נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: סגנון חיים

28/11/2023 21:13 נגמרו פירורי הלחם? מצאנו להם תחליף גאוני
הוא בריא הרבה יותר, זמין פי מאה ואפילו אין בו גלוטן - בפעם הבאה שאתם נתקעים באמצע הקציצות בלי פירורי לחם, נסו לטחון קליפות של תפוח אדמה. זה מגניב, וזה עובד
| 6 חשיפות | 3/25
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/12 21:00 קל, מהיר, טעים: 3 ארוחות צהריים לתחילת השבוע
אם רק היינו יכולים לדעת שהשבוע הזה יהיה פחות קשה מקודמו, כנראה היינו קצת יותר רגועים. אז את זה אנחנו לא יכולים להבטיח, אבל הצעות לארוחות חמות שיקבצו את כל המשפחה יחד ויהוו רגע של שפיות - את זה אנחנו יכולים בהחלט
| 6 חשיפות | 3/22
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

11/1 3:25 ניסוי לשבת: סוכריות גומי מהמיקרוגל
בניסוי הזה נלמד להכין סוכריות גומי מג'לטין, מים ודבש - ונגלה איך מוצק יכול להישאר גם קצת נוזל. עכשיו רק תתארגנו על תבנית עם צורה שאתם אוהבים
| 6 חשיפות | 3/14
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/6/2022 22:54 מטבל שום וצ'ילי
משפחת המטבלים (naam prik) של תאילנד כוללת כמה מתכונים מורכבים, אבל המתכון שבהמשך הוא פשוט וקל להכנה. כמו כל המטבלים התאיים, נהוג להגיש אותו עם ירקות טריים ומאודים, עם אורז (בעיקר דביק אבל גם לבן רגיל) ועם מרכיב חלבוני כלשהו – בשר, דגים, ביצים חצי-קשות, חביתת ירק או טופו מטוגן. את התוספות טובלים בממרח. למתכוןThe post מטבל שום וצ'ילי first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 6 חשיפות | 3/56
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/7/2022 1:26 בלי טיפת תה. ביקור בחדר התה הסיאמי
אחרי יותר משנה של הסתגרות בפרובינציה הנידחת שלי בדרום מזרח תאילנד אזרתי אומץ לזחול ממאורתי ולבלות כמה ימים בבנגקוק. כמו תמיד, בחירת המסעדה היתה תהליך מתיש למדי, אבל הפעם היא גם לוותה בחשש מסוים, כי בביקורי הקודם בעיר אכלתי בשתי מסעדות, אחת בעלת כוכב מישלן והשנייה עם המלצת-מישלן, ולא כל כך נהניתי. המנות במסעדה שעוטרהThe post בלי טיפת תה. ביקור בחדר התה הסיאמי first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל ...
עדי | | 6 חשיפות | 3/62
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/10/2022 6:18 סדנאות בישול תאי, חורף 2022
במהלך חודש נובמבר אהיה בישראל ואעביר כמה סדנאות בישול. השנה, בגלל שחורף ובא לי לעשות משהו קצת שונה מהרגיל, אתמקד במרקים ובמאכלי אטריות תאילנדיים (קְוִויטִיָיאוֹ) ואלמד להכין כמה גרסאות שלהם, עם סוגים שונים של אטריות, תוספות ורטבים. אני פותחת הרשמה לשתי סדנאות – אחת לאוכלי בשר ואחת טבעונית. הן יימשכו כארבע שעות ובמהלכן נלמד להכיןThe post סדנאות בישול תאי, חורף 2022 first appeared on סאנוק, בלוג ...
עדי | | 6 חשיפות | 3/53
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/12/2022 7:44 סלט פומלה
תצטרכו להתאמץ כדי למצוא מישהו שלא יאהב את הסלט הזה, שנקרא בתאית יָאם סוֹם אוֹ (סום או – פומלה). אין בעיה להכין את כל המרכיבים מראש בנחת ולהרכיב את הסלט ממש לפני ההגשה. להכנת הרוטב השתמשו רק בתמרהינדי מתוצרת תאילנד. התמרהינדי ההודי ממש לא מתאים פה (או בכלל לאוכל תאי). לסלט הזה יש המון גרסאותThe post סלט פומלה first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 6 חשיפות | 3/58
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/12/2022 8:22 סלט פומלה טבעוני
סלט שיש לו אינספור גרסאות טעימות ופופולריות בכל אזורי תאילנד וגם מחוצה לה. אין בעיה להכין את כל המרכיבים מראש בנחת ולהרכיב את הסלט ממש לפני ההגשה. להכנת הרוטב השתמשו רק בתמרהינדי מתוצרת תאילנד. התמרהינדי ההודי ממש לא מתאים פה (או בכלל לאוכל תאי). החומרים ל-4 מנות: 400 גרם פומלה אחרי קילוף 1-2 כפות צ'יליThe post סלט פומלה טבעוני first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 6 חשיפות | 3/50
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/1/2023 20:43 חדש בסאנוק – ניוזלטר על אוכל תאי
כדי לעזור לכם להתעדכן בענייני אוכל תאי – פוסטים ומתכונים חדשים באתר, סדנאות בישול תאי ועוד תוכן תאילנדי שאני חושבת שעשוי לעניין אתכם, פתחתי ניוזלטר ואתם מוזמנים להירשם. זה בחינם ולא יהיו פרסומות צד שלישי. העדכונים יכללו גם את התוכן שמתפרסם בחלק הטבעוני של האתר. הניוזלטר יישלח אליכם בכל פעם שתוכן חדש מתפרסם באתר.The post חדש בסאנוק – ניוזלטר על אוכל תאי first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאי...
