נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

23/9/2017 21:28 על החוף בנתניה: מסעדה יוונית יפהפייה וכשרה
היי, חבר'ה, עם כל הכבוד לרודוס - גם לנו יש יופי של ים תיכון ואחלה מסעדות, והגיע הזמן לשלב בין השניים, ממש כמו ביוון. אנחנו רק מדברים, אבל מסעדת סופלקי החדשה בחוף נתניה מנסה לעשות בדיוק את זה, עם תפריט יווני עשיר, מיליון סלטים, מבחר שיפודים, אווירה של חפלה בטברנה ונוף של חול וגלים
| 6 חשיפות | 3/60
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/9/2017 1:11 הכנת רום Rum ביתי מסוכר דמררה עם שמרי יין
תהליך מלא של הכנת משקה רום ביתי החל מתסיסה ועד לזיקוק שני הסופי. תהליך מאוד דומה להכנת תזקיקים מסוכר לבן אלה במקרה של רום משתמשים בסוכר דמררה במקום שימוש במולאסה או דבשה (שאריות מעשיית...הפוסט הכנת רום Rum ביתי מסוכר דמררה עם שמרי יין הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/194
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/9/2017 21:35 העולם טוב אלינו: קציצות כרישה מושלמות בתנור
חשוב: להגיש מהר מהר, לפני שהצלחת תתרוקן
| 3 חשיפות | 2/41
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/9/2017 21:33 יותר מזה אנחנו לא צריכים: עוגת דבש קלאסית
עוגה הדבש הקבועה שלנו כבר 5 שנים
| 6 חשיפות | 2/31
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/9/2017 21:30 חדש ביפן: קוקה קולה קפה
כן בריא, לא בריא, תחסכו לנו את ההטפות: קוקה קולה מציגים את טעם הקפה עם חמישים אחוז יותר קפאין (וגם הרבה פחות קלוריות) שיצא לשוק ביפן, ורק מלחשוב עליו אנחנו מרגישים נמרצים יותר. מה חושבים עליה היפנים ולמה לא נראה אותה בישראל?
| 6 חשיפות | 3/32
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/9/2017 21:28 יש מגושמים בקהל? טארט פלורנטין בול בשבילכם
טארט פלורנטין נהדר עם שקדים ופירות יבשים
| 5 חשיפות | 2/43
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/9/2017 21:00 הרוח שהניעה את קרן, דיקסי ופילדלפיה: פרס מפעל חיים לאירית שנקר
השפים הישראלים כובשים את העולם, הקהל בארץ נהנה משפע של מסעדות מקוריות, מוקפדות ובעיקר ממש טובות - אבל האמת היא שהסצנה המקומית הייתה נראית אחרת לגמרי בלי קפה אפרופו של אירית שנקר. מי שהייתה מחלוצות תחום המסעדנות, עמדה לצד השפים והביאה לישראל סטנדרטים של חו"ל - זוכה עכשיו בפרס מפעל חיים בפרויקט "המסעדות הכי טובות בישראל" שלנו
| 6 חשיפות | 3/28
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/9/2017 10:18 "בסוף אכפת לי משלושה אנשים בעולם וממה שהם חושבים על האוכל שלי"
תומר אגאי, שנבחר לשף השנה של פרויקט "המסעדות הטובות בישראל", כבר לא מתבייש לעמוד בפרונט. האיש שהעז לפרוץ רק בגיל 40 מצא את הנוסחה שמושכת אליו גם היפסטרים וגם מנכ"לים, שומר פינה חמה בלב לבוס לשעבר חיים כהן, דוהר קדימה עם מסעדה חדשה שיפתח בקרוב באמסטרדם, ואף פעם לא אומר לא לשווארמה אצל הקוסם
| 5 חשיפות | 3/41
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/9/2017 3:56 "אני לא חנון. בפנים אני רוק סטאר"
לא משנה מה יגידו ליובל בן נריה, השף של טאיזו, הוא ירגיש שהוא לא מספיק טוב. שהאוכל צריך להשתפר עוד, שהוא צריך להיות יותר במטבח, שהוא צריך להיות יותר עם הילדה, שהוא חייב לטוס המון ולקרוא ולא לפספס אף עדכון קולינרי. גם הזכייה בתחרות המסעדות הטובות בישראל לא מרגיעה אותו, אבל כן מלטפת את האגו
| 6 חשיפות | 3/56
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/9/2017 2:46 רוטב צ'ימיצ'ורי ביתי ב-5 דקות
הרוטב שמצליח לשדרג בערך הכל, מכריך ועד סטייק
| 6 חשיפות | 3/39
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/9/2017 2:41 משקה סלק טעים ובריא שייתן לכם בוסט של אנרגיה
משקה אקסטרה מרענן עם סלק, תפוחים ותבלינים
| 8 חשיפות | 3/37
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/9/2017 2:33 אנחנו אימצנו: בראוניז קלאסיים של שי-לי ליפא
שוקולדיים, עשירים וקראנצ'יים בול במידה
| 5 חשיפות | 3/18
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/9/2017 23:21 עם יעקב בן דור מיקב יתיר
מנהל יקב יתיר, יעקב בן דור, מספר בסרטון קצת ממה שמתרחש ביקב יתיר. יקב זה זוכה בעקביות, שנה אחרי שנה, בפרסים ובניקוד גבוה על יינותיו המשובחים, בעיתונים ובמגזינים חשובים ברחבי העולם. צילם ישראל פרקר...הפוסט עם יעקב בן דור מיקב יתיר הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/142
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/9/2017 23:17 ארוחת הבוקר המושלמת ליום הראשון בשנה
מיני פנקייקס הולנדיים עם דבש ורסק תפוחים
| 7 חשיפות | 3/84
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/9/2017 21:42 אתם צריכים רק אחת: עוגת גבינה ושוקולד מנצחת
שילוב מהמם, ותוצאה סופר יפה וטעימה
| 5 חשיפות | 3/18
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.