בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
זהו זה, החג מאחורינו והתחילה שנה חדשה, ולכבוד סוף השבוע הראשון שלה סידרנו לכם תפריט שלם לארוחה מפנקת. מתחילים עם פסטה שמכינים בסיר אחד, ממשיכים עם סלט פנצנלה היסטרי ומרענן וסלט קיסר כמו במסעדה, ולקינוח – עוגת ביסקוויטים עם קרם לימוני חלומי
| 15 חשיפות | 3/57
משרד החקלאות: "מי שקונה בשר במחיר נמוך בעשרות אחוזים ממחיר השוק, יודע כנראה משהו". חיים כהן: "כשספק רוצה להיכנס לשוק הוא מוכן להוריד למחיר עלות". יממה אחרי הפרשה שהסעירה את עולם המסעדנות המקומי, השף הוותיק מגיב לראשונה
| 15 חשיפות | 3/134
הסלק תמיד היה הכוכב של מרקים רבים - מהבורשט הרוסי ועד מרק הקובה העיראקי. קובי בנדלק ועופר אלמליח מ"זופה" מתחברים לצבע הדומיננטי, לטעם האדמתי המתקתק ולמרקם הבשרני ומחזירים את הסלק לשורשיו
| 15 חשיפות | 3/160
מתכוננים לצום? אספנו עבורכם מתכונים לארוחה המפסקת האידיאלית, שתשאיר אתכם שבעים אך לא כבדים, מלאים אך לא צמאים, קלילים אך מוכנים לצום של יממה ועוד שעה. יום כיפור? קטן עליכם
| 15 חשיפות | 3/127
עוף, בקר, דג או בכלל מנה צמחונית? תלוי בתקציב, בפנאי וכמובן בחשק. קבלו את כל המתכונים שאתם צריכים בשביל להרים ארוחת חג כהלכתה, שתסתיים בים של מחמאות ובשריון מקום לשנה הבאה
| 15 חשיפות | 24/255
מה ההבדל בין עדשים שחורות, כתומות וירוקות? האם צריך להשרות מראש? ולמה אסור להוסיף מלח בזמן הבישול? כל מה שאתם צריכים לדעת כדי לבשל עדשים כמו שצריך
| 15 חשיפות | 3/112
תמו הימים שבהם פיצה ביתית הסתכמה בפיתה עם קטשופ וגבינה צהובה. והאמת, זה לא מצער אותנו בכלל. הנה מתכון לבצק פיצה בסיסי ו-4 מתכונים לפיצות קצת שונות מפיצריית PIZZA. חבשו את הכובע הלבן ורוצו למטבח
| 15 חשיפות | 3/158
עידן פרץ, שף צעיר ומבטיח, עשה המון כבוד לישראל כשזכה במקום השלישי בשלב חצי הגמר האזורי בתחרות השף הצעיר מטעם "סן פלגרינו". במבט לאחור, הוא מספר על הדרך שעבר מאז, ההישג המרשים שחיזק לו את האמונה בעצמו, התכנונים להמשך, ועל התמיכה מבת הזוג, ארוסתו הנוכחית, ש"בלעדיה כל זה לא יכול היה לקרות"
| 15 חשיפות | 3/86
"זיכרון מעולה לטווח קצר", "לטעום הרבה ולנסות סוגי אוכל שונים", "להקשיב לבטן ולפעול לפיה", "לעמוד בקצב גבוה שכמעט לעולם אינו דועך", "להתמודד עם סיטואציות שצצות כל הזמן". חולמים להיות שפים מובילים? רגע לפני שאתם מעמידים את הכישרון שלכם למבחן, פנינו לשפים המובילים במדינה כדי ללמוד מהם איך הופכים לשף מצליח. לבשל ולשמור
| 15 חשיפות | 3/107
תנו לנו יוגורט לבן, נקי ומרענן - ואנחנו כבר נהפוך אותו לקינוח מפנק במינימום עבודה: טחון, קפוא או סתם מעורבב, עם שוקולד וחמאת בוטנים, עם פירות ואפילו עם קפה - פשוט תשלפו גביע יוגורט מהמקרר ותבחרו את התענוג שלכם
| 15 חשיפות | 3/140
אז מי תנצח? בפינה השמאלית, ריטה עם "חגיגת גבינה אפויה", בפינה הימנית- שני עם "סברינה של פעם"
| 15 חשיפות | 3/115
חגית ביליה, היא לייזה פאנלים, הוציאה ממש עכשיו את ספרה השלישי, שקוראים לו "קל, קל, קל" והוא לגמרי מקיים את ההבטחה. אז אולי פסח קצת התפספס, אבל האמת? המתכונים האלה פשוט מושלמים לימים האלה בדיוק
| 15 חשיפות | 3/134
הרבה מאיתנו עברו לעבוד מהבית, חלקנו בבידוד, וזה בדיוק הזמן לבשל, והרבה. אז יאללה, תתחילו למלא את הזמן בהתפחות, לישות, צמצומים ואפייה, שלפחות יצא מזה משהו טעים בסוף
| 15 חשיפות | 3/127
חסרי השראה? לא יודעים כבר מה להכין לצהריים? מזל שרותי רוסו מגיעה שוב לתוכנית "ישראל מבשלת יחד" (13:00 בקשת 12) עם רעיונות נפלאים למנות שכל אחד יכול לתקתק בקלות בבית: מרק עדשים עם רוטב שום ולימון כבוש, לזניה ירוקה וקינוח טפיוקה עם בננות מקורמלות. רשימת המצרכים המלאה
| 15 חשיפות | 3/86
מה קורה כשמשלבים כבד עוף טוב, יין אדום משובח ופירה בטטה? מקבלים מנה של מסעדה, שאפשר להכין בקלות גם מהבית. בתיאבון!
| 15 חשיפות | 3/138
« 1 ...
7 8 9 (10) 11 12 13 ...
150 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.