בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/2008
(
5
4
3
2
1
)
מביאות את הים למטבח – רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקיםThe post רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/158
The post סנגריה חמה של מיקה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/154
צלי כתף, רך ונימוח, ברוטב יין אדום שהולך נהדר עם אורז או ירקות צלויים בתנורThe post צלי כתף ברוטב יין אדום שכולם אוהבים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/158
The post אסאדו בתנור בבירה ודבש appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/141
חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום מעל פירה קרמי ששדרגנו בשומן אווז ושעועית ירוקה.הכוכב של המנה זה הרוטב ורק אחריו החזה אווז וזה כי הרוטב הוא זה שמאחד את הכל ביחד למנה מדהימה ביותר The post חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום – טעים מרשים וקל appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 24 חשיפות | 3/185
מרכיבים: (ל – 6 מנות) 2 קילו אסאדו ( תיקחו 3 או יותר צלעות ותבקשו מהקצב שיחתוך לקוביות שיצא את כמות המנות הרצוי). חצי בקבוק יין אדום (לא משנה איזה, גם יין זול הולך...The post 2 קילו אסאדו על העצם בבישול איטי ביין אדום! – קל טעים עסיסי ומרשים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 2/138
הכנת ליקר שזיפים מיובשים משזיפים שעברו ייבוש טבעי ללא חומר משמר משזיפים איכותיים ניתן לעשות ליקר מאוד מוצלח וטעים, תודה רבה לצבי שטארק מחנות מפעל “שזיפרון” שבהר מירון על הזדמנות הזאת! כבסיס לאלכוהול לקחתי...The post הכנת ליקר שזיפים מיובשים – טעימת שליבוביץ שזה ברנדי שזיפים של מזקקת שזיפרון appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 22 חשיפות | 3/175
ביקור אצל צבי שטארק בעלים של מזקקת שליבוביץ וחנות המפעל של פירות יבשים “שזיפרון” הנמצא בהר מירון www.facebook.com/shezifron בשנתיים האחרונות צבי התחיל לזקק ולשווק שליבוביץ (סליבוביץ’ או שליבוביצה, צ’ויקה, פאלינקה) – משקה אלכוהולי נטול...The post מזקקת שליבוביץ שטארק במירון – “שזיפרון” חנות המפעל פירות יבשים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 15 חשיפות | 3/144
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו The post גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/133
הכנת תסיסה מתמרים (ערק תמרים ללא אניס) בשתי שיטות המתכון ל-5 קילו תמרים ללא הוספת סוכר: 1. להשרות במים פושרים 2. להוציא גרעינים 3. לטחון הכי דק שאפשר עם מטחנה 4. לכל קילו תמרים...The post הכנת ערק עראק הארק תמרים – הכנת תסיסה מתמרים בשתי שיטות appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/156
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה DV10 תרבותיים אני משתמש בקליפות של ענבים (גפת) שנשאר אצלי מהכנת יין את הסוכר אינברטי נותן טעמים ועדינות מסוימת לתוצר הסופי, תסיסה...The post גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה תרבותיים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/144
זיקקנו 70 ליטר בירה והכנו בייר שנאפס beer schnapps עם דניאל אייזן בירה לא מוצלחת, קצת חמוצה, ללא גוף, ללא גזים, פג תוקף? בשבילנו חומר גלם מוכן ומצוין לזיקוק! כמובן שבירה יותר טובה וטעימה...The post זיקוק בירה והכנת בייר שנאפס – beer schnapps בירה מזוקקת עם דניאל אייזן appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 6 חשיפות | 3/128
The post עוף עם ערמונים יין אדום ופטריות appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/142
הכנת יין ביתי – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן כל השלבים החשובים בעשיית יין בתנאים ביתיים ועם כלים יחסית פשוטים ונפוצים בכל בית
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/163
הכנת סוכר אינברטי – פירוק סוכר מורכב לחד סוכרים שהם פרוקטוז וגלוקוז מאוד מתאים בהכנת תסיסות ויכול להיות כפתרון זול ויעיל בהחלפת חד סוכרים יקרים יחסית לסלק סוקר המפורק לאותם מרכיבים. ניתן לפרק את...The post הכנת סוכר אינברטי ללא רתיחה – פירוק סוכר מורכב לחד סוכרים פרוקטוז וגלוקוז appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 16 חשיפות | 3/140
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.