נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: סגנון חיים

30/8/2023 23:07 ביצה מתפוצצת
ריצ'רד בארו הוא הזר הכי מפורסם בתאילנד, בלי תחרות. הוא אנגלי שחי כאן מאז שנות ה-90 ומועסק כמורה בפרובינציית סאמוט פראקאן שליד בנגקוק, אבל קנה את תהילתו כבלוגר תיירות עתיר עוקבים בכל רשת אפשרית. בזמן האחרון הוא מתאבסס על מתכון שנקרא קָאִי רָבֶּרְט (קאי – ביצה. רברט – מתפוצצת). כמו כל מתכון תאי, גם לזהThe post ביצה מתפוצצת first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 3/8
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/8/2023 23:08 ניוזלטר מס' 8, אוגוסט 2023
החודש תקבלו פה מתכונים מתונים יחסית, כי אני מנסה להפחית את כמויות הצ'ילי שאני צורכת. בהמשך הפוסט: מנות טבעוניות שמקורן במטבח הסיני, ביצים מתפוצצות, שימוש בסמלים מתחכמים כדי להעביר מסרים חתרניים, וקצת על כימיה במטבח. הלינקים למתכונים הפעם הם בכותרת המתכון כי גיליתי שזה אפשרי. אפשר ומומלץ להירשם לניוזלטר ולקבל אותו במייל. מתכוני החודש בסאנוקThe post ניוזלטר מס' 8, אוגוסט 2023 first appeared on סאנוק...
עדי | | 1 חשיפות | 3/8
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/3 10:08 סדנאות אפריל 2024. לבשל כמו משפחה תאילנדית
השנה קבעתי שני תאריכים לסדנאות בשריות. בכל סדנה אלמד 4 מתכונים. אורך הסדנה כ-4 שעות. המחיר הוא 350 שקל למשתתפ.ת, 650 שקל לזוג. כדי להירשם שילחו לי מייל (adi.sanook@gmail.com) וכיתבו לאיזו מהסדנאות אתם מעוניינים להגיע. מספר המקומות מוגבל אז כדאי להזדרז. כמו בשנים קודמות, נבשל כמו משפחה תאילנדית: כל ההכנות ייעשו על ידי המשתתפים, והבישולThe post סדנאות אפריל 2024. לבשל כמו משפחה תאילנדית first appeared on סאנוק, בלוג...
עדי | | 1 חשיפות | 4/4
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/3 18:42 בואו לבשל איתי אוכל תאי טבעוני
סדנה טבעונית, יום שני 15.4 בשעה 18:00 בתל אביב אורך הסדנה כ-4 שעות ובמהלכה אלמד 4 מתכונים. הסדנה תתנהל כמו משפחה תאילנדית שמבשלת ביחד. נכין מטבל קשיו ולמון גראס מצפון תאילנד ונלמד איך מכינים סוגים שונים של אורז דביק שיוגשו עם המטבל: אורז דביק צהוב מועשר בחלב קוקוס וטופינג פריך, ואורז דביק לבן פשוט. נכיןThe post בואו לבשל איתי אוכל תאי טבעוני first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 3/5
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/3 22:30 ניוזלטר מס' 15, מרץ 2024
שלום ואהבה לקוראי הניוזלטר. במהלך אפריל אגיע לביקור בישראל ואערוך שלוש סדנאות, אחת מהן טבעונית. אם אתם רוצים להירשם כיתבו אלי adi.sanook@gmail.com וציינו באיזו מהסדנאות אתם מעוניינים. סדנה טבעונית בנס ציונה, יום שישי 12.4 בשעה 10:00 אורך הסדנה כ-4 שעות ובמהלכה אלמד 4 מתכונים. השנה אתמקד במשפחת מנות שנחשפת בפני אנשים לא תאילנדים רק לעיתיםThe post ניוזלטר מס' 15, מרץ 2024 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 3/5
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/12/2018 7:27 איך תגרמו לילדים לאכול ירקות?
