נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

31/12 4:17 יָאם קֻונְצֹ'יאֶנְג, סלט מלפפון עם נקניק סיני מתוק
שילוב מושלם של מתיקות הנקניק עם חמיצות מרעננת של מיץ ליים ועקיצה קטנה של צ'ילי טרי. יש לסלט הזה גרסאות מינימליסטיות שכוללות רק מלפפון, סלרי סיני ונקניק, ויש כאלה (כמו בתמונה למטה) שכוללות ירקות נוספים, כמו גזר, עגבניות, בצל ובזיליקום. לקח לי הרבה זמן והרבה נקניק שרוף כדי להבין שצריך להספיג אותו במים תוך כדיThe post יָאם קֻונְצֹ'יאֶנְג, סלט מלפפון עם נקניק סיני מתוק first appeared on סאנוק, בלוג על ...
עדי | | 2 חשיפות | 1/2
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/12 4:17 נקניק קֻונְצ'יאָנְג מוקפץ עם ירקות עלים, צ'ילי ושום
המרכיב הבשרי כאן הוא קֻונְצ'יאָנְג, נקניק סיני מתוק שנעשה פופולרי מאוד גם בתאילנד. אפשר להכין אותו בבית בלי להסתבך יותר מדי. אם יש לכם גישה לירקות עלים תאילנדיים כמו פאק קאנה או פאק בונג, השתמשו בהם. אם לא, אפשר להשתמש בירקות אחרים, כמו בוק צ'וי, ברוקולי מופרד לפרחים קטנים, או עלי מנגולד. החומרים ל-2 מנותThe post נקניק קֻונְצ'יאָנְג מוקפץ עם ירקות עלים, צ'ילי ושום first appeared on סאנוק, בלוג על אוכ...
עדי | | 2 חשיפות | 2/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/12 4:18 ירקות עלים, צ'ילי ושום מוקפצים עם פתיתי סויה
אם הצלחתם להשיג ירקות עלים תאילנדיים כמו פָּאק קָאנָה או פָָּאק בֻּונְג, השתמשו בהם. אם לא, אפשר להשתמש בירקות אחרים, כמו בוק צ'וי, ברוקולי מופרד לפרחים קטנים או עלי מנגולד. החומרים ל-2 מנות * 350 גרם ירק * 100 גרם פתיתי סויה + 1 כוס מים רותחים, או 200 גרם חלבון אחר (רידיפיין, טבעול אוThe post ירקות עלים, צ'ילי ושום מוקפצים עם פתיתי סויה first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 2 חשיפות | 2/4
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/12 4:18 בקר יונאני מוקפץ עם הל שחור ועשבים
זהו מתכון שאפשר למצוא בצפון תאילנד, באדיבות תושבים שהגיעו לאיזור מפרובינציית יונאן שבסין. אפשר לראות בו גרסה סינית לפאד קרפאו – מוקפץ עם בזיליקום קדוש – המאכל הכי פופולרי בתאילנד. האמריקאי שמדגים את המתכון בווידאו שלמטה הוא חלק מצמד שכולל אשה סינית. היא מספקת את האותנטיות לערוץ שלהם, שעוסק לרוב באוכל סיני. הוא מציע למיThe post בקר יונאני מוקפץ עם הל שחור ועשבים first appeared on סאנוק, בלוג ...
