בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/2008
(
5
4
3
2
1
)
ניתן לעשות תסיסות הכי פשוטות מסלק סוכר (סוכר לבן המצוי בכל בית) בתוספת כל מיני דייסות: פולנטה, בורגול, גריסים, כוסמת, אורז וכו’ בסרטון הזה אני מראה אפשרות הכנת תסיסה עם פולנטה (קמח תירס) שנותנת...הפוסט הכנת תסיסה מסלק סוכר עם פולנטה (קמח תירס) כתוסף מזון לשמרים ולטעם של התזקיק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/153
ראש הזיקוק – החלק הזה מכיל אחוזי כוהל גבוהים מאוד אך בעיקר מסוג אצטון, ומתנול הידוע כרעיל ובגלל זה לא ראוי לשתייה. ראש הזיקוק מופרד ושימושו כאלכוהול טכני בלבד לדוגמא: 1) ניקוי של משהוא...הפוסט מה זה “ראש” הזיקוק? – ייצור אלכוהול ביתי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/137
תהליך מלא של הכנת משקה רום ביתי החל מתסיסה ועד לזיקוק שני הסופי. תהליך מאוד דומה להכנת תזקיקים מסוכר לבן אלה במקרה של רום משתמשים בסוכר דמררה במקום שימוש במולאסה או דבשה (שאריות מעשיית...הפוסט הכנת רום Rum ביתי מסוכר דמררה עם שמרי יין הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/208
מנהל יקב יתיר, יעקב בן דור, מספר בסרטון קצת ממה שמתרחש ביקב יתיר. יקב זה זוכה בעקביות, שנה אחרי שנה, בפרסים ובניקוד גבוה על יינותיו המשובחים, בעיתונים ובמגזינים חשובים ברחבי העולם. צילם ישראל פרקר...הפוסט עם יעקב בן דור מיקב יתיר הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/147
ביקב תבור מייצרים בפעם הראשונה יין מהזן טאנט. מיכל אקרמן ואור נדבך מספרים עליו. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט יין טאנט בתבור הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 17 חשיפות | 3/216
ברחוב התחיה 16 ביפו ניצבת מזקקת הוויסקי Milk & Honey. הסרטון צולם בסיור שנערך בין מתקני ייצור הוויסקי. במקום נערכים סיורים לקהל הרחב ויש גם מרכז מבקרים. לתאום ביקור 03-6320491. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט ביקור במזקקת הוויסקי מילק אנד האני ביפו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/155
ארבעה יקבים ממטה יהודה, קסטל, פלם, צרעה וספרה התאחדו כדי לשווק יינותיהם יחד בחו”ל, תחת סיפור אזור יהודה. צילם ישראל פרקר . www.winesisrael.comהפוסט הקוארטט מהרי יהודה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/127
ביקב רמת נגב, הנמצא סמוך לגבול עם מצרים, מייצרים יינות בעלי אופי מדברי מכרמים הגדלים בקדש ברנע שבנגב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב רמת נגב הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/137
דר’ שיבי דרורי מספר על שניים מיינות יקב גבעות, גוורצטרמינר ופינו נואר. צילם ישראל פרקר בנובמבר 2016. www.winesisrael.comהפוסט דר’ שיבי דרורי ויינות יקב גבעות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/145
את פרויקט יין נטו יזם ומוביל רמי נעמן מיקב נעמן. היקבים המצטרפים לפרוייקט מתחייבים להשתמש ביינותיהם במינימום תוספים. רמי נעמן מספר בפגישה שנערכה באיש הענבים על הפרויקט ומטרתו. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט פרויקט יין נטו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 16 חשיפות | 3/165
הפוסט הכנת ליקר ווישניאק 2017 הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/149
לקראת חג הפסח אירח שף אמיר מרקוביץ ממסעדת איטלקיה בתחנה את שף יואב בר ממסעדת מאראבו וביחד הכינו מתכון חגיגי: דג מוסר ים ביין לבן לפי מתכון שהביא איתו יואב.הפוסט מתכון (לא רק) לפסח: דג מוסר ים ביין לבן / איטלקיה בתחנה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/159
הפוסט פילה לברק ביין לבן של אבי ביטון הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 20 חשיפות | 3/237
סלמון צרוב על מחבת עם שמן בזיליקום,מרווה ושום.המשכו בכלי אידוי עם יין לבן (שרדונה), עד מוכנות ... אורז לבן מבושל.הפוסט סלמון צרוב במחבת ומאודה ביין שרדונה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 19 חשיפות | 3/251
רוטב יין מצומצם.... הפוסט רוטב יין מצומצם…. מרלו- קברנה-בלסמי ותיבול יבש הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/123
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.