בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
רק אתמול עוד צמנו, וכבר אנחנו אמורים להתארגן על ארוחת שבת. לא משוגע? משוגע וחצי, ולכן הרכבנו לעצמנו ארוחה שמותאמת בול לסיטואציה: מנה של אורז ערבי טעים טעים עם בשר טחון, שני סלטים קלילים וקינוח משני מרכיבים. סה טו
| 19 חשיפות | 3/195
זהו, כבר קר, וכולנו רוצים רק להתכרבל עם המשפחה בשמיכות, ואם לא אז לפחות ליהנות איתם ממנות עשירות ומחממות גוף ולב, ועדיף שיהיו כמה שפחות מסובכות להכנה. שף ירון קסטנבוים, היועץ הקולינרי של שרונה מרקט, מציע 3 מתכונים בדיוק כאלה
| 21 חשיפות | 2/216
זהו, כבר קר, וכולנו רוצים רק להתכרבל עם המשפחה בשמיכות, ואם לא אז לפחות ליהנות איתם ממנות עשירות ומחממות גוף ולב, ועדיף שיהיו כמה שפחות מסובכות להכנה. שף ירון קסטנבוים, היועץ הקולינרי של שרונה מרקט, מציע 3 מתכונים בדיוק כאלה
| 13 חשיפות | 3/192
היום ניקח אתכם לכיוון האסייתי: ארוחת הצהריים היא טורטייה עם בטטה ופטריות שיטאקה בסויה. לארוחת הערב נחזור אל הטופו המוקפץ, ונשנוש הלילה הוא אחד המתוקים האהובים עלינו - תפוח בדבש
| 17 חשיפות | 3/208
הבוקר תאכלו גרנולה מעשה ידיכם! מה עוד אוכלים היום? ארוחת הצהריים היא סינייה בורי עם בורגול וטחינה, לארוחת הערב אוכלים חביתת תרד ועגבניות עסיסית ולפני השינה מתפנקים עם קוביות שוקולד
| 14 חשיפות | 2/217
רגע לפני שקצצנו שתי-עגבניות-שני-מלפפונים, כמדי שישי, נפל לידינו ספר הבישול החדש של אביגיל מייזליק, "פשוט טעים לשבת". זה נגמר בשולחן עמוס בסלטים פיקנטיים ומפוצצים בטעמים, שגרמו לסלט הקבוע שלנו להחוויר ולהסמיק בו זמנית
| 11 חשיפות | 3/182
כמה זמן יחזיקו עלים ירוקים וחסה טרייה? איפה כדאי לאחסן בצל? ואיך הכי נכון לזרז הבשלה של אבוקדו? אחרי ששאלנו את עצמנו לא מעט שאלות, ניסינו, זרקנו והצלנו - נטע-חן ליבנה עושה סדר בכללי האחסון של פירות וירקות
| 16 חשיפות | 3/201
כולנו אוהבים פיצה, אבל האם אתם באמת יודעים מה ההבדל בין מרגריטה למרינרה, מה זה בדיוק פיצה נפוליטנית ולמה לקלצונה קוראים קלצונה? אם אתם והפיצה שלכם בקשר ארוך טווח, הגיע הזמן להכיר אותה לעומק. בואו נשחק
| 18 חשיפות | 3/190
גם את הדברים הפשוטים צריך לדעת איך להכין, ולכן גייסנו לשורותינו את עומר מילר, שישתף אותנו כאן מדי שבוע במנות שהוא אוהב לבשל ולאכול. והפעם: איך עומר מילר מעדיף את השניצל שלו, ולמה תמיד כדאי להוסיף לו פירה - כן כן, אפילו בתוך הפיתה
| 21 חשיפות | 3/185
מיכל לויט נסעה עד איטליה כדי ללמוד גסטרונומיה, ואנחנו תפסנו טרמפ: אמנם נשארנו בארץ, אבל בכל שבוע מיכל תשלח לנו מתכונים, טיפים, סיפורים וחוויות מהמטבח האיטלקי, והשבוע - שמחה אמיתית: מתכון לפסטה ביתית בלי מכונת פסטה. ביקר לנו
| 14 חשיפות | 3/201
לכולנו זה קרה - רצינו להוציא כוס מהארון, אבל היא הגיעה עם תאומה סיאמית שלא הסכימה להיפרד. אז כך תפרידו זו מזו את הכוסות התקועות מבלי לשבור אותן
| 22 חשיפות | 3/187
מדג אפוי ועד עוגת שמרים ששברה את האינטרנט, דרך עוגת תפוזים, פלפלים ממולאים ודגים חריפים - אתם חיפשתם, בישלתם, אפיתם וטיגנתם - אנחנו פשוט נפרגן. אלה הם עשרת המתכונים שהכי אהבתם השנה
| 15 חשיפות | 3/200
אנחנו יודעים שזה נשמע מהפכני נורא, אבל אם תתחילו להקפיא חמאה הבצקים שלכם יהיו הרבה יותר טובים. ואנחנו לא מדברים כאן רק על בצק פריך, לא תאמינו כמה טוב חמאה קפואה עושה לתערובת עוגיות
| 16 חשיפות | 3/184
תקראו לנו עצלנים, לא מאורגנים, מחפשים תמיד איפה לקצר תהליכים, אתם יודעים מה? תקראו לנו שטחיים. אנחנו רק נגיד שהמתכונים האלה, לגלידה, מוס, עוגיות ובצק פיצה, משני מרכיבים בלבד (!), עשו לנו את היום
| 18 חשיפות | 3/175
במדינה בה כל אחד בטוח שהחומוסיה הסודית שלו היא הדבר האמיתי, קשה להכתיר את החומוס הטוב ביותר בישראל. אבל בהחלט אפשר לנסות. רגע לפני יום העצמאות, מיטב המוחות התכנסו למבחן טעימה עיוור שבסופו נמצא המנצח. במילה אחת: מהפך
| 13 חשיפות | 3/169
« 1 2 3 4 (5) 6 7 8 ...
150 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.