נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

31/12/2019 21:15 הבראנץ' החדש שכדאי לכם להכיר
בראנץ' באייבי הוא הפינוק האולטימטיבי לסופ"ש: מאפים מיוחדים, מנות קלאסיות בטוויסט מקומי ומקורי של האחים דוקטור וקוקטיילים מושקעים שישלחו אתכם לשנת צהריים מתוקה שבעים ומרוצים. וזה לא הכל, באייבי עשו לאחרונה מהפך אקולוגי שגם יותיר אתכם עם מצפון נקי יותר. מה עוד צריך?
| 17 חשיפות | 3/115
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/12/2019 19:10 שלושה שבועות בתאילנד – פרק 3: מֶה סַאלוֹנְג
אין לי מושג איך ומתי פיתחתי חולשה כה קשה לאסתטיקה סינית. ייתכן שהזרעים נטמנו עוד בשנות ה-90, כשהתחלתי לצפות באדיקות בסרטי קונג פו, מנהג שאני משמרת עד היום. גיליתי שאני מבלה יותר זמן במקדשים סיניים מאשר בבודהיסטים, ומצלמת בהם יותר תמונות. יש לי אוסף ענקי של צילומי דלתות סיניות, לא רק ממקדשים, שאני מדפדפת בו
| 12 חשיפות | 3/174
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/12/2019 5:13 אביב משה עוזב את מסעדת מסה אחרי 15 שנים
רק לפני חודשיים השף יוסי שטרית ומסעדות משייה וקיטשן מרקט נפרדו, והנה עוד פרידה דרמטית בזירת הקולינריה המקומית: השף אביב משה נפרד ממסעדת מסה היוקרתית אחרי 15 שנים. את התפריט אגב, הוא דווקא משאיר: "אני מלווה את הצוות שנשאר לכל מה שצריך, זה מקום שחשוב לי"
| 12 חשיפות | 3/104
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/12/2019 21:00 מסעדה חדשה ומבטיחה בתל אביב
למה היא מבטיחה? כי השף שלה, דן שמולוביץ', פתח בעבר את אחת ממסעדות הדגים הטובות והמוערכות שפעלו בארץ, סבידה העכואית, שנסגרה לפני שנה. במסעדת שאראק החדשה שמולביץ' חבר לשני שחקים מוכרים שעשו הסבה, ויחד הם פתחו מסעדת דגים קטנה ומתוקה ברחוב בן יהודה בת"א
| 12 חשיפות | 3/113
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/12/2019 21:00 המסעדה החדשה בגבעתיים ששווה להכיר
השף לשעבר של מינה טומיי, משה בדישי, חוזר למטבח האסייתי עם פרויקט חדש בגבעתיים: מסעדת פאפאסאן. בדישי חבר לשני שותפים שכבר בקיאים בסצינה הגבעתיימית, ויחד הם הקימו בלב העיר מסעדה שמציעה תפריט מגוון עם מנות לרציניים וגם סושי או מנות פחות מחייבות
| 11 חשיפות | 3/60
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/12/2019 0:10 מה קרה כשנתנו למורן אטיאס לטעום רגל קרושה?
