בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/2007
(
5
4
3
2
1
)
טרויניאק (Trójniak) – תמד פולני המכיל כמות כפולה של מים לכל כמות דבש. הפעם אני מכין תמד לא מבושל וזה נותן עוד יותר טעמים של הדבש ו...
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/179
יין שני זה בעצם פתרון זול לקבל יין נוסף (מהקליפות ושאריות של היין) שהוא יהיה יותר קליל ותהליך תעבור יותר מהר (עד הביקבוק) ניתן חופשי לשלוט על רמת האלכוהוליות, מתיקות וסוכרים בהכנה (הרי אנחנו...The post יין שני – מה זה? משקה או תסיסה, לשתות או לזקק? appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/171
מתחם “אוצרות יין”, בתערוכת היין סומלייה, הוקם על מנת לספק חשיפה ליקבים שבדרך כלל מדירים את רגלם מתערוכת היין הארצית. המיזם מאגד 12 יקבים ומציג 2 יינות של כל אחד מהם. זו הזדמנות מצוינת...The post אוצרות יין 2019 appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/143
מתחם “אוצרות יין”, בתערוכת היין סומלייה, הוקם על מנת לספק חשיפה ליקבים שבדרך כלל מדירים את רגלם מתערוכת היין הארצית. המיזם מאגד 12 יקבים ומציג 2 יינות של כל אחד מהם. זו הזדמנות מצוינת...The post אוצרות יין 2019 appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/154
Beställ Vermox Bästa Pris Gradering 4.3 stjärnor, baserat på 131 användare kommentarer Dahlgren ska även träffa och samtala med av växthusgaser i atmosfären borde vara gynnsamt. En besvikelse, anser Svenskt Näringsliv och Företagarna, skydda...The post Beställ Vermox Bästa Pris. Bästa priserna appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
nimi |
| 11 חשיפות | 3/203
שף בדרכים עם אורי ארנולד, יקב שטרן • מתכון לעוף ביין – קוֹק או וון.The post שף בדרכים עם אורי ארנולד, יקב שטרן • מתכון לעוף ביין – קוֹק או וון. appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/69
הזמנה ליריד יקבים ביתיים ביקב שורק
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/173
היינן ערן פיק , מיקב צרעה, מרצה על הקשר בין מדע ליין טוב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט יין למה מדע? ערן פיק בהרצאה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/147
רוטב יין מצומצם.... הפוסט רוטב יין מצומצם…. מרלו- קברנה-בלסמי ותיבול יבש הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/118
הכנת משקה גראפה (Grappa) איטלקית או צ’צ’ה (Chacha) גרוזינית עם שמרים תרבותיים (שמרי אפייה יבשים) www.facebook.com/MashkeLChaim פרק 2: ******************************************************************** מתכון ורכיבים (...
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/182
The post יין ואוכל ההתאמה המושלמת appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/163
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה DV10 תרבותיים אני משתמש בקליפות של ענבים (גפת) שנשאר אצלי מהכנת יין את הסוכר אינברטי נותן טעמים ועדינות מסוימת לתוצר הסופי, תסיסה...The post גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה תרבותיים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/144
The post אסאדו בתנור בבירה ודבש appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/140
The post סנגריה חמה של מיקה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/152
מביאות את הים למטבח – רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקיםThe post רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/158
« 1 ...
3 4 5 (6) 7 8 9 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.