עדי | | 2 חשיפות | 1/2
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/12 4:39 ניוזלטר מס' 12, דצמבר 2023
סופשנה טעים ונעים לכל קוראי הבלוג. מפה לשם הניוזלטר הזה קיים כבר שנה שלמה ואני די מרוצה מזה. החודש תמצאו כאן לא פחות מתשעה מתכונים חדשים, היכרות עם חומר גלם שחור וסקסי מאוד, סקירת שיטות להכנת ביצים חומות בסגנון אסיאתי והסבר לתופעה המוזרה של גושישים בחלב קוקוס מבושל. אפשר ומומלץ להירשם לניוזלטר ולקבל אותו במייל.The post ניוזלטר מס' 12, דצמבר 2023 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 2 חשיפות | 2/4
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/3 10:08 סדנאות אפריל 2024. לבשל כמו משפחה תאילנדית
השנה קבעתי שני תאריכים לסדנאות בשריות. בכל סדנה אלמד 4 מתכונים. אורך הסדנה כ-4 שעות. המחיר הוא 350 שקל למשתתפ.ת, 650 שקל לזוג. כדי להירשם שילחו לי מייל (adi.sanook@gmail.com) וכיתבו לאיזו מהסדנאות אתם מעוניינים להגיע. מספר המקומות מוגבל אז כדאי להזדרז. כמו בשנים קודמות, נבשל כמו משפחה תאילנדית: כל ההכנות ייעשו על ידי המשתתפים, והבישולThe post סדנאות אפריל 2024. לבשל כמו משפחה תאילנדית first appeared on סאנוק, בלוג...
עדי | | 2 חשיפות | 3/9
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/3 18:42 בואו לבשל איתי אוכל תאי טבעוני
סדנה טבעונית, יום שני 15.4 בשעה 18:00 בתל אביב אורך הסדנה כ-4 שעות ובמהלכה אלמד 4 מתכונים. הסדנה תתנהל כמו משפחה תאילנדית שמבשלת ביחד. נכין מטבל קשיו ולמון גראס מצפון תאילנד ונלמד איך מכינים סוגים שונים של אורז דביק שיוגשו עם המטבל: אורז דביק צהוב מועשר בחלב קוקוס וטופינג פריך, ואורז דביק לבן פשוט. נכיןThe post בואו לבשל איתי אוכל תאי טבעוני first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 2 חשיפות | 3/10
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/3 22:30 ניוזלטר מס' 15, מרץ 2024
שלום ואהבה לקוראי הניוזלטר. במהלך אפריל אגיע לביקור בישראל ואערוך שלוש סדנאות, אחת מהן טבעונית. אם אתם רוצים להירשם כיתבו אלי adi.sanook@gmail.com וציינו באיזו מהסדנאות אתם מעוניינים. סדנה טבעונית בנס ציונה, יום שישי 12.4 בשעה 10:00 אורך הסדנה כ-4 שעות ובמהלכה אלמד 4 מתכונים. השנה אתמקד במשפחת מנות שנחשפת בפני אנשים לא תאילנדים רק לעיתיםThe post ניוזלטר מס' 15, מרץ 2024 first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 2 חשיפות | 3/10
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/9/2016 21:48 שעה של עבודה: עוגת שכבות וניל לוטוס ותפוחים
חגיגה של שילוב טעמים לכבוד ערב ראש השנה
| 2 חשיפות | 2/21
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/10/2016 7:03 מהר לפני שייגמר: טארט אפרסמון וגבינה
פאי פירות עונתי ומקסים, שמתאים בדיוק לעכשיו
| 2 חשיפות | 2/30
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/10/2016 2:24 מתכוננים לשעון חורף: חמין מקרוני ועוף
זה בדיוק הזמן להכין את המשפחה והתנור
| 2 חשיפות | 3/29
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/10/2016 2:13 מבשלים חכם: מוח עגל
מתכון קלאסי של יהונתן ביטון
| 2 חשיפות | 3/44
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/11/2016 5:08 פסטה ברוטב תרד עם בצל ושמן זית
מתכון נוסטלגי של דיאנה רחמי
| 2 חשיפות | 3/28
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/11/2016 1:08 בצלים ממולאים בבשר וקוסקוס
מנה שעושה חשק להעמיד סיר ושירד כבר גשם
| 2 חשיפות | 3/19
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/4/2017 21:24 לחמניות גבינה צהובה שיפילו אתכם מהרגליים
ארז קומרובסקי עם מתכון שאי אפשר להיכשל איתו
| 2 חשיפות | 3/25
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.