נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/2001 ( 5 4 3 2 1 )
17/4/2016 4:36 החלה ההרשמה לקורסי בציר 2016 – שורק בית ספר לעשיית יין
20/4/2016 8:39 בית הספר לעשיית יין מזמין אותך לסדנאות קצרות ומרתקות – סוגרים חודש ביקב שורק
15/6/2017 9:32 ביקור ביקב קסטל החדש
ביקור ביקב קסטל החדש שביד לשמונה. צילם ישראל פרקר אוקטובר 2016 www.winesisrael.com היקב החדש במושב יד השמונה תוכנן מהיסוד והוא יקב מודרני ומרשים. היקב הצטייד במכונת מיון אופטית לענבים, ובמערך קליטה המאפשר קבלת ענבים למיכלים...הפוסט ביקור ביקב קסטל החדש הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/137
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/5/2017 9:02 במערות בכרמי יקב פסגות
יעקב ברג, מבעלי יקב פסגות, מראה שתי מערות שנחפרו בתקופת בית שני וייצרו בהם יין. המערות נמצאות ליד כרמי יקב פסגות. צילם ישראל פרקר winesisrael.comהפוסט במערות בכרמי יקב פסגות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/150
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/9/2017 1:11 הכנת רום Rum ביתי מסוכר דמררה עם שמרי יין
תהליך מלא של הכנת משקה רום ביתי החל מתסיסה ועד לזיקוק שני הסופי. תהליך מאוד דומה להכנת תזקיקים מסוכר לבן אלה במקרה של רום משתמשים בסוכר דמררה במקום שימוש במולאסה או דבשה (שאריות מעשיית...הפוסט הכנת רום Rum ביתי מסוכר דמררה עם שמרי יין הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/194
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/3/2017 14:09 סנגריה לבנה
1/2 כוס שנאפס אפרסק 1/2 כוס ברנדי 1/4 כוס סוכר לבן 4 תפוזים, חתוכים לעיגולים דקים 2 מנגו, קלופים וחתוכים. 4 (750 מיליליטר) בקבוקי יין לבן יבש, מצונן היטב 1 ליטר ג’ינג’ר אייל, מצונן...הפוסט סנגריה לבנה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/124
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/2/2019 2:13 Chicken breast in bear tampur – חזה עוף בטמפורת בירה
The post Chicken breast in bear tampur – חזה עוף בטמפורת בירה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/170
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

7/10/2017 7:01 זיקוק כוהל 96.6 אלכוהול
בפרק ראשון נכין צינור רקטיפיקציה החדש לשימוש ראשוני ונבצע זיקוק מים (קבלת מים מזוקקים) לצורך ניקוי סופי של היחידה ורשת פנצ’נקוב שבתוכה זיקוק מים כשלב ניקוי – פרק 2: תהליך רקטיפיקציה – פרק 3:...הפוסט זיקוק כוהל 96.6 אלכוהול הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/173
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/4/2016 2:57 אספרסו רוסיה לבנה
1/3 + וודקה בטעם קפה ( למשל Smirnoff® Espresso Flavoured Vodka ) 1/3 + אייריש קרים 1/3 + שמנת (או חלב) כמה פולי קפה הוראות הכנה: לנער היטב בשייקר עם קרח, לסנן לכוס אולד פשן מלאה בקרח....
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/226
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/11/2018 6:12 הכנת יין ביתי – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן
הכנת יין ביתי – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן כל השלבים החשובים בעשיית יין בתנאים ביתיים ועם כלים יחסית פשוטים ונפוצים בכל בית
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/151
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/9/2017 6:57 הכנת תסיסה מסלק סוכר עם פולנטה (קמח תירס) כתוסף מזון לשמרים ולטעם של התזקיק
ניתן לעשות תסיסות הכי פשוטות מסלק סוכר (סוכר לבן המצוי בכל בית) בתוספת כל מיני דייסות: פולנטה, בורגול, גריסים, כוסמת, אורז וכו’ בסרטון הזה אני מראה אפשרות הכנת תסיסה עם פולנטה (קמח תירס) שנותנת...הפוסט הכנת תסיסה מסלק סוכר עם פולנטה (קמח תירס) כתוסף מזון לשמרים ולטעם של התזקיק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 12 חשיפות | 3/142
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/3/2017 8:02 ביקור ביקב פלם
היינן גולן פלם מספר על יקב פלם, שבצומת אשתאול, ועל יינותיו. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב פלם הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/93
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/1/2018 23:08 חדר טעימות כרם מונטיפורי
חדר טעימה כרם מונטיפיורי, של יקב מונטיפיורי, נפתח ברובע היווני ביפו, סמוך לשוק הפשפשים. ארנון גבע, מבעלי המקום מספר על המקום החדש והיקב. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט חדר טעימות כרם מונטיפורי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 2/208
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/8/2017 0:57 ביקור ביקב רמת נגב
ביקב רמת נגב, הנמצא סמוך לגבול עם מצרים, מייצרים יינות בעלי אופי מדברי מכרמים הגדלים בקדש ברנע שבנגב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב רמת נגב הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/129
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/4/2016 7:00 קוקטייל עוגת גזר
מתכון להכנת קוקטייל מתקתק עם טעם מפתיע מאד וצבע מעניין .... ממש כמו של עוגת גזר.הקוקטייל על בסיס שנאפס קינמון גולדשלגר, אייריש קרים וקלואה
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/212
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.