בלוג עדכונים: סגנון חיים
ריצ'רד בארו הוא הזר הכי מפורסם בתאילנד, בלי תחרות. הוא אנגלי שחי כאן מאז שנות ה-90 ומועסק כמורה בפרובינציית סאמוט פראקאן שליד בנגקוק, אבל קנה את תהילתו כבלוגר תיירות עתיר עוקבים בכל רשת אפשרית. בזמן האחרון הוא מתאבסס על מתכון שנקרא קָאִי רָבֶּרְט (קאי – ביצה. רברט – מתפוצצת). כמו כל מתכון תאי, גם לזהThe post ביצה מתפוצצת first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 1 חשיפות | 3/8
החודש תקבלו פה מתכונים מתונים יחסית, כי אני מנסה להפחית את כמויות הצ'ילי שאני צורכת. בהמשך הפוסט: מנות טבעוניות שמקורן במטבח הסיני, ביצים מתפוצצות, שימוש בסמלים מתחכמים כדי להעביר מסרים חתרניים, וקצת על כימיה במטבח. הלינקים למתכונים הפעם הם בכותרת המתכון כי גיליתי שזה אפשרי. אפשר ומומלץ להירשם לניוזלטר ולקבל אותו במייל. מתכוני החודש בסאנוקThe post ניוזלטר מס' 8, אוגוסט 2023 first appeared on סאנוק...
עדי |
| 1 חשיפות | 3/8
השנה קבעתי שני תאריכים לסדנאות בשריות. בכל סדנה אלמד 4 מתכונים. אורך הסדנה כ-4 שעות. המחיר הוא 350 שקל למשתתפ.ת, 650 שקל לזוג. כדי להירשם שילחו לי מייל (adi.sanook@gmail.com) וכיתבו לאיזו מהסדנאות אתם מעוניינים להגיע. מספר המקומות מוגבל אז כדאי להזדרז. כמו בשנים קודמות, נבשל כמו משפחה תאילנדית: כל ההכנות ייעשו על ידי המשתתפים, והבישולThe post סדנאות אפריל 2024. לבשל כמו משפחה תאילנדית first appeared on סאנוק, בלוג...
עדי |
| 1 חשיפות | 4/4
סדנה טבעונית, יום שני 15.4 בשעה 18:00 בתל אביב אורך הסדנה כ-4 שעות ובמהלכה אלמד 4 מתכונים. הסדנה תתנהל כמו משפחה תאילנדית שמבשלת ביחד. נכין מטבל קשיו ולמון גראס מצפון תאילנד ונלמד איך מכינים סוגים שונים של אורז דביק שיוגשו עם המטבל: אורז דביק צהוב מועשר בחלב קוקוס וטופינג פריך, ואורז דביק לבן פשוט. נכיןThe post בואו לבשל איתי אוכל תאי טבעוני first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 1 חשיפות | 3/5
שלום ואהבה לקוראי הניוזלטר. במהלך אפריל אגיע לביקור בישראל ואערוך שלוש סדנאות, אחת מהן טבעונית. אם אתם רוצים להירשם כיתבו אלי adi.sanook@gmail.com וציינו באיזו מהסדנאות אתם מעוניינים. סדנה טבעונית בנס ציונה, יום שישי 12.4 בשעה 10:00 אורך הסדנה כ-4 שעות ובמהלכה אלמד 4 מתכונים. השנה אתמקד במשפחת מנות שנחשפת בפני אנשים לא תאילנדים רק לעיתיםThe post ניוזלטר מס' 15, מרץ 2024 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 1 חשיפות | 3/5
אחרי שהם כבר הסכימו לאכול מלפפון ועגבנייה, הגיע הזמן לעבור לשלב הבא: כרובית, ברוקולי ושאר ירקות שילדים אוהבים להגיד להם "לא". מצאנו את הדרך לגרום להם לשנות את דעתם
| 1 חשיפות | 3/35
במזג אוויר כזה אין דרך טובה יותר לפתוח ארוחה מאשר עם קערה מהבילה של מרק חרירה עמוס כל טוב. ומה אחר כך? עוף בזיתים שאתם הולכים לאמץ לכל השבוע, אורז בריא וטעים במיוחד, סלט חצילים טוניסאי ועוגה שמגשימה שתי פנטזיות
| 1 חשיפות | 3/36
אנחנו יודעים שבשר מיושן הוא טעים יותר, אנחנו יודעים שהמרקם שלו בדרך כלל טוב יותר וכמובן – שהוא עולה יותר מבשר רגיל. אז מה בדיוק קורה שם, במקררי האטליזים, שעושה את הקסם הזה? ולמה משתלם להוסיף את הכמה שקלים האלה, ולרכוש בשר ישראלי טרי שעבר יישון?
| 1 חשיפות | 2/14
בפסטה, באורז, בקציצות, בסלט - וגם אחד קלאסי בתנור
| 1 חשיפות | 2/20
חיילים בשדה קרב, ניסוי של צבא ארצות הברית, התגייסות של הממשלה מצד אחד ושל התעשייה מצד שני – וסוף קראנצ'י במיוחד שכולנו מנשנשים עד היום. בקיצור, מישהו חייב להפוך את הסיפור של החטיף הכי אמריקאי שיש לסרט הוליוודי
| 1 חשיפות | 2/22
שני מרכיבים בלבד, זה מה שיש בתה הקוריאני הזה שהוא גם הכי טעים שיש וגם ייכנס בגרון המעקצץ שלכם כמו נינג'ה על ספידים. והקטע האמיתי? אתם מכירים ואף שותים אותו כבר שנים, פשוט עד היום הכנתם אותו לא נכון
| 1 חשיפות | 2/28
אין כמו להתחיל את הבוקר הקריר בחורף עם ארוחת בוקר חמה ומפנקת. ארוחת הבוקר של לחם ארז ממוצרים טריים ובריאים ישר מהמעדניה שלהם. אין כמו לאכול משהו במסעדה ולדעת שאתם יכולים לקחת את המצרכים יחד אתכם להכנה ביתית
| 1 חשיפות | 2/39
קרמבו ביתי פשוט (בלי ביצים!), פונדו שוקולד הכי קל והכי טעים, עוגת שוקולד חמה (עם גלידה! וקצפת!), סחלב ביתי ועוד מתכונים מתוקים שיגרמו לכם לרצות שהחורף לא ייגמר לעולם
| 1 חשיפות | 2/19
פלפלים ממולאים, פתיתים, קוסקוס, קציצות, עוף עם תפודים או עם אורז. הכל פה והכל טעים
| 1 חשיפות | 2/30
אוכל שיחמם אתכם, יבריא אתכם, יזין אתכם, ובגדול - יסדרו אתכם להמשך החורף
| 1 חשיפות | 2/19
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.