בלוג עדכונים: סגנון חיים
מתחילים עם מרק שעועית ובשר שהוא טירוף של עושר וטעם, ממשיכים עם קציצות עוף וכרובית לימוניות של אהרוני, הום פרייז שמתנשנשים מעצמם וסלט שורשים שהוא בול לעכשיו, ומסיימים בתה נענע ובמתוק האולטימטיבי להגיש לצידו
| 4 חשיפות | 3/6
שלום וברכה לקוראי הניוזלטר. הפעם אני רוצה להתמקד בכמה מוצרים לא טריוויאליים מתאילנד שאפשר להשיג בחנויות בישראל – מוצרים שאולי לא קניתם עד היום כי לא ידעתם מה להכין מהם. המרכיב העיקרי שבישלתי החודש הוא עלי חרדל כבושים. אפשר להכין מהם המון דברים והם לא מתקלקלים בקלות. זה מוצר-מזווה קלאסי שכדאי שיהיה בבית כי אפשרThe post ניוזלטר מס' 13, ינואר 2024 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 3 חשיפות | 2/10
שלום לקוראי הניוזלטר הטבעוני. החודש גיליתי כמה מוצרים תאילנדיים שאפשר להשיג בחנויות בישראל ואולי מעולם לא השתמשתם בהם כי הם קצת אזוטריים. ברוב החודש החולף בישלתי דברים עם עלי חרדל כבושים – ככל הנראה החמוצים הכי פופולריים בתאילנד. אפשר להכין מהם המון דברים והם לא מתקלקלים בקלות. זה מוצר שכדאי להחזיק בבית כי אפשר להכיןThe post ניוזלטר טבעוני מס' 13, ינואר 2024 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל ת...
עדי |
| 4 חשיפות | 2/14
מלח במאכלים מתוקים נעשה אופנתי לאחרונה במערב (ע”ע קרם קרמל עם מלח), אבל בתאילנד הוא אופנה עתיקה מאוד. בדרך כלל מוסיפים את המלח לקרם קוקוס, ומשדכים אותו למשהו מתוק. המייצג הכי מוכר של קרם הקוקוס המלוח הוא הרוטב שמוסיפים למנגו-סטיקי-רייס, אולי הקינוח הכי פופולרי בקרב תיירים בתאילנד. המנגו והאורז מתוקים, והרוטב שלהם קצת מלוח. קאנוםThe post קָאנוֹם טֻואָיי – קרם דו שכבתי בקערית פיצפונת first ap...
עדי |
| 4 חשיפות | 2/14
מנה ביתית מאוד, עדינה ולא חריפה, על הגבול שבין תבשיל למרק. בתאית קוראים לה גָאִי טוֹם פָּאק קָאט דוֹנְג (גאי טום – עוף מבושל. פאק קאט דונג – עלי חרדל כבושים). אפשר למצוא אותה כמעט בכל דוכן של תבשילים מוכנים (בשווקים ובמסעדות קארי-אורז) והיא יכולה לתפקד כארוחה שלמה אם מגישים אותה עם אורז. עלי חרדלThe post תבשיל עוף ועלי חרדל כבושים first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 3 חשיפות | 2/12
סלט שהמרכיב העיקרי בו הוא ירקות כבושים, מה שיוצר פרופיל טעמים שונה לגמרי מזה של הסלטים ממשפחת הסום טם. הוא מאוד ארומטי – כל מרכיביו בעלי טעמים עזים – לכן בתאילנד אוהבים לשדך אותו לגרסה מינימליסטית של מרק אורז (קאו טום), שהיא פשוט דייסה דלילה מאורז מבושל במים. אפשר גם להגיש אותו כחלק מארוחה רגילה,The post סלט עלי חרדל כבושים עם ג'ינג'ר וצ'ילי first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 3 חשיפות | 2/13
