נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

27/12/2018 0:21 4 דרכים לשדרג מנות מוכרות
אנחנו אוהבים את האוכל שלנו כמו שהוא, אבל אנחנו אוהבים אותו אפילו יותר כשיש בו איזה טוויסט ששומר על האופי של המנה אבל באותה נשימה מוסיף לה שדרוג שעושה את ההבדל. מה למשל? הנה הדוגמאות שלנו
| 4 חשיפות | 2/18
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/12/2018 21:32 הכי מגרה שיש: חמין צמחוני של תום פרנץ
הוא דשן, הוא שחום, והכי כיף - אין בו בשר
| 3 חשיפות | 2/13
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/12/2018 21:15 חדש מבית דוד ויוסף: שיפודייה, מאפייה, מעדנייה ופיצרייה במקום אחד
אחרי מסעדת יוקרה, אוכל רחוב ופרויקטים ברוסיה - השפים דודו אלמקיאס ויוסי שטרית ממשיכים לדהור קדימה בכל הכוח. במתחם החדש שהם מקימים ברמת אביב תוכלו לאכול מנות בשר אבל גם דברי מאפה, לזלול פיצה ולהצטייד באוכל מוכן הביתה - והכל כשר
| 2 חשיפות | 2/40
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/12/2018 7:27 איך תגרמו לילדים לאכול ירקות?
אחרי שהם כבר הסכימו לאכול מלפפון ועגבנייה, הגיע הזמן לעבור לשלב הבא: כרובית, ברוקולי ושאר ירקות שילדים אוהבים להגיד להם "לא". מצאנו את הדרך לגרום להם לשנות את דעתם
| 1 חשיפות | 3/35
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/12/2018 7:08 כך תגרמו לילדים לאכול בלי מריבות
מצאנו טיפ פשוט שיהפוך כל ארוחה לחגיגה לעיניים ויחסל את המריבות סביב השולחן. הפלוס: זה ישדרג גם את חשבון האינסטגרם שלכם
| 2 חשיפות | 2/19
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/12/2018 5:17 מצבה לכל מסעדה שנסגרה
לאחר שמסעדנים מובילים החשיכו את מסעדותיהם במחאה על מדיניות מדיניות הממשלה, ענף המסעדנות ממשיך במאבק עם מחאה נוספת: בכיכר הבימה הוצבו עשרות מצבות, כל אחת לזכר מסעדה אחרת שנסגרה, כשעל המצבות מונחים נרות, אבנים ופרחים
| 3 חשיפות | 2/31
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/12/2018 4:27 פיקניה צלויה
ממה מורכב הביס המושלם? כנראה מכל מה שיש במתכון הזה: פיקנייה צלויה ברוטב תפוזים ואניס בליווי פרוסות תפוזים מקורמלות
| 4 חשיפות | 2/22
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/12/2018 0:48 העתיד כבר כאן: אכלנו ארוחה שיצאה מקפסולה
כבר אכלנו אטריות אורז לא פעם, אבל לא כאלה שיצאו מתוך מכונת קפסולות. הבוקר טעמנו מנה כזאת, שכל מוצרים שמרכיבים אותה יובשו בהקפאה ושמרו על הערכים התזונתיים שלהם. אז איך הטעם? לא משהו שקצת תיבול לא יכול לשפר
| 2 חשיפות | 2/33
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/12/2018 0:41 "האנס שלי המשיך להגיע אלינו הביתה גם אחרי המקרה"
בראיון ל"אנשים" שהתקיים ימים ספורים אחרי לידת בנם (הרביעי) ואחרי הזכייה בגמר המטבח המנצח, זוג הבשלנים מצפת פתח בפני ריטה גולדשטיין את הבית והלב. אסתר ויהונתן מספרים על הקשיים של התחרות, על הזוגיות וטראומות מהעבר
| 2 חשיפות | 2/32
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/12/2018 21:33 5 מתכונים לארוחת שבת חורפית מושלמת
במזג אוויר כזה אין דרך טובה יותר לפתוח ארוחה מאשר עם קערה מהבילה של מרק חרירה עמוס כל טוב. ומה אחר כך? עוף בזיתים שאתם הולכים לאמץ לכל השבוע, אורז בריא וטעים במיוחד, סלט חצילים טוניסאי ועוגה שמגשימה שתי פנטזיות
| 1 חשיפות | 3/36
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/12/2018 21:22 עוגיות הקוקוס הכי מהירות שתכינו אי פעם
4 מרכיבים (כולל תמצית וניל!), 20 דקות עבודה
| 3 חשיפות | 3/14
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/12/2018 21:15 במקום עוגיות, היום אנחנו טורפים סקונס
לחמניות שאוכלים בוקר, צהריים וערב
| 3 חשיפות | 2/12
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/12/2018 8:07 הכנת ליקר שזיפים מיובשים – טעימת שליבוביץ שזה ברנדי שזיפים של מזקקת שזיפרון
הכנת ליקר שזיפים מיובשים משזיפים שעברו ייבוש טבעי ללא חומר משמר משזיפים איכותיים ניתן לעשות ליקר מאוד מוצלח וטעים, תודה רבה לצבי שטארק מחנות מפעל “שזיפרון” שבהר מירון על הזדמנות הזאת! כבסיס לאלכוהול לקחתי...The post הכנת ליקר שזיפים מיובשים – טעימת שליבוביץ שזה ברנדי שזיפים של מזקקת שזיפרון appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 19 חשיפות | 3/158
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/12/2018 4:54 חוזרים להתחלה: המתכון הראשון של רותי ברודו
הביף בורגיניון שכיכב בקופי בר בתחילת דרכה
| 5 חשיפות | 1/26
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/12/2018 4:48 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
מהמרק שעשה לנו את השבוע ועד העוגה שחתמה אותו
| 4 חשיפות | 2/27
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.