בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/2007
(
5
4
3
2
1
)
שף בדרכים עם אורי ארנולד, יקב שטרן • מתכון לעוף ביין – קוֹק או וון.The post שף בדרכים עם אורי ארנולד, יקב שטרן • מתכון לעוף ביין – קוֹק או וון. appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/69
סוגרים חודש ביקב שורק יקב שורק בית ספר לעשיית יין, פותח את שעריו לקהל הרחב: בכל סוף שבוע אחרון בחודש, עם פעילות חוויתית חדשה מעולם היין. החודש הקהל מוזמן לחגיגה של פעם בבציר ביקב שורק הזדמנות...
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/116
4 קפה חם וטרי 1 ליקר קפה 1 טקילה 1 שמנת מוקצפת (לא חובה) פתיתי קינמון או מקל קינמון (למי שאוהב) אבקת שוקו לקישוט (לא חובה) הכנה: למזוג את הקפה, הטקילה וליקר הקפה לכוס...הפוסט קפה בסגנון מקסיקני הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/116
לקראת חג הפסח אירח שף אמיר מרקוביץ ממסעדת איטלקיה בתחנה את שף יואב בר ממסעדת מאראבו וביחד הכינו מתכון חגיגי: דג מוסר ים ביין לבן לפי מתכון שהביא איתו יואב.הפוסט מתכון (לא רק) לפסח: דג מוסר ים ביין לבן / איטלקיה בתחנה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/149
1/3 ברנדי 1/3 וויסקי 1/3 ג’ין 1/3 וודקה 1/3 רום 1/3 בורבון 1/3 קוואנטרו 1/3 ליים (עדיף טרי, אם לא אפשר חמוץ-מתוק) סודה עד סוף הכוס הוראות הכנה: לנער את האלכוהול עם קרח בשייקר...הפוסט איי קיי 47 (קלצ’ניקוב) הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/144
אסף ודר’ יאיר מרגלית מספרים על יקב מרגלית ועל יינותיו החדשים. צילם ישראל פרקרהפוסט עם אסף ודר’ יאיר מרגלית מיקב מרגלית הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/271
1/2 וודקה 1/2 אמארטו 1/2 תערובת סאוור (חמוץ-מתוק) 1/2 מיץ אננס הוראות הכנה: לנער בשייקר עם קרח ולסנן לכוס שוט של שתי מנות.הפוסט צ’יל אמארטו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/91
קוקטייל רצחני עם תכולת אלכוהול גבוהה, כוס אחת תשאיר אתכם במצב חייזרי בעלילהפוסט חייזר הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/161
הכנת ליקר דומדמניות שחורות לפי שיטה מאוד מושקעת שמאפשרת לנו לקבל מקסימום טעם וצבע מהפרי. השיטה הזאת מתאימה לכל פרות יער שיש להם קליפה. במשך השרייה אל תוך הפרות דרך קליפה נכנס אלכוהול ובמיוחד...הפוסט הכנת ליקר דומדמניות שחורות – שיטה מושקעת שמתאימה לפרות יער עם קליפות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/127
האגרונומית מיכל אקרמן והיינן אור נדבך, מיקב תבור, מספרים על יינות היקב. ספטמבר 2016. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט עם יינות יקב תבור הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/114
היינן ערן פיק , מיקב צרעה, מרצה על הקשר בין מדע ליין טוב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט יין למה מדע? ערן פיק בהרצאה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/142
הפוסט הכנת ליקר ווישניאק 2017 הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/145
ארבעה יקבים ממטה יהודה, קסטל, פלם, צרעה וספרה התאחדו כדי לשווק יינותיהם יחד בחו”ל, תחת סיפור אזור יהודה. צילם ישראל פרקר . www.winesisrael.comהפוסט הקוארטט מהרי יהודה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/119
ראש הזיקוק – החלק הזה מכיל אחוזי כוהל גבוהים מאוד אך בעיקר מסוג אצטון, ומתנול הידוע כרעיל ובגלל זה לא ראוי לשתייה. ראש הזיקוק מופרד ושימושו כאלכוהול טכני בלבד לדוגמא: 1) ניקוי של משהוא...הפוסט מה זה “ראש” הזיקוק? – ייצור אלכוהול ביתי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/129
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה DV10 תרבותיים אני משתמש בקליפות של ענבים (גפת) שנשאר אצלי מהכנת יין את הסוכר אינברטי נותן טעמים ועדינות מסוימת לתוצר הסופי, תסיסה...The post גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה תרבותיים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/139
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.