נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/1996 ( 5 4 3 2 1 )
27/9/2017 6:57 הכנת תסיסה מסלק סוכר עם פולנטה (קמח תירס) כתוסף מזון לשמרים ולטעם של התזקיק
ניתן לעשות תסיסות הכי פשוטות מסלק סוכר (סוכר לבן המצוי בכל בית) בתוספת כל מיני דייסות: פולנטה, בורגול, גריסים, כוסמת, אורז וכו’ בסרטון הזה אני מראה אפשרות הכנת תסיסה עם פולנטה (קמח תירס) שנותנת...הפוסט הכנת תסיסה מסלק סוכר עם פולנטה (קמח תירס) כתוסף מזון לשמרים ולטעם של התזקיק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/142
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/9/2017 13:00 מה זה “ראש” הזיקוק? – ייצור אלכוהול ביתי
ראש הזיקוק – החלק הזה מכיל אחוזי כוהל גבוהים מאוד אך בעיקר מסוג אצטון, ומתנול הידוע כרעיל ובגלל זה לא ראוי לשתייה. ראש הזיקוק מופרד ושימושו כאלכוהול טכני בלבד לדוגמא: 1) ניקוי של משהוא...הפוסט מה זה “ראש” הזיקוק? – ייצור אלכוהול ביתי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/127
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/9/2017 1:11 הכנת רום Rum ביתי מסוכר דמררה עם שמרי יין
תהליך מלא של הכנת משקה רום ביתי החל מתסיסה ועד לזיקוק שני הסופי. תהליך מאוד דומה להכנת תזקיקים מסוכר לבן אלה במקרה של רום משתמשים בסוכר דמררה במקום שימוש במולאסה או דבשה (שאריות מעשיית...הפוסט הכנת רום Rum ביתי מסוכר דמררה עם שמרי יין הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/192
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/9/2017 23:21 עם יעקב בן דור מיקב יתיר
מנהל יקב יתיר, יעקב בן דור, מספר בסרטון קצת ממה שמתרחש ביקב יתיר. יקב זה זוכה בעקביות, שנה אחרי שנה, בפרסים ובניקוד גבוה על יינותיו המשובחים, בעיתונים ובמגזינים חשובים ברחבי העולם. צילם ישראל פרקר...הפוסט עם יעקב בן דור מיקב יתיר הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 7 חשיפות | 3/137
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/8/2017 23:24 יין טאנט בתבור
ביקב תבור מייצרים בפעם הראשונה יין מהזן טאנט. מיכל אקרמן ואור נדבך מספרים עליו. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט יין טאנט בתבור הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/203
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/8/2017 21:18 ביקור במזקקת הוויסקי מילק אנד האני ביפו
ברחוב התחיה 16 ביפו ניצבת מזקקת הוויסקי Milk & Honey. הסרטון צולם בסיור שנערך בין מתקני ייצור הוויסקי. במקום נערכים סיורים לקהל הרחב ויש גם מרכז מבקרים. לתאום ביקור 03-6320491. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט ביקור במזקקת הוויסקי מילק אנד האני ביפו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/138
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/8/2017 14:50 הקוארטט מהרי יהודה
ארבעה יקבים ממטה יהודה, קסטל, פלם, צרעה וספרה התאחדו כדי לשווק יינותיהם יחד בחו”ל, תחת סיפור אזור יהודה. צילם ישראל פרקר . www.winesisrael.comהפוסט הקוארטט מהרי יהודה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/119
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/8/2017 0:57 ביקור ביקב רמת נגב
ביקב רמת נגב, הנמצא סמוך לגבול עם מצרים, מייצרים יינות בעלי אופי מדברי מכרמים הגדלים בקדש ברנע שבנגב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב רמת נגב הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/129
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/7/2017 12:28 דר’ שיבי דרורי ויינות יקב גבעות
דר’ שיבי דרורי מספר על שניים מיינות יקב גבעות, גוורצטרמינר ופינו נואר. צילם ישראל פרקר בנובמבר 2016. www.winesisrael.comהפוסט דר’ שיבי דרורי ויינות יקב גבעות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/138
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/7/2017 14:21 פרויקט יין נטו
את פרויקט יין נטו יזם ומוביל רמי נעמן מיקב נעמן. היקבים המצטרפים לפרוייקט מתחייבים להשתמש ביינותיהם במינימום תוספים. רמי נעמן מספר בפגישה שנערכה באיש הענבים על הפרויקט ומטרתו. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט פרויקט יין נטו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/155
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/7/2017 3:28 הכנת ליקר ווישניאק 2017
הפוסט הכנת ליקר ווישניאק 2017 הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/139
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/7/2017 3:22 מתכון (לא רק) לפסח: דג מוסר ים ביין לבן / איטלקיה בתחנה
לקראת חג הפסח אירח שף אמיר מרקוביץ ממסעדת איטלקיה בתחנה את שף יואב בר ממסעדת מאראבו וביחד הכינו מתכון חגיגי: דג מוסר ים ביין לבן לפי מתכון שהביא איתו יואב.הפוסט מתכון (לא רק) לפסח: דג מוסר ים ביין לבן / איטלקיה בתחנה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/147
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/7/2017 3:04 פילה לברק ביין לבן של אבי ביטון
הפוסט פילה לברק ביין לבן של אבי ביטון הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 18 חשיפות | 3/226
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/6/2017 2:52 סלמון צרוב במחבת ומאודה ביין שרדונה
סלמון צרוב על מחבת עם שמן בזיליקום,מרווה ושום.המשכו בכלי אידוי עם יין לבן (שרדונה), עד מוכנות ... אורז לבן מבושל.הפוסט סלמון צרוב במחבת ומאודה ביין שרדונה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 17 חשיפות | 3/238
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/6/2017 2:50 רוטב יין מצומצם…. מרלו- קברנה-בלסמי ותיבול יבש
רוטב יין מצומצם.... הפוסט רוטב יין מצומצם…. מרלו- קברנה-בלסמי ותיבול יבש הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/112
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.