עדי | | 6 חשיפות | 3/56
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/1/2023 22:11 ניוזלטר 1 – ינואר 2023
שלום וברוכים הבאים לניוזלטר של סאנוק, הדרך שלי לשמור על קשר איתכם ולעדכן אתכם בדברים חדשים שלמדתי, בפוסטים ובמתכונים חדשים בבלוג ובהודעות על סדנאות שייערכו בישראל. אם יש לכם חברים שעשויים להתעניין, אנא הפנו אותם לעמוד ההרשמה. נחמה וחצי בפרובינציית טראט הדרום מזרחית שבה אני מתגוררת החורף נמשך בדרך כלל כשבוע וטמפרטורת המינימום מגיעה לכ-20The post ניוזלטר 1 – ינואר 2023 first appeared on סאנוק, בלו...
עדי | | 6 חשיפות | 3/44
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/3/2023 1:00 ניוזלטר מס' 3 – מרץ 2023
שלום וברוכים הבאים לניוזלטר מס' 3. אם עוד לא נרשמתם לקבלת הניוזלטר במייל, או אם יש לכם חברים שעשויים להתעניין, כאן אפשר להירשם.  החודש תמצאו פה מחשבות על דיאטה ועל סרטים הונג קונגיים, מתכונים לחביתות ואומלטים תאילנדיים, קארי דגים חמוץ, רוטב צ'ילי קרמי ועוד. אוכל תאי ודיאטה בביקורי האחרון בבנגקוק נסעתי ברכבת העילית ושמתי לבThe post ניוזלטר מס' 3 – מרץ 2023 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 6 חשיפות | 3/52
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/4/2023 7:55 ניוזלטר טבעוני מס' 3, מרץ-אפריל 2023
שלום וברוכים הבאים לניוזלטר הטבעוני מס' 3 של סאנוק. אם יש לכם חברים שעשויים להתעניין, אנא הפנו אותם לעמוד ההרשמה. אוכל תאי ודיאטה בביקורי האחרון בבנגקוק נסעתי ברכבת העילית ושמתי לב שחצי מהנוסעים התאילנדים סובלים מהשמנת יתר והחצי השני הם מקלונים בתת-משקל. הצצה בנתונים הרשמיים אישרה את ההתבוננות החובבנית שלי. לפי סקר משנת 2020, 50%The post ניוזלטר טבעוני מס' 3, מרץ-אפריל 2023 first appeared on סאנוק, בלו...
עדי | | 6 חשיפות | 3/48
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/5/2023 0:46 ניוזלטר מס' 5, מאי 2023
ברוכים הבאים לניוזלטר מס' 5, שמסכם את חודש מאי. אם עוד לא נרשמתם לקבלת הניוזלטר במייל, או אם יש לכם חברים שעשויים להתעניין, כאן אפשר להירשם. החודש תמצאו פה שני מתכונים חדשים, היכרות עם חומר גלם ורוד ומותסס ועם נקניק ירוק שעשוי מגראס, מחשבות על תוצאות הבחירות בתאילנד ומשמעותן ללגליזציה של הקנביס, המלצה על מיThe post ניוזלטר מס' 5, מאי 2023 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 6 חשיפות | 3/29
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/7/2016 19:34 איפה לאכול אחרי שמשתכרים?
מפיצת כדורי בשר, עד צ'יפס אלוהי וטוסט שוקולד סודי - המאנצ'יזיות הטובות בעיר
| 6 חשיפות | 3/145
עכבר העיר, עכבר אוכל | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/11/2016 1:24 אבו שוקרי מגיעה לעיר
מסעדת החומוס המיתולוגית מאבו גוש חוגגת סניף חדש בלב הסצנה התל אביבית
| 6 חשיפות | 3/148
עכבר העיר, עכבר אוכל | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.