על השולחן - בישול, אוכל, מתכונים.
http://www.hashulchan.co.il
עדכון אחרון
קטגוריה
אמנות תרבות ובילוי
בישול ואוכל
שולח האתר
על השולחן
מיקוד 61131
כתובת
כתובת למשלוח דואר: ת.ד. 13196 תל אביב אשכנזי 36
, תל אביב
מס. טלפון 03-6488898
מס. פקס 03-6483338
תאור
חברת "על השולחן מרכז גסטרונומי" נוסדה ב-1991 והיום היא בית תוכן העוסק בתחום אוכל, יין ומסעדנות. תחומי הפעילות העיקריים של החברה הם הוצאה לאור של ספרים ומגזינים, ניהול תוכן אינטנרטי, עריכת קמפיינים ומחקרים בתחום הגסטרונומיה והמסעדנות וקיום אירועים גסטרונומיים.
על השולחן - מגזין גסטרונומי
על השולחן הוא מגזין האוכל המצליח והמוערך ביותר בישראל - כלי תקשורת מרכזי בקרב שפים, מסעדנים וחובבי גסטרונומיה. המגזין יוצא לאור מדי חודש על נייר כרומו מהודר בצבע מלא. בכל גיליון כתבות על בישול, אפייה, חומרי גלם, טיולים גסטרונומיים, אירוח, עיצוב שולחן כלים ועוד. בין המדורים הקבועים: מדור שוק הנרחב, מדור על בתי אוכל מומלצים, סיפורי אוכל מן העולם, מדור מתכונים ממסעדות לפי בקשות הקוראים ועוד. ב"על השולחן" כותבים טובי המומחים בתחומי הגסטרונומיה השונים, והוא כולל כ-60 מתכונים מדי חודש. המוסף "שותים" במגזין מוקדש ליין ואלכוהול. מדי חודש מתפרסמים בו דירוגי יין, המבוססים של טעימות עיוורות של צוות הטועמים של המגזין. כמו כן, מופיעות במוסף כתבות על עולם היין המקומי והבינלאומי, כתבות שטח ומדורי חדשות על יין ואלכוהול.
חשיפות: 1896
דרוג: 0.00 (0 הצבעות)
הלב שוב שלם: חצי שנה אחרי סגירתה, "הלב הרחב" נפתחה מחדש
השולחן
(17-6-2023 23:37:54)
המון זמן שלא ראינו קאמבק כזה משמח - מסעדת העל-האש המיתולוגית מכרם התימנים, אותה אחת שהאכילה דורות של חובבי בשר ( ...
"ברגר" רוצה להביא את ההמבורגר הקלאסי לצפון תל אביב
השולחן
(17-6-2023 23:20:46)
משהו מתעורר במרכז שוסטר המנומנם: המבורגריה חדשה מבית היוצר של הזוריק (וגם של אחת מהמסעדות השכונתיות הכי טובות ...
מקדש הקפה שנותן משמעות לשאלה "איך תשתו את הקפה שלכם?"
השולחן
(17-6-2023 23:15:17)
כשתכנסו בפעם הראשונה ל-C.O.S coffee organization studio, מקום חדש ומאוד לא שגרתי לאנשים שמאוד אוהבים את הקפה שלהם, תתבקשו למל ...
מירושלים לתל אביב: הרוגלך שכבשו את מחנה יהודה מגיעים לשוק הכרמל
השולחן
(4-6-2023 4:04:26)
קונדיטוריית מרציפן, יצרנית המאפים המפורסמים ביותר משוק מחנה יהודה הירושלמי, נוחתת בתל אביב. וליתר דיוק, משוק ל ...
מיי גודנס: המסעדה הטבעונית הכי מושחתת בתל אביב השתדרגה, ובגדול
השולחן
(4-6-2023 3:51:57)
כאשר הדיינר הטבעוני הוקם לפני 7 שנים המודעות לבעלי חיים עוד לא השתלטה על תל אביב, ומסעדה על טהרת הצומח היתה עדי ...
ביינה: המסעדה שמחזירה את הגירל פאוור למטבח
השולחן
(4-6-2023 3:20:31)
השפית נרקיס אלפי עבדה בכמה מהמסעדות הטובות ביותר בישראל (וגם במסעדת המישלן של מושיק רוט), ועכשיו היא בשלה להבי ...
מסעדת קוקו במבינו נסגרת
השולחן
(4-6-2023 2:51:29)
אחרי כחמש שנים בכרם התימנים בתל אביב, המסעדה שלא יכלה שלא לחגוג (ולפעמים, לחגוג מדי) סוגרת את שעריה. ולמרות שהבע ...
מנות אש: מתכונים מספר הטאבון
השולחן
(2-4-2023 2:37:21)
בשרים, ירקות, דגים ותבשילים: כל דבר מקבל טעם אחר ומיוחד כשהוא נצלה בטאבון. מתכונים מתוך הספר החדש
אוזני המן של 2023: גדולות יותר, פרועות יותר ובלתי מצונזרות
השולחן
(4-3-2023 23:31:16)
אם רק המן היה חי כדי לראות את זה היום: אוזני המן מופרעות וצבעוניות שטפו את פורים, ואנחנו טעמנו את כולן - כן, גם את ...
קרוב קרוב: המנות הכי טובות בתל אביב שמגיעות היישר מהשדה לצלחת
השולחן
(26-2-2023 0:23:45)
"פארם טו טייבל" הפך בשנים האחרונות למונח מבוסס בעולם המסעדנות מכל הסיבות הנכונות - ירוק, אקולוגי, מעודד עשייה מ ...