המון זמן שלא ראינו קאמבק כזה משמח - מסעדת העל-האש המיתולוגית מכרם התימנים, אותה אחת שהאכילה דורות של חובבי בשר (ואת בועז שרעבי), חוזרת לחיים כחצי שנה אחרי שנסגרה. מי אמר שלחץ ציבורי לא יכול לעשות שינוי
משהו מתעורר במרכז שוסטר המנומנם: המבורגריה חדשה מבית היוצר של הזוריק (וגם של אחת מהמסעדות השכונתיות הכי טובות ...
כשתכנסו בפעם הראשונה ל-C.O.S coffee organization studio, מקום חדש ומאוד לא שגרתי לאנשים שמאוד אוהבים את הקפה שלהם, תתבקשו למל ...
קונדיטוריית מרציפן, יצרנית המאפים המפורסמים ביותר משוק מחנה יהודה הירושלמי, נוחתת בתל אביב. וליתר דיוק, משוק ל ...
כאשר הדיינר הטבעוני הוקם לפני 7 שנים המודעות לבעלי חיים עוד לא השתלטה על תל אביב, ומסעדה על טהרת הצומח היתה עדי ...
השפית נרקיס אלפי עבדה בכמה מהמסעדות הטובות ביותר בישראל (וגם במסעדת המישלן של מושיק רוט), ועכשיו היא בשלה להבי ...
אחרי כחמש שנים בכרם התימנים בתל אביב, המסעדה שלא יכלה שלא לחגוג (ולפעמים, לחגוג מדי) סוגרת את שעריה. ולמרות שהבע ...
בשרים, ירקות, דגים ותבשילים: כל דבר מקבל טעם אחר ומיוחד כשהוא נצלה בטאבון. מתכונים מתוך הספר החדש
אם רק המן היה חי כדי לראות את זה היום: אוזני המן מופרעות וצבעוניות שטפו את פורים, ואנחנו טעמנו את כולן - כן, גם את ...
"פארם טו טייבל" הפך בשנים האחרונות למונח מבוסס בעולם המסעדנות מכל הסיבות הנכונות - ירוק, אקולוגי, מעודד עשייה מ ...