נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל - המטבח

אוכל - המטבח | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-6-2022 21:33:00 (עדכון)
| דירוג: 3/1464 ( 5 4 3 2 1 )
29/6 21:33 איך מכינים עוגה בצורת לב בלי תבנית מיוחדת?
מתכננים לפנק מישהו אהוב בעוגת לב, אבל אתם כבר לא זוכרים למי השאלתם את התבנית החגיגית? תנו לנו לעזור לכם עם טיפ להכנת עוגה בצורת לב מושלמת בלי אביזרים ייעודיים. זה ממש פשוט, מבטיחים
| 1 חשיפות | 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/6 21:22 4 מתכונים לארוחת שבת מושלמת
מתחילים עם סדנה מצולמת להכנת סופריטו בכיכובו של חיים כהן הצעיר, ממשיכים עם סלט עגבניות חריף חריף וסלט חסה מהפשוטים ומסיימים בעוגת תפוחים שהיא גם עוגת חלבה שהיא גם עוד הרבה דברים אחרים
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/6 21:10 הטיפ שכולם צריכים להכיר לקציצות רכות רכות
את הטריק הקטנטן הזה לקציצות רכות ועסיסיות לא יכולנו לשמור לעצמנו - הוא פשוט מוצלח מדי והרבה יותר מדי פשוט לביצוע. נרמוז שזה קשור בבצל, אבל לא כרוך בלכלוך של אף כלי וחס ושלום גם לא בטיגון. אז שומעים?
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/6 2:49 מבצע של 4 קילו עוף בסופר? זאת הסיבה שלא כדאי להתפתות
אם תקפיאו מגש של פולקעס היום ותחזרו אליו בעוד חצי שנה, סיכוי גדול שתפגשו עוף שנראה אחרת לגמרי מזה שקניתם, עם צריבות קור, גבישי קרח וצבע שעושה הכל חוץ מתיאבון. אז מבחינת אסתטיות אין שאלה, אבל האם מדובר במזון בטוח לשימוש?
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/6 21:18 איך מכינים ביצה קשה מושלמת, שמתקלפת בשנייה?
אין דבר מעצבן כמו ביצה קשה שאינה ניתנת לקילוף. וב"לא ניתנת לקילוף" אנחנו מתכוונים לזה שחלק יפה מהחלבון נשאר דבוק לקליפה ומתקלף ביחד איתה, והתוצאה נראית בגדול כמו הצרות שלנו. הרשת מלאה בטיפים איך עושים שזה לא יקרה - זאת התשובה האמיתית
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/6 0:48 זאת הדרך הכי טובה לחמם שאריות של פסטה
כמה שמחנו לגלות שיש דרך לגרום לפסטה משלשום להרגיש כאילו זה עתה בושלה! ועוד יותר שמחנו שהדרך הזאת כל כך קלילה וידידותית. עם רוטב, בלי רוטב - ככה מחממים פסטה
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/6 21:19 3 ארוחות ערב קלות ומהירות לילדים
אין דרך טובה יותר להתחיל שבוע מאשר לסגור רגע את הפינה של ארוחות הערב המשפחתיות לימים הקרובים, לא ככה? אז מה יש לנו הפעם? מוקפץ קליל, סלט קוסקוס תוניסאי ב-10 דקות וגם מנה אחת שהכי כיף להכין עם הילדים ביחד
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/6 21:02 מצאנו דרך קלה על באמת להכין ביצה עלומה
כמו הרבה מאכלים, גם ביצה עלומה, מתברר, אפשר להכין במיקרו - וכך הופכת אחת המנות הכי מאיימות על הבשלן הביתי לפיס אוף קייק שמתקתקים ליטרלית בדקה אחת, על השעון. אז איך עושים את זה?
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/6 21:22 תפריט לארוחת שבת מושלמת לקיץ
השבוע אנחנו עם 5 מתכונים, כי סלט אחד פשוט לא הספיק לנו, והקישואים קראו לנו מהמקרר להכין איתם משהו מיוחד (ומי אנחנו שנגיד לא לקישואים). בקיצור, תזרמו איתנו, הולך להיות פה טעים ברמות אחרות
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/6 6:00 עם הטיפ הזה, אפשר לחזור להכין סלטי כרוב ללא חשש
אנחנו לא מכירים אדם אחד שלא אוהב סלט כרוב אסייתי, אבל מכירים המון אנשים שלא יודעים מה צריך לעשות כדי שהוא לא יצא קווץ' ולא יותיר אחריו שלולית נוזלים עצובה. אז הנה התשובה, אחת ולתמיד
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/6 4:38 יש רק דרך נכונה אחת לשבור ביצה, והיא זאת
הסבתות אולי מלמדות שביצה שוברים רק על שפה של קערה, אבל האמת היא שאם רוצים ביצה נקייה עם חלמון שלם ובלי חיידקים מהקליפה בפנים, צריך דווקא ללכת נגד האינסטינקט (של סבתא, אבל גם שלכם)
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/6 0:13 זה הסוד המפתיע לפנקייק גבוה ואוורירי
נזהרים מגושים בבלילה של הפנקייק? כנראה זאת הסיבה שאתם לא מצליחים להכין פנקייק מעולה. כמה בדיוק לערבב, מה המרקם הנכון של הבלילה ואיך אפשר להיות בטוחים שלא תיתקלו בביסים עם הצטברויות של קמח? הכל בפנים
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/6 23:43 מאז הטיפ הזה אנחנו לא מפשירים בשר בשום דרך אחרת
נמצאה הדרך המהירה והיעילה ביותר להפשיר בשר, והיא לא כרוכה בשום דבר שאין לכם במטבח בלאו הכי (מי מנחש?). כשמדברים על טיפים משני חיים - מדברים בדיוק על זה
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/6 22:00 3 ארוחות ערב מנצחות וזריזות לתחילת שבוע
שבוע חדש מתחיל ואנחנו נחושים שלא להתחיל אותו עם החביתה והסלט הרגילים. במקומם, הנה שלושה מתכונים לארוחות ערב מהירות וסוגרות פינה: נאגטס קראנצ'יים כיפיים וממכרים, סלט טעים, פוטוגני ומשביע וגם לחם שום הצגה
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/6 21:45 לימון מוסיף המון - לא סתם קלישאה
כל כך הרבה תהליכים בהכנת מזון משתדרגים כשמוסיפים לתבשיל כמה טיפות לימון, חומץ או מיץ מעגבנייה
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.