מנה מהירה וקלה להכנה: פיסות קטנות של עוף מוקפצות עם מעט שום, ואז מוסיפים להן את הירק הכבוש, רוטב צדפות ומעט צ'ילי טרי ומגישים עם אורז. אפשר להכין את המנה גם עם בקר או חזיר, אבל במקרה כזה צריך להאריך קצת את משך הבישול ולהוסיף קצת יותר נוזלים כדי לשמור על עסיסיות הבשר. החומרים ל-2The post עוף מוקפץ עם עלי חרדל כבושים, צ'ילי ורוטב צדפות first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 3 חשיפות | 2/15
מנת ירק פופולרית בתיבול מתון, שאפשר להכין מחומרים שיש במזווה התאי הטיפוסי בלי לצאת לקניות. המרכיב העיקרי הוא עלי חרדל כבושים (pak kat dong, או באנגלית, Mustard greens), שאפשר להשיג ברוב החנויות למוצרים מהמזרח (דרגון, תאי סטור). המטרה היא לייצר מנה יבשה, ולשם כך מקפיצים את הירק הכבוש עד שהוא מאבד את רוב הנוזלים. הטיפולThe post עלי חרדל כבושים מוקפצים עם ביצה first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 3 חשיפות | 1/5
פרקט פולימרי הוא סוג של ריצוף, שאחת מתכונותיו החשובות היא היותו עמיד למים, יש לו כמעט אפס התרחבות בעת מגע עם לחות, והוא שומר על צורתו המקורית . לכן ניתן לשלב אותו גם בחדרים רטובים כמו אמבטיה ומטבח והן בתור ריצוף חוץ. כיוון שהפרקט אינו עשוי עץ טבעי הוא מגיע בעיצובים שונים. לכן באתר של חברת צמרת תוכלו למצוא בתחום פרקט פולימרי קטלוג מלא המוקדש כולו לסוג זסה של פרקט. בקטלוג ישנו מגוון רחב ש...
תוכן שיווקי |
| 4 חשיפות | 2/13
כשנתיים אחרי סגירת מסעדת צפרה, גם המסעדה של שף אבי קונפורטי טופולופומפו תיסגר בסוף פברואר הקרוב אחרי קרוב ל-11 שנות פעילות: "דרקון האש שלנו פורס כנפיים, רושף ונושף ועף חופשי אל השמיים"
| 2 חשיפות | 3/9
פיתה קריספית, פיתה שניצל - לא משנה איך תקראו לזה - בטוח נתקלתם בזה. על מה ולמה כל הרעש? מדובר בפיתה שעוברת טיגון עמוק כשהיא מצופה בפירורי לחם, ממש כמו שניצל, ולאחר מכן ממולאת בשווארמה (או דברים אחרים). הנה 6 מנות של פיתות קריספיות מאילת ועד נצרת, לטובת כל מי שפיתה רגילה כבר לא מספיקה לו
| 2 חשיפות | 2/7
קצתם בטונה, וחזה עוף בסלט ירקות לא מדבר אליכם? קבלו את השדרוג הכי מגניב שגילינו לאחרונה לסלט (כל סלט!) – שבבי טופו פריכים שמכינים בדקה וחצי
| 3 חשיפות | 3/10
זוכרים את קינוח המוצרלה עם הדבש והזעתר, שהגישו אי אז במסעדת דוד ויוסף? אז המסעדה כבר מזמן איננה, אבל מתברר שאת הקינוח עוד אפשר לאכול - במשאית האוכל של יוסי שטרית ממש ליד חיפה. כל הפרטים
| 3 חשיפות | 2/8
אחרי שעננת ההייפ סביב לחם חביתה בנתניה התפוגגה, כריך ביצים חדש ואוורירי במיוחד מאיים להפוך לטרנד האוכל המדובר של הרגע: egz בקניון עזריאלי תל אביב. האם מדובר בטרנד חולף או במותג שבדרך להתפוצץ? לא נתפלא אם האפשרות השנייה
| 4 חשיפות | 2/14
בשביל להפוך מרק ממנה דלילה לעונג חורפי דשן תמיד אפשר להוסיף לו אטריות, אורז או תוספת עמילנית אחרת. אבל למרתה סטיוארט יש דרך שונה, עם הרבה יותר סטייל והרבה פחות פחמימות ריקות. אנחנו כבר אימצנו
| 3 חשיפות | 3/10
« 1 ...
10 11 12 (13) 14 15 16 ...
718 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.