נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

24/8/2017 1:55 מכורים לפיצה? בואו להתמודד על תחרות מלך הפיצה
אם נדמה לכם שאתם אלופים באכילת כמויות של פיצה, בואו להוכיח את זה בתחרות אכילת פיצות נושאת פרסים. אם הקיבולת שלכם אנושית יותר, אתם מוזמנים ליהנות ממשאיות של אוכל ביתי באשדוד, בת ים או ראשון לציון, מערב יווני באברטו בגדרה או משלל הצעות מגרות אחרות
| 8 חשיפות | 3/28
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/8/2017 21:23 בשבת הזו מתפנקים עם עוגת גלידה מטריפה
מתכון מעולה לאנשים שמנצחים את אוגוסט בסטייל
| 10 חשיפות | 3/89
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/8/2017 21:18 ביקור במזקקת הוויסקי מילק אנד האני ביפו
ברחוב התחיה 16 ביפו ניצבת מזקקת הוויסקי Milk & Honey. הסרטון צולם בסיור שנערך בין מתקני ייצור הוויסקי. במקום נערכים סיורים לקהל הרחב ויש גם מרכז מבקרים. לתאום ביקור 03-6320491. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט ביקור במזקקת הוויסקי מילק אנד האני ביפו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/146
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/8/2017 21:01 לפעמים הכי פשוט זה הכי טעים. למשל הפעם
כריך מוצרלה עם עגבניות, בזיליקום והרבה חמאה
| 6 חשיפות | 3/43
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/8/2017 2:24 ונאמר ראמן: אהרוני משיק שירות משלוחים חדש
למעלה משנתיים חלפו מאז פתח ישראל אהרוני את דוכן הראמן שלו בשרונה מרקט, וחצי שנה אחרי הסניף השני בלבונטין הוא סוף סוף מציע שירות משלוחים חדש לתפריט האסייתי הנהדר שלו. כמובן שלא חיכינו יותר מדי, ומיד הזמנו משלוח הביתה. המסקנות לפניכם
| 5 חשיפות | 3/25
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/8/2017 21:53 האם בישול ביצה קשה הוא הפיך?
הכנת ביצה קשה באופן מושלם דורשת דיוק רב. בישול למשך דקה מיותרת יגרום לחלבון להתקשות ולהפוך צמיגי ובישול קצר מדי יניב ביצה נוזלית. כיוון שקליפת הביצה אטומה, אין דרך קלה לעקוב אחר התקדמות הבישול ולעצור אותו בשנייה הנכונה. אבל מה אם היה אפשר לחזור לאחור ולרכך בחזרה ביצים שבושלו יתר על המידה?
| 5 חשיפות | 3/23
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/8/2017 21:27 תבנית מק אנד צ'יז שתרצו שתבוא איתכם לכל מקום
כולה פסטה, בשמל, גבינה ויוגורט, אבל כמה טעים
| 5 חשיפות | 2/26
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/8/2017 21:02 לוהט בחוץ? זו הפסטה שלכם להיום
פסטה קיצית עם זוקיני, עגבניות שרי ויין לבן
| 4 חשיפות | 2/23
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/8/2017 22:46 מילה משף: 5 טיפים שישדרגו לכם את הפסטה בבית
וגם מתכון נהדר שאפשר ליישם בו את הטיפים האלה
| 7 חשיפות | 2/26
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/8/2017 21:42 יצא וזה לא סוד: היין הישראלי שנבחר לאחד מ-250 היינות הטובים בעולם
באוקטובר הקרוב תתקיים בניו יורק תערוכת היין היוקרתית של מגזין היין המוביל "Wine Spectator". בין כל היינות הכי נחשבים יככב השנה גם יקב תבור הישראלי (בפעם השלישית, אבל מי סופר), והפעם עם יין סופה האדמתי והבועט. כמה יעלה לכם התענוג, אתם שואלים? אז זהו, שרק 85 שקלים לבקבוק
| 8 חשיפות | 3/19
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/8/2017 21:41 האם תאנים הן לא לגמרי טבעוניות?
יש פה הכל: מין, הקרבה, מערכת יחסים מופלאה והרסנית וגם סוף מתוק. כן, מסתבר שדרכי הרבייה של התאנים הן סיפור סוער במיוחד, שמוכיח מחדש עד כמה הטבע נפלא ואדיר אך גם מעלה סימני שאלה בנוגע לתוצר הסופי, שעשוי להכיל צרעות שמתו בתוך הפרי. רגע לפני ה"איכס", תקראו עד הסוף
| 6 חשיפות | 3/73
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/8/2017 14:50 הקוארטט מהרי יהודה
ארבעה יקבים ממטה יהודה, קסטל, פלם, צרעה וספרה התאחדו כדי לשווק יינותיהם יחד בחו”ל, תחת סיפור אזור יהודה. צילם ישראל פרקר . www.winesisrael.comהפוסט הקוארטט מהרי יהודה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/119
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/8/2017 0:38 מוקפץ יפני שיטלטל לכם את המחבת בכלום עבודה
מיסו, מירין, ים ג'ינג'ר, ובמקום העוף? שייטל
| 4 חשיפות | 3/32
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/8/2017 21:59 6 דברים שלמדנו מהאיטלקים
חושבים שאתם יודעים מה זה אנטיפסטי? ובכן, חברים, תחשבו שוב. למעשה, הרבה ממה שאנחנו חושבים על אוכל איטלקי רחוק מלהיות אמיתי - והאמת מורכבת ויפהפייה בהרבה. בואו, תקראו, מבטיחים שזה יפתח לכם את התיאבון
| 6 חשיפות | 3/42
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/8/2017 3:19 סוסו אנד סאנס יוצאים מתל אביב
הוא התחיל כבוטקה קטנטן בפאתי שדרות רוטשילד, התפתח לסניף נוסף וגדול יותר בעיר, ועכשיו מתברר שבחודשים הקרובים הוא מתוכנן להפוך לרשת עם סניפים גם בחולון וברמת השרון. סוסו אנד סאנס של עומר מילר עושה קולות של אימפריה, ואנחנו הראשונים לפרגן (ויש גם כמה מילים אישיות לשף)
| 5 חשיפות | 3/39
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.