בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/2001
(
5
4
3
2
1
)
ביקור ביקב קסטל החדש שביד לשמונה. צילם ישראל פרקר אוקטובר 2016 www.winesisrael.com היקב החדש במושב יד השמונה תוכנן מהיסוד והוא יקב מודרני ומרשים. היקב הצטייד במכונת מיון אופטית לענבים, ובמערך קליטה המאפשר קבלת ענבים למיכלים...הפוסט ביקור ביקב קסטל החדש הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/137
יעקב ברג, מבעלי יקב פסגות, מראה שתי מערות שנחפרו בתקופת בית שני וייצרו בהם יין. המערות נמצאות ליד כרמי יקב פסגות. צילם ישראל פרקר winesisrael.comהפוסט במערות בכרמי יקב פסגות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/150
תהליך מלא של הכנת משקה רום ביתי החל מתסיסה ועד לזיקוק שני הסופי. תהליך מאוד דומה להכנת תזקיקים מסוכר לבן אלה במקרה של רום משתמשים בסוכר דמררה במקום שימוש במולאסה או דבשה (שאריות מעשיית...הפוסט הכנת רום Rum ביתי מסוכר דמררה עם שמרי יין הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/194
1/2 כוס שנאפס אפרסק 1/2 כוס ברנדי 1/4 כוס סוכר לבן 4 תפוזים, חתוכים לעיגולים דקים 2 מנגו, קלופים וחתוכים. 4 (750 מיליליטר) בקבוקי יין לבן יבש, מצונן היטב 1 ליטר ג’ינג’ר אייל, מצונן...הפוסט סנגריה לבנה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/124
The post Chicken breast in bear tampur – חזה עוף בטמפורת בירה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/170
בפרק ראשון נכין צינור רקטיפיקציה החדש לשימוש ראשוני ונבצע זיקוק מים (קבלת מים מזוקקים) לצורך ניקוי סופי של היחידה ורשת פנצ’נקוב שבתוכה זיקוק מים כשלב ניקוי – פרק 2: תהליך רקטיפיקציה – פרק 3:...הפוסט זיקוק כוהל 96.6 אלכוהול הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/173
1/3 + וודקה בטעם קפה ( למשל Smirnoff® Espresso Flavoured Vodka ) 1/3 + אייריש קרים 1/3 + שמנת (או חלב) כמה פולי קפה הוראות הכנה: לנער היטב בשייקר עם קרח, לסנן לכוס אולד פשן מלאה בקרח....
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/226
הכנת יין ביתי – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן כל השלבים החשובים בעשיית יין בתנאים ביתיים ועם כלים יחסית פשוטים ונפוצים בכל בית
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/151
ניתן לעשות תסיסות הכי פשוטות מסלק סוכר (סוכר לבן המצוי בכל בית) בתוספת כל מיני דייסות: פולנטה, בורגול, גריסים, כוסמת, אורז וכו’ בסרטון הזה אני מראה אפשרות הכנת תסיסה עם פולנטה (קמח תירס) שנותנת...הפוסט הכנת תסיסה מסלק סוכר עם פולנטה (קמח תירס) כתוסף מזון לשמרים ולטעם של התזקיק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/142
היינן גולן פלם מספר על יקב פלם, שבצומת אשתאול, ועל יינותיו. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב פלם הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/93
חדר טעימה כרם מונטיפיורי, של יקב מונטיפיורי, נפתח ברובע היווני ביפו, סמוך לשוק הפשפשים. ארנון גבע, מבעלי המקום מספר על המקום החדש והיקב. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט חדר טעימות כרם מונטיפורי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 2/208
ביקב רמת נגב, הנמצא סמוך לגבול עם מצרים, מייצרים יינות בעלי אופי מדברי מכרמים הגדלים בקדש ברנע שבנגב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב רמת נגב הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/129
מתכון להכנת קוקטייל מתקתק עם טעם מפתיע מאד וצבע מעניין .... ממש כמו של עוגת גזר.הקוקטייל על בסיס שנאפס קינמון גולדשלגר, אייריש קרים וקלואה
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/212
« 1 2 3 (4) 5 6 7 ...
9 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.