בלוג עדכונים: סגנון חיים
החזר מס לעצמאים הוא היבט חשוב של ניהול פיננסי למי שמנהל עסקים משלהם או עובדים כקבלנים עצמאיים. במערכות מס רבות, עצמאים נדרשים לשלם מסים על הכנסתם, בדומה לשכירים רגילים. עם זאת, אופי עבודתם מאפשר פעמים רבות ניכויים וזיכויים שונים, העלולים להביא להחזרי מס משמעותיים.עצמאים בדרך כלל משלמים מסים על סמך ההכנסה נטו שלהם, אשר מחושבת על ידי ניכוי הוצאות עסקיות מותרות מההכנסה ברוטו שלהם. הוצא...
תוכן שיווקי |
| 3 חשיפות | 1/5
אם יש לכם מסעדה אתם ללא ספק כבר יודעים שיש למקם מערכת מנדף במטבח כדי לעמוד בכללי בטיחות האש המקומיים והארציים, למען בטיחות העסק וכל השוהים בו. לא מספיק להתקין מערכת מנדף למטבח, יש גם לטפל בו כראוי בעזרת שירותי ניקוי מנדפים בחיפה.שירות ניקוי קולטי אדים למטבח מסחרי- למה זה הכרחי?למניעת התפשטות שמן, עשן ולכלוך במטבח ובמסעדה, מותקנת מערכת אוורור קולט אדים מעל משטחי הבישול. ברור שאם מנדף ב...
תוכן שיווקי |
| 4 חשיפות | 1/4
ברגע שרואים כמה קל להכין בורקס בבית פשוט חייבים לפתוח שולחן קטן ונחמד של בורקס גבינה, ירקות, ביצים קשות ומלפפונים חמוצים. יותר מזה באמת לא צריך. אז הנה תריסר ההצעות החמות שלנו
| 1 חשיפות | 2/2
תבשיל אסאדו שמכינים בשקית קוקי (אבל אף אחד לא צריך לדעת את זה), פילאף מנצח של אורז וירקות, רטטוי שחוגג בעוז את היופי של התזונה הים תיכונית וקינוח שאם יישאר ממנו משהו, יהיה טרי וטעים גם מחר ומחרתיים. מוכנים?
| 3/1
אם הצלחתם להשיג ירקות עלים תאילנדיים כמו פָּאק קָאנָה או פָָּאק בֻּונְג, השתמשו בהם. אם לא, אפשר להשתמש בירקות אחרים, כמו בוק צ'וי, ברוקולי מופרד לפרחים קטנים או עלי מנגולד. החומרים ל-2 מנות * 350 גרם ירק * 100 גרם פתיתי סויה + 1 כוס מים רותחים, או 200 גרם חלבון אחר (רידיפיין, טבעול אוThe post ירקות עלים, צ'ילי ושום מוקפצים עם פתיתי סויה first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 2 חשיפות | 2/2
גרסה טבעונית למנה שהגיעה לתאילנד מפרובינציית יונאן שבסין. החומרים ל-4 מנות * 200 גרם פתיתי סויה יבשים * 200 גרם טופו חתוך לקוביות (1X1 ס"מ) * 3-4 שיני שום * 3-4 צ'ילי תאילנדי אדום טרי קטן (אם אין, השתמשו בצ'ילי אדום טרי שיש בישראל) * 100 גרם עלי מנטה * 100 גרם עלי כוסברה *The post פתיתי סויה וטופו מוקפצים עם הל שחור ועשבי תיבול first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 2 חשיפות | 1/3
אפשר להכין את המרק עם סוגים שונים של בשר, לפי טעמכם האישי, ולהשתמש בו כבסיס למרקי איטריות. כדי להכין מרק איטריות מהציר מבשלים לחוד את האיטריות (אורז או חיטה) במים רותחים ומעבירים אותן לקערות מרק אישית. חולטים במים רותחים נבטי שעועית רק עד שהם מתחממים ומוסיפים לקערות, ומוזגים לכל קערה כוס אחת (או קצת יותר)The post מרק בשרי בסגנון יונאני מצפון תאילנד first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 2 חשיפות | 1/3
