בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
השבוע למדנו מרותי רוסו להכין ארוחה מצוינת, ביתית וטעימה להפליא, בלי אף מנה בשרית. טבעות בצל פריכות ואלוהיות, דג שלם בתנור ועוגת שוקולד עם הפתעה מגניבה בפנים - אתם לא יכולים להגיד שצריך יותר מזה
| 6 חשיפות | 3/26
יש רגעים בערבים האחרונים שאפשר לדמיין שכבר חורף, אבל אז היובש והאובך מזכירים לנו שעוד לא הזמן לחמין שמתבשל כל הלילה. אז עד אז נאכל דג מרוקאי מושלם, אורז עם אפונה וגזר, קציצות רכות רכות וקינוח חלומי בצורת עוגת שמרים שוקולדית. באמצע יש גם סלט פריך מעולה
| 5 חשיפות | 3/26
העולם נחלק לשניים: אלה שברור להם שאורז חייב להישטף לפני הבישול, ואלה שאין להם שום ספק שאורז יוצא מעולה כשמעבירים אותו ישר מהשקית לסיר. בניגוד לרוב הקונפליקטים בחיים, כשנוגע לשטיפת אורז האמת היא לא איפשהו באמצע
| 3 חשיפות | 3/29
קציצות אורז ובשר שהן מהדברים היפים יותר שיצא לנו להכין ולאכול, פטאייר במילוי טעים ואפילו בריא, סלט קוסקוס ועגבניות שמשלב כמה מאהבותינו הגדולות, דלורית אפויה שכנראה תאמצו כבר לכל החיים ועוגיות פאדג' שוקולדיות ונימוחות. אם ככה נראית שגרה – אנחנו אנשים שגרתיים גאים
| 4 חשיפות | 3/26
זאת לא הפעם הראשונה שאיקאה מצליחה להפתיע אותנו במוצר חדש שמעולם לא חשבנו שאנחנו צריכים אבל עכשיו אנחנו תלויים בו בחיינו - אבל זאת כן הפעם הראשונה שהיא גורמת לנו להתאהב בארנב. ותודה לפסחא, שהיווה את ההשראה להמצאה הגאונית הזאת
| 5 חשיפות | 2/33
הנה שיטה מעולה שגם מוסיפה עניין וכיף לארוחה, וגם עוזרת לנצל את כל החומרים ששוכבים במזווה הביתי: להשתמש באותה מנה ביותר מסוג אחד של פסטה. תודו שלא חשבתם על זה
| 2 חשיפות | 3/26
אחרי כמה סופי שבוע חורפיים שחייבו אותנו להשרות קטניות ולחמן חמינים, מגיעה שבת שמשית - וזה בדיוק הזמן לארוחה קלילה יותר: עוף עם תפודים ובטטה בתנור, מרק מינסטרונה עם מקום לאלתורים, סלט ברוקולי קראנצ'י ומלבי פרווה שלא נופל מהגרסה החלבית. כי העיקר שיישארו כוחות לצאת ולהתחרדן
| 4 חשיפות | 3/26
השבוע לא צפויים גשמים או רוחות, אז ויתרנו על מרקים ובישול ארוך ונלך על סלט קליל ופשוט, עוף עסיסי בתנור, תבשיל אורז עם בשר טחון וירקות, ולקינוח - קאפקייקס שוקולדיים חתיכיים, כי מי לא רוצה עוגה קטנה רק לעצמו
| 5 חשיפות | 2/31
נסו להכין את הארוחות שבין לבין מראש - כך שהן יהיו משביעות ומזינות עבורכם. איך עושים את זה? שני ארד, דיאטנית שטראוס, עם כמה טיפים. צפו:
| 6 חשיפות | 3/27
המנה העיקרית היא תמיד טריקית בארוחות חג: היא צריכה להיות מעולה, היא צריכה להיות יחסית פשוטה להכנה ואם אפשר - היא צריכה להיראות כמו מיליון דולר. הנה ההצעות שלנו למתכוני שפים ובשלנים, שיככבו על שולחן החג שלכם. לכם נשאר רק להחליט - עוף, בקר או גם וגם?
| 4 חשיפות | 3/28
כולנו נשמח לשיש מטבח חף מכל אביזר שתופס מקום, אבל זה פחות מוכיח את עצמו במבחן המציאות. פנינו לאפרת ליכטנשטט, בעלת הבלוג "אז מה את עושה כל היום", וביקשנו להבין אילו מוצרי מטבח ראויים להשתלט לנו על משטח העבודה
| 5 חשיפות | 3/27
חמין פתיתים של תום פרנץ, סלט עשבים ופיצוחים שיבוא נהדר לידו, סלט עגבניות חריף ומרענן של חיים כהן, וקינוח של קרם פרש עם תותים. זה הזמן לעדכן את רשימת הקניות שלכם לסופ"ש החורפי שבדרך ולעשות לכם שבת כהלכתה
| 5 חשיפות | 3/28
יש לכם מתכון מעולה לפיצה? טוב מאוד, אתם יכולים להכין פיצה סבבה בבית (אין לכם מתכון? קחו את שלנו. הוא פגז). רוצים להגיע לתוצאה שהיא יותר מסבבה? עקבו אחרי העצות הבאות, ותוכלו ליהנות מפיצה מדהימה, שכולה מעשה ידיכם
| 8 חשיפות | 3/28
תמיד ידענו באחורי הראש שבהיעדר חזה עוף - גם חזה הודו יכול לשמש להכנת שניצלים. תמיד ידענו את זה, אבל מעולם לא השכלנו לנסות. אז מה ההבדל? ולמה בעצם זה משנה? האמת היא שיש הבדל, וכן, זה בהחלט משנה. ככה שיפרנו את שגרת השניצלים שלנו, מוזמנים לנסות גם
| 5 חשיפות | 2/32
השבוע אנחנו ממש מקנאים בעצמנו על מה שאנחנו עומדים להכין ולאכול: ממרק העגבניות הנהדר, דרך חמין העוף והמקרוני המקוצר והתוספות המרהיבות ועד הקינוח השוקולדי החם. ככה מקבלים את השבת
| 3 חשיפות | 3/26
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.