בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
רק אתמול עוד צמנו, וכבר אנחנו אמורים להתארגן על ארוחת שבת. לא משוגע? משוגע וחצי, ולכן הרכבנו לעצמנו ארוחה שמותאמת בול לסיטואציה: מנה של אורז ערבי טעים טעים עם בשר טחון, שני סלטים קלילים וקינוח משני מרכיבים. סה טו
| 22 חשיפות | 3/204
כולנו אוהבים פיצה, אבל האם אתם באמת יודעים מה ההבדל בין מרגריטה למרינרה, מה זה בדיוק פיצה נפוליטנית ולמה לקלצונה קוראים קלצונה? אם אתם והפיצה שלכם בקשר ארוך טווח, הגיע הזמן להכיר אותה לעומק. בואו נשחק
| 19 חשיפות | 3/209
רגע לפני שקצצנו שתי-עגבניות-שני-מלפפונים, כמדי שישי, נפל לידינו ספר הבישול החדש של אביגיל מייזליק, "פשוט טעים לשבת". זה נגמר בשולחן עמוס בסלטים פיקנטיים ומפוצצים בטעמים, שגרמו לסלט הקבוע שלנו להחוויר ולהסמיק בו זמנית
| 14 חשיפות | 3/197
היום ניקח אתכם לכיוון האסייתי: ארוחת הצהריים היא טורטייה עם בטטה ופטריות שיטאקה בסויה. לארוחת הערב נחזור אל הטופו המוקפץ, ונשנוש הלילה הוא אחד המתוקים האהובים עלינו - תפוח בדבש
| 19 חשיפות | 3/219
זהו, כבר קר, וכולנו רוצים רק להתכרבל עם המשפחה בשמיכות, ואם לא אז לפחות ליהנות איתם ממנות עשירות ומחממות גוף ולב, ועדיף שיהיו כמה שפחות מסובכות להכנה. שף ירון קסטנבוים, היועץ הקולינרי של שרונה מרקט, מציע 3 מתכונים בדיוק כאלה
| 15 חשיפות | 3/201
הבוקר תאכלו גרנולה מעשה ידיכם! מה עוד אוכלים היום? ארוחת הצהריים היא סינייה בורי עם בורגול וטחינה, לארוחת הערב אוכלים חביתת תרד ועגבניות עסיסית ולפני השינה מתפנקים עם קוביות שוקולד
| 15 חשיפות | 2/227
גם את הדברים הפשוטים צריך לדעת איך להכין, ולכן גייסנו לשורותינו את עומר מילר, שישתף אותנו כאן מדי שבוע במנות שהוא אוהב לבשל ולאכול. והפעם: איך עומר מילר מעדיף את השניצל שלו, ולמה תמיד כדאי להוסיף לו פירה - כן כן, אפילו בתוך הפיתה
| 22 חשיפות | 3/202
ממרק חרירה ועד קציצות כרישה: שאלנו 6 שפים אהובים איך שוברים את הצום אצלם בבית - וקיבלנו תשובות מגוונות, כולן מגרות בטירוף, פלוס מתכונים! כשמסתכלים על זה ככה, שווה לא לאכול יום שלם
| 28 חשיפות | 3/203
זה מוגזם, זה מושחת, זה אמריקאי, אבל תראו לנו את הבן אדם שנשאר אדיש אל מול התמונות של המילקשייקים האלה, שאנשים בניו יורק שורדים בשבילם תור של ארבע וחצי שעות. מזל שאנחנו מכירים את מיכל נתניהו, שבדיוק נמצאת בסביבה והתנדבה לטעום את הפלא בעצמה, ושרדה כדי לספר
| 15 חשיפות | 3/189
כמה זמן יחזיקו עלים ירוקים וחסה טרייה? איפה כדאי לאחסן בצל? ואיך הכי נכון לזרז הבשלה של אבוקדו? אחרי ששאלנו את עצמנו לא מעט שאלות, ניסינו, זרקנו והצלנו - נטע-חן ליבנה עושה סדר בכללי האחסון של פירות וירקות
| 18 חשיפות | 3/210
מסתבר שלא רק אנחנו מטגנים את ביצת העין שלנו יותר מדי, ככה שהלבן מוכן אבל הצהוב כבר לא איתנו, ושמחנו לגלות שאפשר להתגבר על המכשול הזה בקלות: קוראים לזה הפרדת ביצים, וזה לגמרי עובד. אז ככה מטגנים ביצה
| 12 חשיפות | 3/182
אם אתם שייכים לז'אנר של האנשים שנבהלים ממראה של כרוב ניצנים על הצלחת שלכם או בזים לקייל, חכו רגע, יכול להיות שפשוט לא הכנתם אותם כמו שצריך עד היום ובטעות נדמה לכם שהם לא טעימים. אנחנו כאן כדי לתקן את הטראומה עם טיפים מצוינים להכנת ירקות מצליבים
| 16 חשיפות | 3/194
במדינה בה כל אחד בטוח שהחומוסיה הסודית שלו היא הדבר האמיתי, קשה להכתיר את החומוס הטוב ביותר בישראל. אבל בהחלט אפשר לנסות. רגע לפני יום העצמאות, מיטב המוחות התכנסו למבחן טעימה עיוור שבסופו נמצא המנצח. במילה אחת: מהפך
| 15 חשיפות | 3/186
אנחנו יודעים שזה נשמע מהפכני נורא, אבל אם תתחילו להקפיא חמאה הבצקים שלכם יהיו הרבה יותר טובים. ואנחנו לא מדברים כאן רק על בצק פריך, לא תאמינו כמה טוב חמאה קפואה עושה לתערובת עוגיות
| 18 חשיפות | 3/198
תקראו לנו עצלנים, לא מאורגנים, מחפשים תמיד איפה לקצר תהליכים, אתם יודעים מה? תקראו לנו שטחיים. אנחנו רק נגיד שהמתכונים האלה, לגלידה, מוס, עוגיות ובצק פיצה, משני מרכיבים בלבד (!), עשו לנו את היום
| 21 חשיפות | 3/189
« 1 2 3 4 (5) 6 7 8 ...
151 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.