נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/2001 ( 5 4 3 2 1 )
22/6/2017 11:17 עם מיכל אקרמן ביקב תבור
האגרונומית מיכל אקרמן, מיקב תבור, מספרת על עבודתה ביקב. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט עם מיכל אקרמן ביקב תבור הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/103
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/6/2017 9:32 ביקור ביקב קסטל החדש
ביקור ביקב קסטל החדש שביד לשמונה. צילם ישראל פרקר אוקטובר 2016 www.winesisrael.com היקב החדש במושב יד השמונה תוכנן מהיסוד והוא יקב מודרני ומרשים. היקב הצטייד במכונת מיון אופטית לענבים, ובמערך קליטה המאפשר קבלת ענבים למיכלים...הפוסט ביקור ביקב קסטל החדש הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/137
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/6/2017 9:11 ביקור ביקב מוני
ביקור ביקב מוני, הסמוך לקיבוץ צרעה, במטה יהודה. צילם ישראל פרקר אוקטובר 2016 www.winesisrael.com יקב מוני של משפחת ערטול הוקם לזכרו של הבן מוני שנפטר בשנת 1995. הוא נמצא במצפה עמק שורק אל מול העיר...הפוסט ביקור ביקב מוני הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 17 חשיפות | 3/144
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/5/2017 9:02 במערות בכרמי יקב פסגות
יעקב ברג, מבעלי יקב פסגות, מראה שתי מערות שנחפרו בתקופת בית שני וייצרו בהם יין. המערות נמצאות ליד כרמי יקב פסגות. צילם ישראל פרקר winesisrael.comהפוסט במערות בכרמי יקב פסגות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/150
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/5/2017 2:44 ביקור ביקב פסגות
יעקב ברג, מבעלי יקב פסגות שבנחלת בנימין, מספר על היקב וכרמיו. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב פסגות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/137
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/5/2017 8:09 יין למה מדע? ערן פיק בהרצאה
היינן ערן פיק , מיקב צרעה, מרצה על הקשר בין מדע ליין טוב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט יין למה מדע? ערן פיק בהרצאה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/142
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/5/2017 14:44 הזמנה לאירוע של פעם בשנה – יריד יקבים ביתיים 2017
הפוסט הזמנה לאירוע של פעם בשנה – יריד יקבים ביתיים 2017 הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/130
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/5/2017 2:11 ביקור ביקב ספרה
היינן דורון רב-הון מיקב ספרה, שבגבעת ישעיה מספר על היקב ויינותיו הלבנים. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.com עוד על היקב …הפוסט ביקור ביקב ספרה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/144
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/4/2017 11:04 עם יינות יקב תבור
האגרונומית מיכל אקרמן והיינן אור נדבך, מיקב תבור, מספרים על יינות היקב. ספטמבר 2016. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט עם יינות יקב תבור הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/113
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/4/2017 5:38 השקת יינות לבנים ורוזה בציר 2016 – “סוגרים חודש” ביקב שורק
הפוסט השקת יינות לבנים ורוזה בציר 2016 – “סוגרים חודש” ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/145
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/4/2017 6:29 הכנת ליקר לימונצ’לו (Limoncello) קלאסי ולפי שיטת רטאפיה (Ratafia)
ליקר לימונצ’לו (Limoncello) המפורסם בהכנה ביתית על בסיס אלכוהול (תזקיק רקטיפיקציה) ביתי בעל 92 אחוז אלכוהול – פרק 2 רכיבים (להכנת 1.5 ליטר של ליקר): שיטה הקלאסית: 10-12 לימונים צהובים כהל 92 אחוז – 400...הפוסט הכנת ליקר לימונצ’לו (Limoncello) קלאסי ולפי שיטת רטאפיה (Ratafia) הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 7 חשיפות | 3/102
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/4/2017 12:08 ביקור ביקב אליגוטה
היינן צביקה פנטי מספר על יקב אליגוטה, הממוקם במושב גן יאשיה שבעמק חפר ועל יינותיו. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.com יקב אליגוטה הוקם במושב גן יאשיה בעמק חפר במשק של בתיה וצביקה פנטי. צביקה הוא...הפוסט ביקור ביקב אליגוטה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 15 חשיפות | 3/202
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/4/2017 1:21 הכנת ליקר דומדמניות שחורות – שיטה מושקעת שמתאימה לפרות יער עם קליפות
הכנת ליקר דומדמניות שחורות לפי שיטה מאוד מושקעת שמאפשרת לנו לקבל מקסימום טעם וצבע מהפרי. השיטה הזאת מתאימה לכל פרות יער שיש להם קליפה. במשך השרייה אל תוך הפרות דרך קליפה נכנס אלכוהול ובמיוחד...הפוסט הכנת ליקר דומדמניות שחורות – שיטה מושקעת שמתאימה לפרות יער עם קליפות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/124
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/4/2017 1:56 חייזר
קוקטייל רצחני עם תכולת אלכוהול גבוהה, כוס אחת תשאיר אתכם במצב חייזרי בעלילהפוסט חייזר הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/155
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/4/2017 22:12 צ’יל אמארטו
1/2 וודקה 1/2 אמארטו 1/2 תערובת סאוור (חמוץ-מתוק) 1/2 מיץ אננס הוראות הכנה: לנער בשייקר עם קרח ולסנן לכוס שוט של שתי מנות.הפוסט צ’יל אמארטו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/85
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.