נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

21/8/2017 0:38 מוקפץ יפני שיטלטל לכם את המחבת בכלום עבודה
מיסו, מירין, ים ג'ינג'ר, ובמקום העוף? שייטל
| 4 חשיפות | 3/37
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/8/2017 21:59 6 דברים שלמדנו מהאיטלקים
חושבים שאתם יודעים מה זה אנטיפסטי? ובכן, חברים, תחשבו שוב. למעשה, הרבה ממה שאנחנו חושבים על אוכל איטלקי רחוק מלהיות אמיתי - והאמת מורכבת ויפהפייה בהרבה. בואו, תקראו, מבטיחים שזה יפתח לכם את התיאבון
| 6 חשיפות | 3/42
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/8/2017 3:19 סוסו אנד סאנס יוצאים מתל אביב
הוא התחיל כבוטקה קטנטן בפאתי שדרות רוטשילד, התפתח לסניף נוסף וגדול יותר בעיר, ועכשיו מתברר שבחודשים הקרובים הוא מתוכנן להפוך לרשת עם סניפים גם בחולון וברמת השרון. סוסו אנד סאנס של עומר מילר עושה קולות של אימפריה, ואנחנו הראשונים לפרגן (ויש גם כמה מילים אישיות לשף)
| 6 חשיפות | 3/39
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/8/2017 1:13 אז בכמה מסעדות אכלתם? סיכום התוצאות
קודם כל, אנחנו רוצים להגיד לכם כל הכבוד. גם אם הרבה מכם עדיין צריכים לעבוד קשה בשביל התואר פודי - הנתונים של המשאל שלנו מראים שאתם אוהבים אוכל אהבת אמת, ועל זה אנחנו אוהבים אתכם בחזרה מאוד מאוד. אז איזו מסעדה קיבלה הכי הרבה הצבעות, וכמה אחרות התקשרו לנזוף בנו על שאינן ברשימה?
| 2 חשיפות | 3/35
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/8/2017 0:57 ביקור ביקב רמת נגב
ביקב רמת נגב, הנמצא סמוך לגבול עם מצרים, מייצרים יינות בעלי אופי מדברי מכרמים הגדלים בקדש ברנע שבנגב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב רמת נגב הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/133
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/8/2017 23:53 12 מתכוני הנשנושים שאנחנו הכי אוהבים
אנחנו לא יודעים אם זה החופש, החום, או השילוב של השניים - אבל סופית הפסקנו לאכול. אל דאגה, אנחנו ממש לא מאלה שמגלים בערב שהם שכחו מארוחת הצהריים, זה רק שקצנו במנות אמיתיות שאשכרה מבשלים ואוכלים. מהיום אנחנו מנשנשים. וברוך השם, יש לנו הרבה מה, והכל טעים
| 8 חשיפות | 3/28
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/8/2017 3:38 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
הסלטים הכי טובים שלנו, לחמניות ביתיות ועוד
| 5 חשיפות | 3/24
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/8/2017 2:10 רק בישראל: תעודת הכשרות נשללה בגלל אספרגוס
השבוע נשללה תעודת הכשרות של סניף מעלה אדומים של סושי רחביה, משום שנטען שהאספרגוס במקום אינו עומד בתנאי הכשרות הנדרשים. תגובתו של הבעלים לא איחרה להגיע, ושפים רבים מיהרו להתייצב לצדו
| 5 חשיפות | 3/68
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/8/2017 21:40 12 דברים מופלאים לעשות עם עוגיות אוראו
האוראו היא מלכת העוגיות הבלתי מעורערת, וזה לא פלא שאנשים מסביב לעולם עושים איתה דברים שלא חלמנו. ריכזנו כאן רק את הדברים הסופר-קלים, כאלה שאנחנו יודעים שפשוט תהיו חייבים לנסות. נגיד, טראפלס אוראו? אז זה סיפור של 10 דקות עבודה
| 6 חשיפות | 3/89
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/8/2017 21:12 הנה לכם טיפ אפייה מנצח שלא תמצאו בספרים
לא נחזיק אתכם במתח: במקום לשמן את תבנית העוגה ואז לפזר קמח - תפזרו סוכר. גם תוכלו להיפרד לנצח מגושי הקמח המבאסים בתחתית העוגה, וגם תרוויחו מעטה קראנצ'י ומתוק בלי אקסטרה עבודה
| 3 חשיפות | 3/42
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/8/2017 20:10 מוזס סוגרת את החופש עם מבצעים על ארוחות הילדים
החופש הגדול בשיאו ואפשר כבר להרגיש את ספטמבר מעבר לפינה: במוזס יוצאים במבצעים חדשים לילדים, במסעדת החצר משיקים תפריט עסקיות חדש, בגראג' מתכננים ערב קוקטיילים מושחתים ובפריים מגישים תפריט סושי חדש. כל חדשות האוכל לקראת סוף השבוע
| 10 חשיפות | 3/54
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/8/2017 23:40 ביי שרונה: מסעדת פושון בישראל נסגרת סופית
אחרי פתיחה מתוקשרת במיוחד ותור ארוך שהשתרך במקום בתחילת הדרך, מסעדת פושון בישראל נסגרת לצמיתות. מעבר למסעדה, גם חנות המותג הצרפתי בישראל תיסגר, ומה שנשאר לחובבי המקרונים מארץ הטריקולור הם דוכני המותג שצפויים להיפתח בקניונים שונים ברחבי הארץ
| 7 חשיפות | 3/87
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/8/2017 21:35 שדרוג מושחת: טוסט הגבינה של מריו בטאלי
השבוע נתקלנו בטיפ יד ראשונה משף מפורסם: מריו בטאלי הגיע להתארח בתוכנית בישול והחליט לשתף את הצופים דווקא במתכון לטוסט גבינה. מה כבר אפשר לעשות לטוסט גבינה שעוד לא עשיתם? ובכן, מסתבר שאפשר, וזה מפנק במיוחד
| 5 חשיפות | 2/20
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/8/2017 21:32 למה לקנות לחמניות בית ספר אם אפשר להכין לבד?
מתכון נהדר ללחמניות שהילדים על בטוח יאהבו
| 6 חשיפות | 3/17
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/8/2017 21:23 הכי בבית העולם: כרוב ממולא בסגנון גלילי
מתכון אחר ומיוחד לאחת המנות הכי אהובות שיש
| 5 חשיפות | 3/41
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.