נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

23/10/2017 23:11 שמבורכ: הפלא הירושלמי שאתם חייבים להכיר
ריטה גולשטיין עוד לא התאוששה מהביקור בטראק דה לוקס, וכבר עלתה לירושלים להמשך המסע אחרי המנות הכי ויראליות של ישראל. את המאפה שחיכה לה באישטבח היא כנראה לא תשכח אף פעם, ולמרות שזה לא היה פשוט, היא הסכימה לשתף אותנו בסוד הגדול
| 5 חשיפות | 3/38
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/10/2017 21:48 נתקעתם בלי פותחן? לא נורא, יש דרך אחרת
זה כבר כמעט ולא קורה, אבל אם זה קורה - זה תמיד מבאס: קופסת שימורים סגורה, אלוהים יודע למה אין לה לשונית ואיפה שמתם את הפותחן. איו יאוש בעולם כלל, חברים - כל מה שצריך זה כפית, קצת כוח והרבה זהירות. ככה זה עובד
| 12 חשיפות | 3/158
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10/2017 22:33 יש לכם 20 דקות פנויות? תעשו עוגיות שומשום
עוגיות שומשום מרוקאיות פשוטות וטעימות אש
| 8 חשיפות | 3/105
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10/2017 21:38 הכי שווה ניסיון: קציצות פלאפל מקינואה
פלאפל? מקינואה? כן! וזה טעים וממכר בטירוף
| 12 חשיפות | 3/155
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10/2017 21:25 שאלת השאלות: כמה זמן באמת מחזיק יין פתוח?
הנה ויכוח נצחי בבית של כולנו: כמה זמן מחזיק בקבוק יין אחרי פתיחתו? אם גם אצלכם במקרר יושב עכשיו בקבוק יין פתוח שנשאר מראש השנה ואתם אשכרה הולכים להגיש אותו מתישהו בעתיד, כדאי שתחשבו פעמיים ותקראו את זה
| 10 חשיפות | 3/52
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10/2017 0:20 קראנצ' בורגר: רשת חדשה ומוגזמת מבית שגב משה
אחרי מושיק רוט ועומר מילר, ובעיקר אחרי שעם ישראל הפך את הקציצה הכי אמריקאית למאכל הכי ישראלי שיש, גם שגב משה נכנס לתחום הקציצות. זה קורה כרגע רק בראשון לציון, וזה מגיע עם טוויסט פריך שיוצר כמה מההמבורגרים הכי מוגזמים שראינו. הצעד הבא? סניפים במזרח הרחוק
| 5 חשיפות | 3/45
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/10/2017 23:37 טיפ לחיים: הדרך הנכונה והמופלאה להקפיא לחם
מתברר שלהמציא את הפריזר היה רק השלב הראשון, עכשיו צריך לדעת גם איך להקפיא כמו שצריך: תגידו שלום ולא להתראות ללחם היבש, הנוקשה והמבאס שבדרך כלל יוצא מהפריזר שלכם, ותתחילו להפשיר בכיף לחם שיוצא רך ואוורירי כמו במאפייה. כך תעשו זאת נכון
| 18 חשיפות | 3/115
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/10/2017 21:24 המסע אחרי המנות הוויראליות של ישראל: עוף מטוגן על ופל בלגי
את המסע הזה ריטה גולדשטיין כנראה לא תשכח תקופה ארוכה, בין השאר בזכות הביקור בטראק דה לוקס. בין מנת פלאפל לשווארמה בלאפה היא החליטה שהגיע הזמן לשחיתות אמיתית, ונכנסה למטבח של הטראק כדי להכין את המנה הכי ויראלית ומושחתת שלהם. ברור שזה נגמר בטעימה
| 7 חשיפות | 2/30
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/10/2017 5:11 המטבח האיטלקי שאתם לא מכירים מגיע לישראל
פסטיבל ראונד טייבלז חוזר והפעם, פרט למסעדות שף מקומיות מוקפדות שמארחות מסעדות מוקפדות אפילו יותר מרחבי העולם, ייקח חלק בחגיגה גם הצ'יקטי - בר תל אביבי עם מטבח מפתיע, שיארח את שימיי, מסעדה ונציאנית שכבשה את ברצלונה עם אוכל ייחודי ואווירה זורמת. יהיה שמח
| 4 חשיפות | 3/70
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/10/2017 5:00 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
לחמניות רכות, חלה ירוקה, פיצה ביתית ועוד
| 4 חשיפות | 3/49
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/10/2017 1:41 האם התבשיל הכפרי המיתולוגי של טבעול בדרך חזרה למדפים?
התבשיל הכפרי של טבעול ירד לפני כ-3 שנים מהמדפים, ומאז הפך למוצר מיתולוגי שהמונים משוועים לחזרתו. האם יש איזו תקווה שהוא יופיע שוב על המדפים שלנו? לא להאמין, אבל יש לנו חדשות טובות
| 4 חשיפות | 3/46
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/10/2017 1:16 סוסו אנד סאנס גינדי נפתח, ומחלק המבורגרים חינם
מה עוד? סדרת המופעים Chef & Show מתרחבת ומשלבת את שני הבילויים החביבים עלינו לערב מושלם, מוזס חוגגים פסטיבל המבורגר ובירה במחיר מבצע, בר אוכל חדש נפתח בהוד השרון, ויש גם פסטיבל הונגרי ועוד המון הפתעות. כל חדשות האוכל לסוף השבוע
| 5 חשיפות | 3/114
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/10/2017 21:49 מזל טוב! מצאנו לכם עוגה שבאמת מתאימה לחגיגה
כל כך יפה וקלה שזה פשע להתפשר על עוגה קנויה
| 4 חשיפות | 3/57
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/10/2017 21:26 אמיצים? החלה הזאת חריפה ולוהטת, לא תנחשו ממה
בשבת הקרובה אנחנו מכינים חלת סחוג. מה איתכם?
| 3 חשיפות | 3/44
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/10/2017 21:00 הרוזלך של קפה לנדוור מגיעים לאמריקה
אחרי 13 שנים מוצלחות ו-70 סניפים ברחבי הארץ, בימים אלה מתכוננים הבעלים של רשת לנדוור במרץ לפתיחת הסניף הראשון בבוסטון, ארה"ב. אם הכל יילך כשורה - תתכוננו לפגוש בהמשך את הרוזלך והשקשוקה גם בפולין ובספרד
| 3 חשיפות | 3/26
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.