3/66
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/4/2021 4:27 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
השבוע בילינו די מעט במטבח, ועדיין אכלנו מעולה. זה מה שהכנו
| 7 חשיפות | 3/64
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.