סופשנה טעים ונעים לכל קוראי הבלוג. מפה לשם הניוזלטר הזה קיים כבר שנה שלמה ואני די מרוצה מזה. החודש תמצאו כאן לא פחות מתשעה מתכונים חדשים, היכרות עם חומר גלם שחור וסקסי מאוד, סקירת שיטות להכנת ביצים חומות בסגנון אסיאתי והסבר לתופעה המוזרה של גושישים בחלב קוקוס מבושל. אפשר ומומלץ להירשם לניוזלטר ולקבל אותו במייל.The post ניוזלטר מס' 12, דצמבר 2023 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 2 חשיפות | 1/3
מנת ירק פופולרית בתיבול מתון, שאפשר להכין מחומרים שיש במזווה התאי הטיפוסי בלי לצאת לקניות. המרכיב העיקרי הוא עלי חרדל כבושים (pak kat dong, או באנגלית, Mustard greens), שאפשר להשיג ברוב החנויות למוצרים מהמזרח (דרגון, תאי סטור). המטרה היא לייצר מנה יבשה, ולשם כך מקפיצים את הירק הכבוש עד שהוא מאבד את רוב הנוזלים. הטיפולThe post עלי חרדל כבושים מוקפצים עם ביצה first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 3 חשיפות | 1/5
מאז פרוץ המלחמה בעלי עסקים רבים בצפון נקלעו לקשיים. במתחם דג על הדן, הכולל מסעדה מפורסמת, הפעילות עצרה לחלוטין. הבעלים, עינם אבישי: "הצירים מאוימים ואי אפשר לנסוע בהם, אין מיגוניות, החשמל נפל - ואין עם מי לדבר"
| 2 חשיפות | 2/2
כבר יותר מ-6 שנים שאנחנו עוקבים אחרי פועלן של קורל ושיר גורן, האחיות מאחורי בבקה בייקרי, שבינתיים פתחו כבר סניפים ברחבי הארץ ולאחרונה חנכו סניף נוסף בצפון דיזנגוף. אז אחרי הפרעצלים, הפיצות והמתוקים, בבקה משיקה גם טוסטים
| 2 חשיפות | 2/2
פיתה קריספית, פיתה שניצל - לא משנה איך תקראו לזה - בטוח נתקלתם בזה. על מה ולמה כל הרעש? מדובר בפיתה שעוברת טיגון עמוק כשהיא מצופה בפירורי לחם, ממש כמו שניצל, ולאחר מכן ממולאת בשווארמה (או דברים אחרים). הנה 6 מנות של פיתות קריספיות מאילת ועד נצרת, לטובת כל מי שפיתה רגילה כבר לא מספיקה לו
| 1 חשיפות | 1/2
זוכרים את קינוח המוצרלה עם הדבש והזעתר, שהגישו אי אז במסעדת דוד ויוסף? אז המסעדה כבר מזמן איננה, אבל מתברר שאת הקינוח עוד אפשר לאכול - במשאית האוכל של יוסי שטרית ממש ליד חיפה. כל הפרטים
| 2 חשיפות | 1/3
בית הקפה התל אביבי שמושך סלבס ומשפיעני אוכל, המסעדה החיפאית עם הנוף היפהפה, בר אוכל מסקרן ברעננה ויש גם עגלת קפה ופיצה בשוק הכרמל. עושים לכם קצת סדר במקומות החדשים - חדשות האוכל
| 1 חשיפות | 2/1
לימודים יכולים להיות לאורך החיים ולא רק לפני שמתחילים קריירה. עובדים רבים שמבינים שאפשר לשפר מיומנויות ולקבל כלים נוספים לעבודה שלהם מרוויחים מפעילויות שונות שמיועדות להם ולשיפור היכולות שלהם. ישנן סדנאות לעובדים שאפשר להתאים אותן בצורה ממוקדת לפי צורכי הארגון ויש סדנאות שמיועדות על מנת לשפר מיומנויות מסוימות שבעזרתן התפקוד של העובדים משתפר בה לומדים הרבה מאוד על היכולת האמיתי...
תוכן שיווקי |
| 4 חשיפות | 1/4
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.