נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/2007 ( 5 4 3 2 1 )
19/2/2018 3:37 הכנת תמד MEAD לא מבושל – לפי שיטת טרויניאק
טרויניאק (Trójniak) – תמד פולני המכיל כמות כפולה של מים לכל כמות דבש. הפעם אני מכין תמד לא מבושל וזה נותן עוד יותר טעמים של הדבש ו...
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/179
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/10/2018 5:53 יין שני – מה זה? משקה או תסיסה, לשתות או לזקק?
יין שני זה בעצם פתרון זול לקבל יין נוסף (מהקליפות ושאריות של היין) שהוא יהיה יותר קליל ותהליך תעבור יותר מהר (עד הביקבוק) ניתן חופשי לשלוט על רמת האלכוהוליות, מתיקות וסוכרים בהכנה (הרי אנחנו...The post יין שני – מה זה? משקה או תסיסה, לשתות או לזקק? appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/171
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/3/2019 8:21 אוצרות יין 2019
מתחם “אוצרות יין”, בתערוכת היין סומלייה, הוקם על מנת לספק חשיפה ליקבים שבדרך כלל מדירים את רגלם מתערוכת היין הארצית. המיזם מאגד 12 יקבים ומציג 2 יינות של כל אחד מהם. זו הזדמנות מצוינת...The post אוצרות יין 2019 appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/143
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/3/2019 13:03 אוצרות יין 2019
מתחם “אוצרות יין”, בתערוכת היין סומלייה, הוקם על מנת לספק חשיפה ליקבים שבדרך כלל מדירים את רגלם מתערוכת היין הארצית. המיזם מאגד 12 יקבים ומציג 2 יינות של כל אחד מהם. זו הזדמנות מצוינת...The post אוצרות יין 2019 appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/154
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/2/2020 15:50 Beställ Vermox Bästa Pris. Bästa priserna
Beställ Vermox Bästa Pris Gradering 4.3 stjärnor, baserat på 131 användare kommentarer Dahlgren ska även träffa och samtala med av växthusgaser i atmosfären borde vara gynnsamt. En besvikelse, anser Svenskt Näringsliv och Företagarna, skydda...The post Beställ Vermox Bästa Pris. Bästa priserna appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
nimi | | 11 חשיפות | 3/203
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/12/2022 15:15 שף בדרכים עם אורי ארנולד, יקב שטרן • מתכון לעוף ביין – קוֹק או וון.
שף בדרכים עם אורי ארנולד, יקב שטרן • מתכון לעוף ביין – קוֹק או וון.The post שף בדרכים עם אורי ארנולד, יקב שטרן • מתכון לעוף ביין – קוֹק או וון. appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/69
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/5/2016 6:03 יריד היקבים הביתיים השמיני ביקב שורק
הזמנה ליריד יקבים ביתיים ביקב שורק
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/173
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/5/2017 8:09 יין למה מדע? ערן פיק בהרצאה
היינן ערן פיק , מיקב צרעה, מרצה על הקשר בין מדע ליין טוב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט יין למה מדע? ערן פיק בהרצאה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/147
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/6/2017 2:50 רוטב יין מצומצם…. מרלו- קברנה-בלסמי ותיבול יבש
רוטב יין מצומצם.... הפוסט רוטב יין מצומצם…. מרלו- קברנה-בלסמי ותיבול יבש הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/118
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/2/2018 1:51 גראפה (צ’צ’ה) – הכנת תסיסה עם שמרים תרבותיים
הכנת משקה גראפה (Grappa) איטלקית או צ’צ’ה (Chacha) גרוזינית עם שמרים תרבותיים (שמרי אפייה יבשים) www.facebook.com/MashkeLChaim פרק 2: ******************************************************************** מתכון ורכיבים (–...
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/182
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/10/2018 11:00 יין ואוכל ההתאמה המושלמת
The post יין ואוכל ההתאמה המושלמת appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/163
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/11/2018 6:35 גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה תרבותיים
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה DV10 תרבותיים אני משתמש בקליפות של ענבים (גפת) שנשאר אצלי מהכנת יין את הסוכר אינברטי נותן טעמים ועדינות מסוימת לתוצר הסופי, תסיסה...The post גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה תרבותיים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/144
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/1/2019 11:23 אסאדו בתנור בבירה ודבש
The post אסאדו בתנור בבירה ודבש appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/140
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/1/2019 12:01 סנגריה חמה של מיקה
The post סנגריה חמה של מיקה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/152
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/1/2019 10:53 רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקים
מביאות את הים למטבח – רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקיםThe post רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/158
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.