נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/2007 ( 5 4 3 2 1 )
6/12/2018 7:04 גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו  The post גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/128
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/12/2018 8:14 2 קילו אסאדו על העצם בבישול איטי ביין אדום! – קל טעים עסיסי ומרשים
מרכיבים: (ל – 6 מנות) 2 קילו אסאדו ( תיקחו 3 או יותר צלעות ותבקשו מהקצב שיחתוך לקוביות שיצא את כמות המנות הרצוי). חצי בקבוק יין אדום (לא משנה איזה, גם יין זול הולך...The post 2 קילו אסאדו על העצם בבישול איטי ביין אדום! – קל טעים עסיסי ומרשים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 2/136
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/1/2019 11:48 צלי כתף ברוטב יין אדום שכולם אוהבים
צלי כתף, רך ונימוח, ברוטב יין אדום שהולך נהדר עם אורז או ירקות צלויים בתנורThe post צלי כתף ברוטב יין אדום שכולם אוהבים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/150
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/4/2019 6:05 הכנת יין ביקב טפרברג – יינן ראשי שלמה שיקי ראוכברגר
הכנס השנתי של מכון התורה והארץ תשע”ט הכנס השנתי של המכון התורה והארץ שהתקיים השנה תשע”ט 2019 בנושא “יין ישמח לבב אנוש” ייצור היין – היבטים מקצועיים והלכתיים www.toraland.org.il שלמה (שיקי) ראוכברגר הוא יינן...The post הכנת יין ביקב טפרברג – יינן ראשי שלמה שיקי ראוכברגר appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/206
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/5/2021 12:22 הירושימה – Hiroshima
1/2 אייריש קרים 1/2 ליקר אבסינט כמה טיפות גרנדין הוראות הכנה: למזוג בעדינות על גבי כפית אל כוס שוט ליצירת שכבות      The post הירושימה – Hiroshima appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 2/127
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/5/2021 8:37 שור אמיץ
1 טקילה גולד 3/4 קלואה הוראות הכנה: לנער בשייקר עם קרח לסנן לכוס אולד פשן מלאה קוביות קרח לקשט עם ספירלת קליפת לימון.The post שור אמיץ appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/128
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/6/2021 11:53 רוח שקיעה
רוח שקיעה היא סוג של תופעת מזג אוויר שעלולה להיות מסוכנת המתרחשת באזור סנטה ברברה שבדרום קליפורניה.זוהי רוח ימית שיכולה להיות עם משבים של עד 60 קמ"ש, טמפרטורות חמות ולחות נמוכה. זה עלול להיות מסוכן במיוחד בעונות דליקות האש באזור. The post רוח שקיעה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 2/128
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/12/2022 8:05 אנדרגראונד הבירה בישראל: בקבוקים נדירים במזוודה וטעימות לא לבעלי לב חלש
כאן חדשות | הפרק השלישי במסע בעקבות תרבות הבירה הישראלית והעומדים מאחוריה: הברים שמוותרים על גולדסטאר וגינס – ומוזגים רק , וגם על המשוגעים לדבר שסוחבים מחו”ל בירות נדירות במזוודה – לערב טעימות בסלון....The post אנדרגראונד הבירה בישראל: בקבוקים נדירים במזוודה וטעימות לא לבעלי לב חלש appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/74
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/3/2017 0:00 הכנת משקה קוואס ביתי – מתכון פשוט וקל
קְווַאס הוא משקה מוגז, מיוצר מתסיסה של חיטה ושעורה, בעל אחוזי אלכוהול מועטים , צבעו שחור וטעמו מתוק. קוואס משווק הן בחביות והן בבקבוקים. לפעמים מוסיפים למשקה תוספות כדי לשנות את טעמו, כגון מנטה וצימוקים.המשקה נפוץ בעיקר במדינות הסלאביות המזרחיות- רוסיה, אוקראינה ובלארוס.הפוסט הכנת משקה קוואס ביתי – מתכון פשוט וקל הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/85
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/3/2017 2:59 סדנת קפה לתושבי חיפה והסביבה
טרנד חדש בתחום תרבות הפנאי הוא טרנד סדנאות הקפה המבוקשות שהתפשט בכל רחבי הארץ. רובנו שותים מספר כוסות קפה ביום. יש לנו את סוג הקפה שאליו התרגלנו. אך פעם במספר חודשים אנחנו מרגישים את...הפוסט סדנת קפה לתושבי חיפה והסביבה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/91
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/4/2017 6:29 הכנת ליקר לימונצ’לו (Limoncello) קלאסי ולפי שיטת רטאפיה (Ratafia)
ליקר לימונצ’לו (Limoncello) המפורסם בהכנה ביתית על בסיס אלכוהול (תזקיק רקטיפיקציה) ביתי בעל 92 אחוז אלכוהול – פרק 2 רכיבים (להכנת 1.5 ליטר של ליקר): שיטה הקלאסית: 10-12 לימונים צהובים כהל 92 אחוז – 400...הפוסט הכנת ליקר לימונצ’לו (Limoncello) קלאסי ולפי שיטת רטאפיה (Ratafia) הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/108
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/4/2017 5:38 השקת יינות לבנים ורוזה בציר 2016 – “סוגרים חודש” ביקב שורק
הפוסט השקת יינות לבנים ורוזה בציר 2016 – “סוגרים חודש” ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/146
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/9/2017 23:21 עם יעקב בן דור מיקב יתיר
מנהל יקב יתיר, יעקב בן דור, מספר בסרטון קצת ממה שמתרחש ביקב יתיר. יקב זה זוכה בעקביות, שנה אחרי שנה, בפרסים ובניקוד גבוה על יינותיו המשובחים, בעיתונים ובמגזינים חשובים ברחבי העולם. צילם ישראל פרקר...הפוסט עם יעקב בן דור מיקב יתיר הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/144
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/11/2022 6:55 דרך היין
דרך היין | סיור בכרמים ברחבי הארץThe post דרך היין appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/63
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/11/2022 6:11 יין בלב המדבר: סצנת היקבים של הנגב
  כאן חדשות | עד לפני כמה שנים גידול כרמים במדבר נחשב לקוריוז של כמה משוגעים לדבר, שהחליטו להקים חוות בודדים באזור הצחיח ולטפל בגפנים. היום פזורים בנגב יותר מ-20 יקבי בוטיק ברמת נגב,...The post יין בלב המדבר: סצנת היקבים של הנגב appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/60
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.