נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/2007 ( 5 4 3 2 1 )
6/12/2022 15:15 שף בדרכים עם אורי ארנולד, יקב שטרן • מתכון לעוף ביין – קוֹק או וון.
שף בדרכים עם אורי ארנולד, יקב שטרן • מתכון לעוף ביין – קוֹק או וון.The post שף בדרכים עם אורי ארנולד, יקב שטרן • מתכון לעוף ביין – קוֹק או וון. appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/69
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/8/2016 7:39 חגיגה של פעם בבציר ביקב שורק
סוגרים חודש ביקב שורק יקב שורק בית ספר לעשיית יין,  פותח את שעריו לקהל הרחב:  בכל סוף שבוע אחרון בחודש,  עם פעילות חוויתית חדשה מעולם היין.  החודש הקהל מוזמן לחגיגה של פעם בבציר ביקב שורק הזדמנות...
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/116
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/3/2017 9:58 קפה בסגנון מקסיקני
4 קפה חם וטרי 1 ליקר קפה 1 טקילה 1 שמנת מוקצפת (לא חובה) פתיתי קינמון או מקל קינמון (למי שאוהב) אבקת שוקו לקישוט (לא חובה) הכנה: למזוג את הקפה, הטקילה וליקר הקפה לכוס...הפוסט קפה בסגנון מקסיקני הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/116
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/7/2017 3:22 מתכון (לא רק) לפסח: דג מוסר ים ביין לבן / איטלקיה בתחנה
לקראת חג הפסח אירח שף אמיר מרקוביץ ממסעדת איטלקיה בתחנה את שף יואב בר ממסעדת מאראבו וביחד הכינו מתכון חגיגי: דג מוסר ים ביין לבן לפי מתכון שהביא איתו יואב.הפוסט מתכון (לא רק) לפסח: דג מוסר ים ביין לבן / איטלקיה בתחנה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/149
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/3/2017 1:09 איי קיי 47 (קלצ’ניקוב)
1/3 ברנדי 1/3 וויסקי 1/3 ג’ין 1/3 וודקה 1/3 רום 1/3 בורבון 1/3 קוואנטרו 1/3 ליים (עדיף טרי, אם לא אפשר חמוץ-מתוק) סודה עד סוף הכוס הוראות הכנה: לנער את האלכוהול עם קרח בשייקר...הפוסט איי קיי 47 (קלצ’ניקוב) הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/144
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/4/2017 16:50 עם אסף ודר’ יאיר מרגלית מיקב מרגלית
אסף ודר’ יאיר מרגלית מספרים על יקב מרגלית ועל יינותיו החדשים. צילם ישראל פרקרהפוסט עם אסף ודר’ יאיר מרגלית מיקב מרגלית הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/271
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/4/2017 22:12 צ’יל אמארטו
1/2 וודקה 1/2 אמארטו 1/2 תערובת סאוור (חמוץ-מתוק) 1/2 מיץ אננס הוראות הכנה: לנער בשייקר עם קרח ולסנן לכוס שוט של שתי מנות.הפוסט צ’יל אמארטו הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/91
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/4/2017 1:56 חייזר
קוקטייל רצחני עם תכולת אלכוהול גבוהה, כוס אחת תשאיר אתכם במצב חייזרי בעלילהפוסט חייזר הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/161
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/4/2017 1:21 הכנת ליקר דומדמניות שחורות – שיטה מושקעת שמתאימה לפרות יער עם קליפות
הכנת ליקר דומדמניות שחורות לפי שיטה מאוד מושקעת שמאפשרת לנו לקבל מקסימום טעם וצבע מהפרי. השיטה הזאת מתאימה לכל פרות יער שיש להם קליפה. במשך השרייה אל תוך הפרות דרך קליפה נכנס אלכוהול ובמיוחד...הפוסט הכנת ליקר דומדמניות שחורות – שיטה מושקעת שמתאימה לפרות יער עם קליפות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/127
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/4/2017 11:04 עם יינות יקב תבור
האגרונומית מיכל אקרמן והיינן אור נדבך, מיקב תבור, מספרים על יינות היקב. ספטמבר 2016. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט עם יינות יקב תבור הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/114
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/5/2017 8:09 יין למה מדע? ערן פיק בהרצאה
היינן ערן פיק , מיקב צרעה, מרצה על הקשר בין מדע ליין טוב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט יין למה מדע? ערן פיק בהרצאה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/142
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/7/2017 3:28 הכנת ליקר ווישניאק 2017
הפוסט הכנת ליקר ווישניאק 2017 הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/145
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/8/2017 14:50 הקוארטט מהרי יהודה
ארבעה יקבים ממטה יהודה, קסטל, פלם, צרעה וספרה התאחדו כדי לשווק יינותיהם יחד בחו”ל, תחת סיפור אזור יהודה. צילם ישראל פרקר . www.winesisrael.comהפוסט הקוארטט מהרי יהודה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/119
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/9/2017 13:00 מה זה “ראש” הזיקוק? – ייצור אלכוהול ביתי
ראש הזיקוק – החלק הזה מכיל אחוזי כוהל גבוהים מאוד אך בעיקר מסוג אצטון, ומתנול הידוע כרעיל ובגלל זה לא ראוי לשתייה. ראש הזיקוק מופרד ושימושו כאלכוהול טכני בלבד לדוגמא: 1) ניקוי של משהוא...הפוסט מה זה “ראש” הזיקוק? – ייצור אלכוהול ביתי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/129
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/11/2018 6:35 גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה תרבותיים
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה DV10 תרבותיים אני משתמש בקליפות של ענבים (גפת) שנשאר אצלי מהכנת יין את הסוכר אינברטי נותן טעמים ועדינות מסוימת לתוצר הסופי, תסיסה...The post גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה תרבותיים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/139
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.