בלוג עדכונים: בר סקול
אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר |
אל האתר |
הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47
(
עדכון)
| דירוג:
3/2001
(
5
4
3
2
1
)
דר’ שיבי דרורי מספר על שניים מיינות יקב גבעות, גוורצטרמינר ופינו נואר. צילם ישראל פרקר בנובמבר 2016. www.winesisrael.comהפוסט דר’ שיבי דרורי ויינות יקב גבעות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/138
ביקב רמת נגב, הנמצא סמוך לגבול עם מצרים, מייצרים יינות בעלי אופי מדברי מכרמים הגדלים בקדש ברנע שבנגב. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב רמת נגב הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 3/129
ארבעה יקבים ממטה יהודה, קסטל, פלם, צרעה וספרה התאחדו כדי לשווק יינותיהם יחד בחו”ל, תחת סיפור אזור יהודה. צילם ישראל פרקר . www.winesisrael.comהפוסט הקוארטט מהרי יהודה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/119
ביקב תבור מייצרים בפעם הראשונה יין מהזן טאנט. מיכל אקרמן ואור נדבך מספרים עליו. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט יין טאנט בתבור הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/203
מנהל יקב יתיר, יעקב בן דור, מספר בסרטון קצת ממה שמתרחש ביקב יתיר. יקב זה זוכה בעקביות, שנה אחרי שנה, בפרסים ובניקוד גבוה על יינותיו המשובחים, בעיתונים ובמגזינים חשובים ברחבי העולם. צילם ישראל פרקר...הפוסט עם יעקב בן דור מיקב יתיר הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 8 חשיפות | 3/142
תהליך מלא של הכנת משקה רום ביתי החל מתסיסה ועד לזיקוק שני הסופי. תהליך מאוד דומה להכנת תזקיקים מסוכר לבן אלה במקרה של רום משתמשים בסוכר דמררה במקום שימוש במולאסה או דבשה (שאריות מעשיית...הפוסט הכנת רום Rum ביתי מסוכר דמררה עם שמרי יין הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/194
ראש הזיקוק – החלק הזה מכיל אחוזי כוהל גבוהים מאוד אך בעיקר מסוג אצטון, ומתנול הידוע כרעיל ובגלל זה לא ראוי לשתייה. ראש הזיקוק מופרד ושימושו כאלכוהול טכני בלבד לדוגמא: 1) ניקוי של משהוא...הפוסט מה זה “ראש” הזיקוק? – ייצור אלכוהול ביתי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 9 חשיפות | 3/127
ניתן לעשות תסיסות הכי פשוטות מסלק סוכר (סוכר לבן המצוי בכל בית) בתוספת כל מיני דייסות: פולנטה, בורגול, גריסים, כוסמת, אורז וכו’ בסרטון הזה אני מראה אפשרות הכנת תסיסה עם פולנטה (קמח תירס) שנותנת...הפוסט הכנת תסיסה מסלק סוכר עם פולנטה (קמח תירס) כתוסף מזון לשמרים ולטעם של התזקיק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/142
בפרק ראשון נכין צינור רקטיפיקציה החדש לשימוש ראשוני ונבצע זיקוק מים (קבלת מים מזוקקים) לצורך ניקוי סופי של היחידה ורשת פנצ’נקוב שבתוכה זיקוק מים כשלב ניקוי – פרק 2: תהליך רקטיפיקציה – פרק 3:...הפוסט זיקוק כוהל 96.6 אלכוהול הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 12 חשיפות | 3/174
פרק ראשון על הכנת משקה תמד MEAD (תיאוריה המלאה) יש הרבה תיאוריה בנושא משקאות לא מזוקקים כמו יין, בירה, תמד, סיידר וכו’ דבש מכוורת נגוהות: http://www.negohoney.co.il בפרק זה אני נוגע בכל ההיבטים של התהליך...הפוסט תמד MEAD, יין דבש, שיכר דבש, בירת דבש – תיאוריה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 10 חשיפות | 3/152
הפוסט יינות סופר טוסקן. הסבר, היסטוריה, מקור השם והמלצות הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 20 חשיפות | 2/290
לליקר מחיצות אגוזי מלך יש טעם מתקתק עדין של אגוזים וצבע מאוד יפה של קוניאק www.facebook.com/MashkeLChaim רכיבים: כהל או תזקיק ביתי או וודקה טובה – 1.5 ליטר מחיצות של אגוזי מלך – 10 גרם...הפוסט הכנת ליקר מחיצות אגוזי מלך – צבע של קוניאק או וויסקי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/160
טרויניאק (Trójniak) – תמד פולני המכיל כמות כפולה של מים לכל כמות דבש. בפרק הראשון אני מראה איך מכינים תסיסה לתמד מבושל מדבש איקליפטוס שרוף. השיטה הזאת מאוד קלאסית למשקאות MEAD איכותיים במיוחד שנעשים...הפוסט הכנת תמד MEAD מבושל – לפי שיטת טרויניאק הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 13 חשיפות | 3/198
חדר טעימה כרם מונטיפיורי, של יקב מונטיפיורי, נפתח ברובע היווני ביפו, סמוך לשוק הפשפשים. ארנון גבע, מבעלי המקום מספר על המקום החדש והיקב. צילם ישראל פרקר www.winesisrael.comהפוסט חדר טעימות כרם מונטיפורי הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 11 חשיפות | 2/208
ביקב מורד מייצרים שכרים וליקרים מפירות ומירקות. צילם ישראל פרקר. www.winesisrael.comהפוסט ביקור ביקב מורד שביקנעם הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול |
| 14 חשיפות | 3/234
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.