נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

3/12/2017 21:38 רגע לפני שהחורף חוזר: פאייה צמחונית יפהפייה
מנת בריאות שחוגגת את כל מה שיפה וטעים בטבע
| 10 חשיפות | 3/42
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/12/2017 21:34 איך נראים הממתקים האלה מבפנים?
מכירים את זה שאתם מתפתים לאריזה מפוארת של ממתק שאתם לא מכירים, ואז, בבית, מגלים שמבפנים הוא רגיל ומבאס ולא מרשים בכלל (היי סוכרייה על מקל ענקית שבתוכה בסך הכל 10 סוכריות על מקל רגילות)? אז החלטנו לשים לזה סוף, ובדקנו בשבילכם מה מסתתר מאחורי העטיפות של הממתקים הכי מגניבים
| 6 חשיפות | 3/16
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/12/2017 21:33 שפים נותנים טיפים לחזה העוף המושלם
בואו שנייה, תגלו לנו בסוד: נכון שגם אתם מתקשים עם חזה עוף? נכון שגם לכם הוא יוצא בחלק גדול מהמקרים יבשושי כמו סוליה בסהרה? אז שאלנו את השפים איך הם מכינים את חזה העוף שלהם, אולי נלמד משהו שלא ידענו על התמודדות עם הנתח הבעייתי הזה. האמת? למדנו
| 6 חשיפות | 3/15
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/12/2017 6:41 מנגולד ממולא דג ופריקי
גם חגיגי, גם טעים וגם קל להכנה
| 4 חשיפות | 3/37
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/12/2017 6:32 סביצ'ה דג בפיתה
שיעשהלכם את ארוחת הערב
| 4 חשיפות | 3/36
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/12/2017 5:15 לא כל הנוצץ: טעמנו סופגנייה בציפוי זהב שעולה 100 שקלים
כמו בכל שנה, גם השנה יצאו לשוק לא מעט סופגניות שנעות על הקו הדק שבין הזויות למקוריות. מבין כל האופציות, ויטה וריטה לא הצליחו להתעלם מסופגניית הזהב של דודו אוטמזגין, ומיד זימנו אותה אליהן לטעימה. זה התחיל נוצץ ומלא תקווה, ונגמר, איך לומר, פחות
| 8 חשיפות | 3/50
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/12/2017 4:57 מחפשים מתכון ללביבות?
הגעתם למקום הנכון. לביבות תפוחי אדמה, לביבות בטטה, וגם לביבות קישואים, לביבות גבינות, לביבות ירק ושילובים אחרים - מטוגנים ואפויים. העיקר שיהיה חנוכה שמח
| 7 חשיפות | 3/78
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/12/2017 2:40 קוויקי: 5 מאכלים מפתיעים שאפשר להכין במיקרוגל
גם אנחנו מכירים את אלה שעד היום לא הסכימו להכניס מיקרו הביתה, אבל אתם חייבים להודות שהמכשיר הזה הוא סוג של קוסם שחוסך זמן ומונע לא מעט כאבי ראש. ועכשיו, תנו לנו להציע לכם משהו שהוא מעבר להפשרת פיתות וחימום טאפרים לצהריים במשרד: 5 מתכונים זריזים ומבריקים להכנה במכשיר הפלא
| 7 חשיפות | 2/134
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/12/2017 23:36 זאת המנה שהכי אהבנו מהפרק של מאסטר שף
כל מה שבאמת טוב בתוך טאקו, אבל בפיתה
| 4 חשיפות | 3/35
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/12/2017 21:31 המסעדות המדוברות של דצמבר 2017
מסעדת שף כשרה בבאר שבע, המבורגרים מושחתים ברעננה, מסעדה יפנית חדשה ומסעדה יפואית שרק נפתחה וכבר אי אפשר להשיג בה מקום. רוצים להתחיל את דצמבר בעניינים? אלו המסעדות שאתם חייבים להכיר
| 13 חשיפות | 3/102
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/11/2017 21:18 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
רוטלו מהממים מאיטליה, עוגת תפוחים כפרית ומוסקה צמחונית מעולה
| 3 חשיפות | 3/25
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/11/2017 6:42 אינאריזושי - כיסוני טופו ממולאים באורז ופטרי
מתכון יפני מסורתי וטבעוני
| 6 חשיפות | 2/17
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/11/2017 5:51 פיתה-מאקי
כמו סושי, רק עם פיתה
| 4 חשיפות | 3/29
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/11/2017 5:33 בואו נדבר רגע על טעם ועל ריח
אחרי שהתרגלנו לסמוך על תאריכי פג תוקף יותר מאשר על עצמנו, מתעוררת אסכולה גסטרונומית שטוענת שאפשר לבחון את איכותם ומקורותיהם של מוצרי מזון בשימוש בחוש הטעם והריח בלבד. בארץ מוחל הסטנדרט החדש רק בתחום שמני הזית, ומחייב את היצרנים לעמוד בפאנל טעימות ולא להסתפק בבחינה כימית. על טעם ועל ריח אין להתווכח? זה נכון, אבל לא מהסיבה שאתם חושבים
| 4 חשיפות | 3/13
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/11/2017 5:00 כל מה שאתם צריכים לדעת על שמירת מזון יבש
אז מה עושים עם קמח אחרי שנה? כמה זמן יחזיקו מעמד התבלינים שרכשנו בשוק? האם קופסאות שימורים נשמרות לנצח? ומה הדין לגבי אגוזים באריזה סגורה? מיליון שאלות שאפילו לא ידעתם עד כמה הן טורדות את מנוחתכם עומדות להגיע עכשיו לפתרונן
| 3 חשיפות | 3/21
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.