בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/2007
(
5
4
3
2
1
)
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו The post גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/128
מרכיבים: (ל – 6 מנות) 2 קילו אסאדו ( תיקחו 3 או יותר צלעות ותבקשו מהקצב שיחתוך לקוביות שיצא את כמות המנות הרצוי). חצי בקבוק יין אדום (לא משנה איזה, גם יין זול הולך...The post 2 קילו אסאדו על העצם בבישול איטי ביין אדום! – קל טעים עסיסי ומרשים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 2/136
צלי כתף, רך ונימוח, ברוטב יין אדום שהולך נהדר עם אורז או ירקות צלויים בתנורThe post צלי כתף ברוטב יין אדום שכולם אוהבים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/150
הכנס השנתי של מכון התורה והארץ תשע”ט הכנס השנתי של המכון התורה והארץ שהתקיים השנה תשע”ט 2019 בנושא “יין ישמח לבב אנוש” ייצור היין – היבטים מקצועיים והלכתיים www.toraland.org.il שלמה (שיקי) ראוכברגר הוא יינן...The post הכנת יין ביקב טפרברג – יינן ראשי שלמה שיקי ראוכברגר appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/206
1/2 אייריש קרים 1/2 ליקר אבסינט כמה טיפות גרנדין הוראות הכנה: למזוג בעדינות על גבי כפית אל כוס שוט ליצירת שכבות The post הירושימה – Hiroshima appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 2/127
1 טקילה גולד 3/4 קלואה הוראות הכנה: לנער בשייקר עם קרח לסנן לכוס אולד פשן מלאה קוביות קרח לקשט עם ספירלת קליפת לימון.The post שור אמיץ appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/128
רוח שקיעה היא סוג של תופעת מזג אוויר שעלולה להיות מסוכנת המתרחשת באזור סנטה ברברה שבדרום קליפורניה.זוהי רוח ימית שיכולה להיות עם משבים של עד 60 קמ"ש, טמפרטורות חמות ולחות נמוכה. זה עלול להיות מסוכן במיוחד בעונות דליקות האש באזור. The post רוח שקיעה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 2/128
כאן חדשות | הפרק השלישי במסע בעקבות תרבות הבירה הישראלית והעומדים מאחוריה: הברים שמוותרים על גולדסטאר וגינס – ומוזגים רק , וגם על המשוגעים לדבר שסוחבים מחו”ל בירות נדירות במזוודה – לערב טעימות בסלון....The post אנדרגראונד הבירה בישראל: בקבוקים נדירים במזוודה וטעימות לא לבעלי לב חלש appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/74
קְווַאס הוא משקה מוגז, מיוצר מתסיסה של חיטה ושעורה, בעל אחוזי אלכוהול מועטים , צבעו שחור וטעמו מתוק. קוואס משווק הן בחביות והן בבקבוקים. לפעמים מוסיפים למשקה תוספות כדי לשנות את טעמו, כגון מנטה וצימוקים.המשקה נפוץ בעיקר במדינות הסלאביות המזרחיות- רוסיה, אוקראינה ובלארוס.הפוסט הכנת משקה קוואס ביתי – מתכון פשוט וקל הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/85
טרנד חדש בתחום תרבות הפנאי הוא טרנד סדנאות הקפה המבוקשות שהתפשט בכל רחבי הארץ. רובנו שותים מספר כוסות קפה ביום. יש לנו את סוג הקפה שאליו התרגלנו. אך פעם במספר חודשים אנחנו מרגישים את...הפוסט סדנת קפה לתושבי חיפה והסביבה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/91
ליקר לימונצ’לו (Limoncello) המפורסם בהכנה ביתית על בסיס אלכוהול (תזקיק רקטיפיקציה) ביתי בעל 92 אחוז אלכוהול – פרק 2 רכיבים (להכנת 1.5 ליטר של ליקר): שיטה הקלאסית: 10-12 לימונים צהובים כהל 92 אחוז – 400...הפוסט הכנת ליקר לימונצ’לו (Limoncello) קלאסי ולפי שיטת רטאפיה (Ratafia) הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/108
הפוסט השקת יינות לבנים ורוזה בציר 2016 – “סוגרים חודש” ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/146
מנהל יקב יתיר, יעקב בן דור, מספר בסרטון קצת ממה שמתרחש ביקב יתיר. יקב זה זוכה בעקביות, שנה אחרי שנה, בפרסים ובניקוד גבוה על יינותיו המשובחים, בעיתונים ובמגזינים חשובים ברחבי העולם. צילם ישראל פרקר...הפוסט עם יעקב בן דור מיקב יתיר הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/144
דרך היין | סיור בכרמים ברחבי הארץThe post דרך היין appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/63
כאן חדשות | עד לפני כמה שנים גידול כרמים במדבר נחשב לקוריוז של כמה משוגעים לדבר, שהחליטו להקים חוות בודדים באזור הצחיח ולטפל בגפנים. היום פזורים בנגב יותר מ-20 יקבי בוטיק ברמת נגב,...The post יין בלב המדבר: סצנת היקבים של הנגב appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/60
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.