אחרי שהם כבר הסכימו לאכול מלפפון ועגבנייה, הגיע הזמן לעבור לשלב הבא: כרובית, ברוקולי ושאר ירקות שילדים אוהבים להגיד להם "לא". מצאנו את הדרך לגרום להם לשנות את דעתם
| 1 חשיפות | 3/35
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/12/2018 21:33 5 מתכונים לארוחת שבת חורפית מושלמת
במזג אוויר כזה אין דרך טובה יותר לפתוח ארוחה מאשר עם קערה מהבילה של מרק חרירה עמוס כל טוב. ומה אחר כך? עוף בזיתים שאתם הולכים לאמץ לכל השבוע, אורז בריא וטעים במיוחד, סלט חצילים טוניסאי ועוגה שמגשימה שתי פנטזיות
| 1 חשיפות | 3/36
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/1/2019 21:16 סוד הקסם של הבשר המיושן
אנחנו יודעים שבשר מיושן הוא טעים יותר, אנחנו יודעים שהמרקם שלו בדרך כלל טוב יותר וכמובן – שהוא עולה יותר מבשר רגיל. אז מה בדיוק קורה שם, במקררי האטליזים, שעושה את הקסם הזה? ולמה משתלם להוסיף את הכמה שקלים האלה, ולרכוש בשר ישראלי טרי שעבר יישון?
| 1 חשיפות | 2/14
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/1/2019 1:10 9 דרכים טעימות להכין סלמון
בפסטה, באורז, בקציצות, בסלט - וגם אחד קלאסי בתנור
| 1 חשיפות | 2/20
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/1/2019 21:10 לא תאמינו שככה המציאו את הצ'יטוס
חיילים בשדה קרב, ניסוי של צבא ארצות הברית, התגייסות של הממשלה מצד אחד ושל התעשייה מצד שני – וסוף קראנצ'י במיוחד שכולנו מנשנשים עד היום. בקיצור, מישהו חייב להפוך את הסיפור של החטיף הכי אמריקאי שיש לסרט הוליוודי
| 1 חשיפות | 2/22
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/1/2019 21:00 גם אתם חולים ומסכנים? מצאנו משקה שיציל אתכם
שני מרכיבים בלבד, זה מה שיש בתה הקוריאני הזה שהוא גם הכי טעים שיש וגם ייכנס בגרון המעקצץ שלכם כמו נינג'ה על ספידים. והקטע האמיתי? אתם מכירים ואף שותים אותו כבר שנים, פשוט עד היום הכנתם אותו לא נכון
| 1 חשיפות | 2/28
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/1/2019 4:27 לא רק חביתה: ארוחת בוקר חמה ועשירה לסוף השבוע
אין כמו להתחיל את הבוקר הקריר בחורף עם ארוחת בוקר חמה ומפנקת. ארוחת הבוקר של לחם ארז ממוצרים טריים ובריאים ישר מהמעדניה שלהם. אין כמו לאכול משהו במסעדה ולדעת שאתם יכולים לקחת את המצרכים יחד אתכם להכנה ביתית
| 1 חשיפות | 2/39
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/2/2019 4:39 10 קינוחים חורפיים מעולים וקלילים להכנה
קרמבו ביתי פשוט (בלי ביצים!), פונדו שוקולד הכי קל והכי טעים, עוגת שוקולד חמה (עם גלידה! וקצפת!), סחלב ביתי ועוד מתכונים מתוקים שיגרמו לכם לרצות שהחורף לא ייגמר לעולם
| 1 חשיפות | 2/19
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/1/2019 21:30 10 מתכונים הכי ביתיים שיש
פלפלים ממולאים, פתיתים, קוסקוס, קציצות, עוף עם תפודים או עם אורז. הכל פה והכל טעים
| 1 חשיפות | 2/30
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/1/2019 3:50 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
אוכל שיחמם אתכם, יבריא אתכם, יזין אתכם, ובגדול - יסדרו אתכם להמשך החורף
| 1 חשיפות | 2/19
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.