בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
עוגיות שוקולד צ'יפס בגודל אימתני, עוגיות שוקולד צ'יפס שוקולדיות יותר, כאלה קלאסיות ואפילו עוגיות שוקולד צ'יפס עם מילוי של עוגת גבינה: קבלו 7 מתכונים מעולים כולל מדריך עם כל הטריקים לעוגיות קראנצ'יות או רכות במיוחד
| 10 חשיפות | 3/150
יש לנו חדשות טובות: גילינו את הסוד של המקצוענים לעוף מוקפץ מושלם - כלומר עם חזה עוף שהוא עדין בטעם אך עסיסי ועשיר במרקם. החדשות הרעות הן שזה דורש קצת עבודה. אבל באמת שקצת
| 14 חשיפות | 3/153
לא, אנחנו לא מגזימים. כשנתקלנו בבלוג המופלא של שקמה יעקבי, TivonEat, תכף ידענו שמצאנו קסם אמיתי: הכריכים האלה, בהשראת בנטו יפני, גם נראים נהדר, גם הכי פשוטים להכנה, וכאילו זה לא מספיק - הם גם טבעוניים למהדרין. התאהבנו
| 12 חשיפות | 3/157
מכירים את הכריך האמריקאי הקלאסי עם חמאת הבוטנים והריבה? אז לאחרונה אנחנו שומעים יותר ויותר על כריך נוסף באותה משפחה, אבל הזוי (שלא לומר דוחה) פי מיליון. חמאת בוטנים ומיונז - מישהו מתנדב לטעום?
| 15 חשיפות | 3/143
יש ימים שבהם פשוט אין ברירה - חייבים להעמיד סיר מרק על האש. עכשיו רק נשאר לכם לבחור: ירקות וגריסים או גולאש עם בשר ותפוחי אדמה? ואולי בכלל מרק של חומוס ומנגולד, שהוא גם קצת מרק עגבניות? ומה עם עדשים? בקיצור, אתם תחליטו, החבר'ה של זופה ייתנו מתכון
| 22 חשיפות | 3/154
אחרי כל הפחמימות שהעמסתם, בא לכם להכין אוכל בריא יותר אבל אין לכם מושג איך להתחיל? עדשים כתומות יכולות להיות התשובה. במה הן שונות מעדשים אחרות, כמה זמן לוקח להן להתרכך ולמה חשוב לשטוף אותן עד שהמים רק כמעט צלולים? כל התשובות, וגם מתכון למרק קליל ומרענן שלא תפסיקו להכין גם בקיץ
| 8 חשיפות | 3/148
להכין בורקס זה שטויות, נכון? פורסים בצק עלים, מניחים מילוי של כמה שאריות מעורבבות, סוגרים ודוחפים לתנור. לא ככה? כן ככה, אבל רגע: איך יודעים שהמלית לא רטובה מדי בשביל הבצק? איך מבטיחים את התוצאה הכי פריכה ומתפצפצת בפה? ולמה חשוב לעבוד עם מזגן דולק? בבקשה
| 13 חשיפות | 3/156
הפסטה הכי קלה בעולם, מאפינס שזיפים, פופקורן מהמם ועוד
| 10 חשיפות | 3/142
בפרק השני של "מושיק ודובדבני" אנחנו לומדים על הקהילה היהודית בסלוניקי, אבל לא פחות חשוב - מקבלים מתכון מטריף לקיש תרד ויוגורט ולקציצות דגים כמו שרק מושיק רוט יודע
| 11 חשיפות | 3/151
גם הפעם אנחנו לא נותנים לקיץ לשבור את רוחנו ומכינים סעודה ביתית לתפארת סוף השבוע: צלי עוף חגיגי, קציצות עדשים וקינואה, בגזרת התוספות שני סלטים (פלפלים עוקצניים וקישואים קטיפתיים), ומה לקינוח? בראוניז מהממים שקשה להאמין שהם פרווה
| 9 חשיפות | 3/144
כעיר שמחזיקה באחת מסצנות האוכל הלוהטות בארץ, לא הופתענו לגלות שיש ברחובות המון חנויות אוכל שוות והכי שמחנו לאסוף את המצטיינות שבהן לרשימה אחת: פטיסרי מושלם, חנות קפה שאסור לפספס, קצב דור רביעי שהפך את המקצוע לאומנות, ירקן שעושה חשק לסלט ועוד ועוד. רחובות, את טעימה
| 15 חשיפות | 3/151
בתור אנשים שמתעסקים באוכל ניגשנו למשחק הזה בזלזול, וקיבלנו שיעור בצניעות וגם שיעור בבוטניקה בו זמנית. אנחנו אוכלים אותם כל יום, ופייר - לא היינו מנחשים שככה הם גדלים בטבע. העולם הוא מקום מופלא
| 17 חשיפות | 3/150
השבוע אייל שני ויונתן רושפלד התמודדו באומץ עם צלופחים (והכינו מהם מרק), פינקו אותנו במתכונים פשוטים וטובים לריזוטו פרמזן וגם נלחמו על הניצחון בארוחה מושקעת - סטייק פלפל, רביולי, מרק ברווז וקרם אנגלז. כל המתכונים מקרב השפים הגדול
| 21 חשיפות | 3/165
אנחנו חייבים לדבר אישית עם השליח, לא מוותרים על התבלינים בשקית, ומתלבטים אם להזמין תוספת אננס, אבל לאכול קשה שמישהו אחר זנח - זה דווקא סבבה. אז איך אנחנו אוהבים את הפיצה שלנו? תוצאות הסקר נחשפות
| 14 חשיפות | 3/156
עם יד על הלב, נכון שגם אתם מפחדים מעבודה עם בצק שמרים? האמת היא שאנחנו מבינים אתכם - אבל ממש אין סיבה. הנה עצות וטיפים שיהפכו את הכל לברור ופשוט יותר, והכי חשוב - יוציאו הכל מהתנור מריח נפלא וטעים פצצות
| 22 חשיפות | 3/162
« 1 ...
6 7 8 (9) 10 11 12 ...
150 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.