תפסנו את הדוגמנית והשחקנית האהובה מאחורי הקלעים של תוכנית הבוקר, וגרמנו לה להתעמת עם שלל מאכלים רוסיים מסורתיים שהם לא בדיוק חלק מהשגרה שלה. האמת? התגובה שלה הוציאה אותה מלכה אמיתית
| 14 חשיפות | 3/106
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/12/2019 4:30 חדשות האוכל של השבוע
קינוחים מטריפים מבוססי שמן זית ביקב תשבי, גלידות חדשות ביטבתה, סיורים קולינריים ברמת הגולן למי שהולך לקפוץ בשלג, תפריט מרקים חורפיים באווה ספי וגם המבורגרייה חדשה בירושלים ועוד כמה חדשות אוכל מעוררות תיאבון
| 14 חשיפות | 3/119
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/12/2019 21:00 5 מתכונים לארוחת שבת חורפית
בכזה מזג אוויר אנחנו כמובן מתחילים במרק מהביל. נמשיך עם רבע עוף שרק נראה תמים, אבל הוא ממולא בכל טוב, לידו נשים אורז צהוב עדין וטעים וסלט טורקי שייתן קיק פיקנטי וצבע. לקינוח? שתי אהבות גדולות שמשתלבות ביחד לכדי עוגה אחת מושלמת ואפילו פרווה
| 12 חשיפות | 3/107
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/12/2019 1:45 הקרפ הזה יפיל אתכם מהרגליים
השף זונדר לקח גם את המנה הזאת צעד אחד קדימה עם גרסה יצירתית וטוויסט מודרני על בסיס אגסים אותם הוא בישל בתה רויבוש בטכניקת בישול בוואקום שנקראת סו-וויד. כל זאת לצד קרם פרש, פטל קריספי מיובש בהקפאה וקרם קטיפתי העשוי מהמשקה פיוז-טי שבושל עם אגוזי טונקה ודבש לו הוא קרא FUZE CREAM
| 11 חשיפות | 3/124
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/12/2019 22:41 הקרפרי המקומי שיגרום לכם להרגיש צרפתים אמיתיים
כבר ארבע שנים ברציפות מוכיחים במסעדת ברטון שהקונספט של מסעדה על טהרת הקרפים הוא סוס מנצח. עם מגוון רחב של טעמים בגזרת המלוחים והמתוקים ובאז אינסופי, לא פלא שהיא קיבלה מנת מחווה משלה הישר מהמטבח המודרני
| 9 חשיפות | 3/93
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/12/2019 22:51 האיטלקית שתגרום לכם להרגיש במרכז ארץ המגף
אחרי הצלחה מסחררת של המסעדה הראשונה והשניה, החליטו ברשת רוסטיקו לפתוח את המסעדה השלישית – "פיאצה רוסטיקו". החידוש שמביאה המסעדה הוא אווירת הקז'ואל שמאפיינת את המקום לצד מנות עשירות ומפתיעות. כל זה לא הפריע לשף זונדר להכניס עוד קצת אקשן לאחת המנות
| 12 חשיפות | 2/41
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/12/2019 22:29 המסעדה שהביאה למיינסטרים את המנה הכי פופולרית בישראל
מסעדת עראיס בשרונה מרקט מציעה הרבה יותר מפיתה עם בשר. המקום שמעניק חוויית בשרים עשירה ומגוונת שם לעצמו למטרה לשמור על האיכות, הטריות והפשטות. אז מה קרה כשהבאנו שף מודרני שהכניס לאחת המנות נופך קצת יותר חדשני? רק נרמוז שאף אחד לא יצא משם רעב
| 10 חשיפות | 2/43
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/12/2019 21:15 5 טיפים חשובים לטיגון מוצלח
אם אתם חוששים שנטיף לכם מוסר על כמה שטיגון זה רע, וננסה לשכנע אתכם לעבור מיידית לאידוי כי זה כל כך יותר בריא - אז לא. אנחנו יודעים כמה טיגון יכול להיות טעים, אנחנו יודעים שאין לו באמת תחליף ואנחנו יודעים שחנוכה עכשיו, וזה רק 8 ימים בשנה
| 11 חשיפות | 2/27
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/12/2019 21:10 היום שאחרי חנוכה
אחרי שמונה ימים שסיר השמן לא הפסיק לתת עבודה, עכשיו הגיע הזמן לעשות את הבחירה האחראית ולהכין אוכל עשיר בערכים תזונתיים. בשביל זה אספנו כמה מתכונים מעולים למנות מאודות (חצילים, ביצים, ירקות, דג, קציצות ועוד) שכוללים את כל ההסברים שתצטרכו
| 6 חשיפות | 3/26
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/12/2019 4:30 5 מתכונים שווים ללביבות בטטה
מתעצלים להתמסר ללביבות הבטטה האגדיות של אורנה ואלה? הכל בסדר, יש עוד מתכונים טובים בים - ודגנו לכם 4 מהם. בוחרים לדבוק במיתולוגיה? גם המתכון של אורנה ואלה מחכה לכם כאן, עם שלל תמונות והסברים צעד אחר צעד
| 7 חשיפות | 3/102
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.