בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
שני מרכיבים בלבד, זה מה שיש בתה הקוריאני הזה שהוא גם הכי טעים שיש וגם ייכנס בגרון המעקצץ שלכם כמו נינג'ה על ספידים. והקטע האמיתי? אתם מכירים ואף שותים אותו כבר שנים, פשוט עד היום הכנתם אותו לא נכון
| 1 חשיפות | 2/28
ליצירת עוד שילוב אלוהי בין מאכלים בעלי מורשת וכבוד - הקבבייגל - הצטיידו עבס וגפץ בבייגלה הרומני של סבא מרקו מקריית אתא ובקבב האגדי של השף דוחול ספדי ממסעדת דיאנא. ואיך הטעם? גן עדן, נו מה
| 2 חשיפות | 3/22
נסו להכין את הארוחות שבין לבין מראש - כך שהן יהיו משביעות ומזינות עבורכם. איך עושים את זה? שני ארד, דיאטנית שטראוס, עם כמה טיפים. צפו:
| 4 חשיפות | 3/22
לפי משרד החקלאות, הסיבה לכך נעוצה בהיעדרותו של כוח-אדם מקצועי מהמשחטות במהלך חג הקורבן, שנמשך כ-5 ימים. בעופות קפואים לא צפוי מחסור לאור חיי המדף הארוכים של המוצר
| 2 חשיפות | 3/19
את ארוחת השבת השבוע אנחנו מתחילים עם מרק כתום שיחזק לנו את המערכת החיסונית, ממשיכים עם קציצות טעימות רצח של יונית צוקרמן ועם מתכון אדיר לאורז מלא שגילינו רק השבוע, ומקנחים בממתק לוטוס ושוקולד שהוא אפילו טבעוני
| 5 חשיפות | 2/23
יונתן רושפלד חובר למסעדת קפיטריה ואופה שם (בין היתר) קינוחים מעולים, רוברטה וינצ'י מביאה את כולם לכרכור, השווארמה הטבעונית עולה שוב לכותרות בזכות אורח חגיגי ועוד מאפים, מקומות חדשים מסקרנים ולא מעט אוכל אסייתי. הכירו את המסעדות שיש סיכוי טוב שתגיעו אליהן החודש
| 5 חשיפות | 2/27
אין דבר כזה סדר פסח בלי גפילטע פיש, כבד קצוץ, מרק עם קניידלך ואיזה קומפוט נחמד לסיום. בשביל המתכונים האלו פנינו אל המומחים: האנשים של מסעדת בתיה המיתולוגית, שלימדו אותנו איך הם עושים את זה כבר מעל 65 שנה
| 1 חשיפות | 3/22
מהו בעצם הגלוטן, איך מזהים גלוטן בדגנים, מהם ההבדלים בין הדגנים השונים ואיך בכל זאת אפשר לצרוך מזונות עשירים ודגנים במסגרת תזונה ללא גלוטן? שוחחנו עם ד"ר עמלי מסיקה, דיאטנית קלינית בשטראוס, שעשתה לנו סדר בבלאגן. מורה נבוכים – גרסת הפחמימה
| 4 חשיפות | 3/19
הכי בעולם אנחנו אוהבים לאפות עוגיות. כמעט אנחנו יכולים לומר שהקטע של התוצר הפיזי - משהו מתוק ליד הקפה - הוא רק בונוס (כמעט). אז הכנו רשימה של מתכוני העוגיות האהובים עלינו ביותר: מתוקות ועשירות, סופר-בריאות, אלה של סבתא ואלה שחבל לנו לתת בהן ביס מרוב שהן יפות, ויש אפילו מלוחות. לא היה קל - אבל היה כיף חיים
| 5 חשיפות | 3/21
מתכונים לסופגניות מכל הסוגים, לביבות מכל המינים וגם כמה מתכונים מעולים שלא קשורים לחג
| 4 חשיפות | 3/21
אחרי שלל טריקים עם שקיות נייר וגאדג'טים מיוחדים, שבהם ניסינו להחליף את שקיות הפופקורן למיקרו המוכנות שאנחנו פחות אוהבים להכניס הביתה, סוף סוף מצאנו את השיטה המנצחת, והיא כל כך הגיונית ופשוטה שזה פשוט מטורף
| 3 חשיפות | 3/21
השבוע עשינו הכל כדי להתאמץ כמה שפחות ולבלות כמה שפחות ליד מקורות חום. די, עייפנו מהקיץ הזה והוא אפילו לא התחיל עדיין. אז מה בתפריט? קציצות אפויות, שני סלטים מטורפים שהם גם פחמימה וגם ירק ומלבי קוקוס קר קר
| 4 חשיפות | 3/19
רגע לפני סופו של גל החום הנוכחי אנחנו עם ארוחת שבת של סלט, סלט ועוד סלט, וגם מנה אחת של קציצות עם פסטה כי צריך למלא את הבטן איכשהו. ובל נשכח את הקינוח, שהוא עוגה בחושה שמתחזה היטב לקינוח גורמה
| 3 חשיפות | 3/22
כמה זמן לוקח לכם לטגן בצל טוב טוב, עד שהוא שחום ומקורמל כולו, כמו שצריך בשביל מג'דרה נגיד? 20 דקות? יותר? סביר להניח שיותר. חברים, זה רק כי לא ניסיתם לטגן בצל במיקרו. 10 דקות (כולל הקילוף והפריסה), ויש לכם תלתלי בצל מטוגן פריכים ויפהפיים
| 12 חשיפות | 3/20
אומרים לכם סנדוויץ' ואוטומטית עולה לכם לראש תמונה של לחמניה עם גבינה צהובה, חסה ועגבניה? בואו נפתח לכם קצת את הראש: יצאנו לסיבוב בעולם (וירטואלי, וירטואלי) וחזרנו עם רעיונות מהממים לכריכים מיוחדים. אפילו לא נחכה עד שתתחיל שנת הלימודים, עד כדי כך אנחנו רוצים לנסות אותם
| 5 חשיפות | 3/18
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.