בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/2007
(
5
4
3
2
1
)
1/3 + וודקה בטעם קפה ( למשל Smirnoff® Espresso Flavoured Vodka ) 1/3 + אייריש קרים 1/3 + שמנת (או חלב) כמה פולי קפה הוראות הכנה: לנער היטב בשייקר עם קרח, לסנן לכוס אולד פשן מלאה בקרח....
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/236
ביקור ביקב קסטל החדש שביד לשמונה. צילם ישראל פרקר אוקטובר 2016 www.winesisrael.com היקב החדש במושב יד השמונה תוכנן מהיסוד והוא יקב מודרני ומרשים. היקב הצטייד במכונת מיון אופטית לענבים, ובמערך קליטה המאפשר קבלת ענבים למיכלים...הפוסט ביקור ביקב קסטל החדש הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/145
1/2 כוס שנאפס אפרסק 1/2 כוס ברנדי 1/4 כוס סוכר לבן 4 תפוזים, חתוכים לעיגולים דקים 2 מנגו, קלופים וחתוכים. 4 (750 מיליליטר) בקבוקי יין לבן יבש, מצונן היטב 1 ליטר ג’ינג’ר אייל, מצונן...הפוסט סנגריה לבנה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/132
יעקב ברג, מבעלי יקב פסגות, מראה שתי מערות שנחפרו בתקופת בית שני וייצרו בהם יין. המערות נמצאות ליד כרמי יקב פסגות. צילם ישראל פרקר winesisrael.comהפוסט במערות בכרמי יקב פסגות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/161
הכנת מיץ ענבים בשיטה מסורתית הקדומה מכ-8 קילוגרמים של ענבים – כ-3 ליטר מיץ טבעיThe post הכנת מיץ ענבים טבעי ביתי לקידוש מענבי יין קריניאן בשיטה מסורתית appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/164
בפרק ראשון נכין צינור רקטיפיקציה החדש לשימוש ראשוני ונבצע זיקוק מים (קבלת מים מזוקקים) לצורך ניקוי סופי של היחידה ורשת פנצ’נקוב שבתוכה זיקוק מים כשלב ניקוי – פרק 2: תהליך רקטיפיקציה – פרק 3:...הפוסט זיקוק כוהל 96.6 אלכוהול הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/182
לליקר מחיצות אגוזי מלך יש טעם מתקתק עדין של אגוזים וצבע מאוד יפה של קוניאק www.facebook.com/MashkeLChaim רכיבים: כהל או תזקיק ביתי או וודקה טובה – 1.5 ליטר מחיצות של אגוזי מלך – 10 גרם...הפוסט הכנת ליקר מחיצות אגוזי מלך – צבע של קוניאק או וויסקי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/161
חדר טעימה כרם מונטיפיורי, של יקב מונטיפיורי, נפתח ברובע היווני ביפו, סמוך לשוק הפשפשים. ארנון גבע, מבעלי המקום מספר על המקום החדש והיקב. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט חדר טעימות כרם מונטיפורי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 2/213
מתכונים של סבתא וילמה רגלי עוף מלח פלפל תבלין לעוף כף של מרק עוף של אוסם פטרוזיליה יין לבן פטריות נקניקיות של זוגלובק לגרד קליפה של לימוןThe post עוף ביין לבן עם פטריות ונקניקיות appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 2/157
הפוסט טעימת יינות זניים ב “סוגרים חודש” ביקב שורק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/96
The post עוף עם ערמונים יין אדום ופטריות appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 2/141
The post Chicken breast in bear tampur – חזה עוף בטמפורת בירה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/178
תהליך מלא של הכנת משקה רום ביתי החל מתסיסה ועד לזיקוק שני הסופי. תהליך מאוד דומה להכנת תזקיקים מסוכר לבן אלה במקרה של רום משתמשים בסוכר דמררה במקום שימוש במולאסה או דבשה (שאריות מעשיית...הפוסט הכנת רום Rum ביתי מסוכר דמררה עם שמרי יין הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/201
« 1 2 3 (4) 5 6 7 ...
9 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.